Προς το περιεχόμενο

Αγορασα TAIYO YUDEN DVD & δεν τα διαβαζει

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα απο το e-shop.gr 50 τεμαχια TAIYO YUDEN DVD+R (http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.TAY0004) και δεν τα διαβαζει με τιποτα το laptop μου.

Εχω ενα HP Pavillion το οποιο διαβαζει μονο +R και γι'αυτο αγορασα την παραπανω μαρκα γιατι ειναι πιστευω η καλυτερη στην αγορα.

Μολις βαζω το δισκακι μεσα στο drive ακουγεται ο ηχος που προσπαθει να το διαβασει και μετα μου το πεταει εξω :X :X

Εχω βαλει παρα πολλες μαρκες και no-name σ'αυτο το drive και τα διαβαζει. Και δεν διαβαζει τα TAIYO YUDEN, αν ειναι δυνατον δηλαδη.

Εδω βαζω CREATION και τα διαβαζει αμεσως.

Σκεφτηκα μηπως εκαναν παπαρια και μου στειλανε -R αλλα στην αποδειξη γραφει στην περιγραφη προϊοντος αναφερει +R.

Να δω τι θα τα κανω τωρα.. :cry:

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μήπως θέλει κανένα firmware update το drive σου?Εμένα που το pionneer δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τα DVDR+ τα τρέχει μια χαρά..

Δημοσ.

με τις υγειες σου που αγορασες 50 δισκακια χωρις καν να τα δοκιμασεις. την επομενη φορα να αγορασεις περισσοτερα και μετα να κοιτας τον μουεζινη να δεις εαν σου ερθει η θεια φωτιση. compatibility issues mate.

να τα κοιταζεις και αυτα που και που πρωτου βριζεις τα creation η τα οποιαδηποτε creation σαν ποταπα δισκακια

Δημοσ.

να τα κοιταζεις και αυτα που και που πρωτου βριζεις τα creation η τα οποιαδηποτε creation σαν ποταπα δισκακια

Ας ειμαστε πιο σοβαροι και να μην συγκρινουμε ανισα πραγματα...

Το προβλημα ειναι καθαρα στο drive και οχι στα δισκακια (αν ειναι οντως TAIYO YUDEN )....

Δημοσ.

πάντως δοκίμασε να τα κάψεις σε χαμηλότερη ταχύτητα μηπως είναι πρόβλημα εγγραφής..Εγώ τα καίω πάντως σε 8χ ενω είναι 4χδισκακια και τρέχουν μια χαρά..

Δημοσ.
με τις υγειες σου που αγορασες 50 δισκακια χωρις καν να τα δοκιμασεις. την επομενη φορα να αγορασεις περισσοτερα και μετα να κοιτας τον μουεζινη να δεις εαν σου ερθει η θεια φωτιση. compatibility issues mate.

Το υφος σου δεν το καταλαβα; Δηλαδη τι επρεπε να αγορασω 1-5 τεμαχια και να πληρωσω 5 ευρω ταχυδρομικα; Απο την στιγμη που επιλεγω να αγορασω μια κορυφαια μαρκα σε παραγωγη DVD και μαλιστα επιλεγω τον καταλληλο τυπο (+R) δεν νομιζω οτι θα επρεπε να κανω πρωτα δοκιμη. Βεβαια απ' οτι φενεται την πατησα. Γιατι δεν τα διαβαζει καθολου.

Αναφερω παρακατω τι μου εμφανισε το προγραμμα DVDINFO:

Region information N/A not a DVD-VIDEO

Manufacturer ID cannot be read

Format Capacity Blank Disc

Book Type Unknown

Media Type DVD+R

Manufacturer Rated Speed Unknown

Available Write Descriptor CLV 2.4x 3324KBps

Available Write Descriptor CLV 1.0x 1385KBps

Linear Density Blank Disc

Track Density Unknown

Number of Layers 1

Complete Media Code

Δημοσ.
πάντως δοκίμασε να τα κάψεις σε χαμηλότερη ταχύτητα μηπως είναι πρόβλημα εγγραφής..Εγώ τα καίω πάντως σε 8χ ενω είναι 4χδισκακια και τρέχουν μια χαρά..

Δεν τα γραφει καθολου, ουτε και με το Nero. Επιλεγω 2Χ ταχυτητα και μου εμφανιζει το εξης μηνυμα:

This disc is not writable.

Please insert a writable disc...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...