therock Δημοσ. 8 Απριλίου 2002 Δημοσ. 8 Απριλίου 2002 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΠΟΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟ QUAKEIII ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΣΕ NIGHMARE!ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
pseira Δημοσ. 8 Απριλίου 2002 Δημοσ. 8 Απριλίου 2002 egw to exw teleiwsei sxedon olo. mono 3-4 pistes de mporousa na bgalw me kamia panagia...Ton XAERO omws ton katafera ton #(^#(^$#(. Kolpo kanena...dystyxws. Poly ypomoni, na gineis kati parapanw apo ASSOS sto Railgun kai na psaxneis panta gia Armour prin sou tin pairnou oi antipaloi....ayta...
therock Δημοσ. 8 Απριλίου 2002 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2002 Πως τον καταφερες τον Xaero ρε αρχοντα!?Εγω ουτε σε Hardcore δεν καταφερνω πανω απο 5 frags!λιγο να σε δει σε πετυχενει με το κωλοrailgun του!την crash την εχεις σε nightmare?
-nick- Δημοσ. 8 Απριλίου 2002 Δημοσ. 8 Απριλίου 2002 lol, h crash sto nightmare einai gia thn poutsa. btw, to thema einai ti kaneis sto multiplayer... mpeite server quake3.linux.gr ... btw, sto nightmare exo 10-12 pistes
phadom Δημοσ. 13 Απριλίου 2002 Δημοσ. 13 Απριλίου 2002 εγω παιδια εχω το q3 στο dreamcast.το εχω τερματισει στο hardcore σε ολες τισ πιστες.Η αληθεια βεβαια ειναι οτι στο xaero δησκολευτικα λιγο,αλλα οχι οτι μου πηρε πολυ ωρα.αυτο παντωσ που πιστευω και ειμι σιγουροσ για αυτο ειναι οτι στο nightmare η major ειναι καλυτερη απο τον xaero.πειτε μου τη γνωμη σας για αυτο,αλλα και για αλλουσς παιχτες
-nick- Δημοσ. 13 Απριλίου 2002 Δημοσ. 13 Απριλίου 2002 btw, file therock , mhn grafeis olo caps... pseira, eisai @ www.quake.gr ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.