P_M Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 γεια σας παιδιά. Στα καλά καθούμενα όσο δούλευα μέσα στα xp professional πάγωσε όλο το κομπιούτερ. Μετά το reset μου έβγαλε αυτό το μήνυμα S.M.A.R.T capable but disabled ULTRA DMA .Δεν αναγνώριζε ούτε το dvd. Μετά από αρκετές προσπάθειες και αλλαγή δίσκου, κατάφερε να φτάσει μέχρι την εικόνα των xp και ξανακόλλησε. Παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα και στον άλλον δίσκο. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό το πρόβλημα. Το pc το οποίο το έπαθε είναι laptop με τα εξής μέσα. cpu p3 850 100mhz 512 mb sdram 20 gb hitachi ultra dma mother vga sis Τώρα είμαι στο βήμα που έβγαλα την μπαταρία από το bios και περιμένω να μηδενιστεί
damino Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Χωρίς να είμαι πολύ σίγουρος, μάλλον είναι πρόβλημα δίσκου...
giorgos th. Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 otan exeis disabled to dma douleuei kanonika etsi?kapoio compatibility provlima anamesa ston skliro kai sto chipset prepei na iparxei.
P_M Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 το θέμα είναι ότι λειτουργούσε κανονικά το laptop 2 χρόνια έτσι και τώρα αρνείτε να λειτουργήσει.
BossDoc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Dokimases na to kaneis DISABLED apo to bios thn epilogh S.M.A.R.T. poy les?
P_M Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 den iparxei epilogi disabled mesa apo to bios den exei eggiisi
dioptra999 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 λογικα απο το μηδενισμο του bios το smart δεν θα ειναι ενεργοποιηενο By default.Εαν σου δημιουργει προβλημα ειναι απο τον σκληρο!
P_M Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 και το bios εκανα clear αλλά τίποτα. ο σκληρός δουλέυει κανονικά σε εξωτερικό κουτί που τον συνέδεσα.
kyramas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Μήπως υπάρχει κανένα πρόβλημα τροφοδοσίας στο λάπτοπ ? Μάλλον για επισκευή πάει αφού δουλεύει ο σκληρός με κουτί. Επίσης δες και το active smart. Ισως βοηθήσει. http://www.ariolic.com/activesmart/
P_M Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 τζίφος φίλε μου και αυτό. υποψιάζομαι ότι είναι μάλλον πρόβλημα του chipset
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.