Προς το περιεχόμενο

Αγορασα TAIYO YUDEN DVD & δεν τα διαβαζει

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Vasika ayto pou 8a kano einai na dokimaso ta idia diskakia avrio s'enan filo pou exei ena dvd-r lite-on pou grafei kai +R & -R. 8a balo ekei to programma na do ti 8a mou emfanisei.

Ean bgalei pali ta idia... E ti na po. Apla den prokeite na ksana psoniso apo to e-shop.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εβαλα κι εγω το προγραμμα και μου βγαζει μυνημα οτι το drive μου δεν υποστηριζει αυτη την λειτουργια. Κριμα ρε παιδια...

Καμια αλλη προταση για να τσεκαρω κι εγω?

Δημοσ.

Αρχίζω και προβληματίζομαι.

Χθες ήρθε ένας φίλος με καινούρια φουρνιά TY από e-shop, και 2 που έβαλα μέσα για να τα γράψω το Nero μου τα πέταξε έξω :/

Δημοσ.
Vasika ayto pou 8a kano einai na dokimaso ta idia diskakia avrio s'enan filo pou exei ena dvd-r lite-on pou grafei kai +R & -R. 8a balo ekei to programma na do ti 8a mou emfanisei.

Tι έγινε τελικά? Τα δοκίμασες σε άλλο σύστημα?

Δημοσ.

Λοιπον δοκιμασα ενα απο τα dvd σε ενα DVD-R LiteON model: 812S (με αναβαθμισμενο firmware).

Αποτελεσματα DVDInfoPro:

Media Information

Region information N/A not a DVD-VIDEO

Media code/Manufacturer ID YUDEN000T02

Media Product Revision Number 00h

Format Capacity Blank Disc

Free Blocks 405405696

Free Capacity 4.38GB(4.70GB)

Book Type DVD+R

Media Type DVD+R

Manufacturer Rated Speed 8.0x 11080KBps

Available Write Descriptor CLV 8.0x 11080KBps

Available Write Descriptor CLV 6.0x 8310KBps

Available Write Descriptor CLV 4.0x 5540KBps

Available Write Descriptor CLV 2.4x 3324KBps

Data area starting sector 30000h

Linear Density 0.267um/bit

Track Density 0.74um/track

Number of Layers 1

Οποτε αν καταλαβα καλα ειναι τελικα TAYO YUDEN σωστα; Απλα δεν παιζουν στο δικο μου recorder που υποστηριζει +R.

Anyway.. θα τα κανω αλλαγη με εναν φιλο μου και θα μου δωσει καποια αλλα που τα διαβαζει το recorder μου.

Παντως απο το e-shop ακομη περιμενω απαντηση. Τους ειχα στειλει στις 14/1/05 να τους ενημερωσω για το συγκεκριμενο προβλημα και ιδιαιτερα να τους πω οτι 2 απο τα δισκακια που μου στειλανε ηταν γεματα γρατζουνιες..

Αλλα με γραφουν κανονικα.. Δεν πειραζει αλλωστε το E-shop δεν θεωρειται εταιρεια για μενα απο την στιγμη που δεν εχει Εξυπηρετηση πελατων.

Δημοσ.

Πραγματικα ειναι απαραδεκτοι.. τους πληρωσα κανονικα και μεσα στην συσκευασια οπως ανεφερα παραπανω 2 dvd ηταν γρατζουνισμενα. Οχι πως θα τα εστελνα πισω για αντικατασταση (πρεπει να πληρωσω ταχυδρομικα για αποστολη κλπ κλπ) αλλα εστω θα μπορουσαν να μου απαντησουν και να μου πουν οτι π.χ σε επομενη παραγγελια σας Κυριε ΧΧΧ θα σας δωσουμε δυο dvd καινουρια.. Αλλα που τετοια κολπα στην Ελλαδα και ιδιατερα στο E-shop..

Δημοσ.

To ειπες πιο πανω: η εξυπηρετηση πελατων πασχει στην Ελλαδα, στις πιο πολλες εταιριες. Ας βρισκουμε τις πιο καλες, οσο ειναι δυνατο αυτο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...