Προς το περιεχόμενο

Αγορασα TAIYO YUDEN DVD & δεν τα διαβαζει

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πραγματικα ειναι απαραδεκτοι.. τους πληρωσα κανονικα και μεσα στην συσκευασια οπως ανεφερα παραπανω 2 dvd ηταν γρατζουνισμενα. Οχι πως θα τα εστελνα πισω για αντικατασταση (πρεπει να πληρωσω ταχυδρομικα για αποστολη κλπ κλπ) αλλα εστω θα μπορουσαν να μου απαντησουν και να μου πουν οτι π.χ σε επομενη παραγγελια σας Κυριε ΧΧΧ θα σας δωσουμε δυο dvd καινουρια.. Αλλα που τετοια κολπα στην Ελλαδα και ιδιατερα στο E-shop..

μένω εκπληκτος με αυτά που ακούω για το e-shop..εγώ ποτε μα ποτε δεν είχα πρόβλημα.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πραγματικα ειναι απαραδεκτοι.. τους πληρωσα κανονικα και μεσα στην συσκευασια οπως ανεφερα παραπανω 2 dvd ηταν γρατζουνισμενα. Οχι πως θα τα εστελνα πισω για αντικατασταση (πρεπει να πληρωσω ταχυδρομικα για αποστολη κλπ κλπ) αλλα εστω θα μπορουσαν να μου απαντησουν και να μου πουν οτι π.χ σε επομενη παραγγελια σας Κυριε ΧΧΧ θα σας δωσουμε δυο dvd καινουρια.. Αλλα που τετοια κολπα στην Ελλαδα και ιδιατερα στο E-shop..

Στα διάφορα e-shop όλη η δυσκολία είναι να αποκτήσεις την εμπιστοσύνη του πελάτη. Αν τα mail δεν απαντούνται είναι κακό δείγμα.

Δημοσ.

Παντως για οποιον ειναι απο Αθηνα και εχει προβλημα με αγορασμενο προιον απο το e-shop το καλυτερο που εχει να κανει(αν μπορει και εχει το χρονο βεβαια) ειναι να παει απο το καταστημα τους.Εκει βρισκει και "ακρη" και "εξυπηρετηση". ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...