Προς το περιεχόμενο

SHARP V902:ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!

rafraf24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα αγόρασα το Sharp V902 μαζί με σύδεση στο Vodafone 10 όλα αυτά 550€. Το κινητό ειναι τέλειο... Πολυ καλή οθόνη, είδα και τηλεοπτικές εκπομπές απο το vodafone live! 3g, (Τώρα που είναι τσαμπα, γιατι μετά ποιος ξέρει πόσο θα είναι η χρέωση..). Το μόνο που με παραξένεψε λίγο είναι οτι δεν εχει και μπροστινή οθόνη όπως τα προηγούμενα μοντέλα.

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά πιστεύω οτι το κινητό είναι ΥΠΕΡτιμολογημένο....Δε λέω καλή οθόνη και 2ΜΡ κάμερα....Αλλά αξίζουν τα 730-780? που ζητάει σαν συσκευή; Δεν νομίζω... Προτιμώ το 6630, με το 1.3ΜΡ κάμερα και το Symbian που έχει ΑΠΕΙΡΕΣ εφαρμογές για ολα τα γουστα... Υστερεί ίσως λίγο σε design αλλά αυτά είναι προτεραιότητες..

Αντε να βγάλει και η νοκια κανενα clamshell symbian γιατι με βλέπω να παω για το Χ800 της Panasonic :)

Α ! Δείτε και το νεο samsung των 5Μρ

Δημοσ.

μην του χαλάτε την χαρά του φίλου.....rafraf24 με το καλό να χαρείς το νέο σου τηλέφωνο που είναι και αστεράτο!!!

είναι πολύ σπαστικό να σας λέει κάποιος πήρα αυτό και εσείς να αρχίζετε...α έπρεπε να πάρεις το άλλο....α ακριβό το πήρες...κλπ :D

Δημοσ.
μην του χαλάτε την χαρά του φίλου.....rafraf24 με το καλό να χαρείς το νέο σου τηλέφωνο που είναι και αστεράτο!!!

είναι πολύ σπαστικό να σας λέει κάποιος πήρα αυτό και εσείς να αρχίζετε...α έπρεπε να πάρεις το άλλο....α ακριβό το πήρες...κλπ :D

Αν αναφερόταν σε εμένα αυτό, με παρεξήγησες. Στον/στην pseira αναφερόμουν που ανέφερε το Χ700. Εννοείται οτί το V902 είναι γμτο!

Φιλικά

Δημοσ.

Παιδιά δεκτές κάθε απόψεις σας ακόμα και αν είναι αρνητικές. Άλλοστε κάθε συσκευή έχει τα καλή της έχει και τα άσχημα της. Για παράδειγμα το συγκεκριμένο κινητό εχει λίγο αργή απόκριση την ώρα που συντάσω ένα νέο sms. Πιστεύω οτι αυτό ειναι θέμα software και με την πρώτη αναβάθμιση θα λυθεί. Ακόμα ειναι σε πολυ πρώιμο στάδιο το λογισμικό του, τι λετε κι εσείς? Και το Nokia είναι τρομερό κινητό απο κάθε άποψη. Ανάμεσα στα 2 είχα καταλήξει και τελικά κατέληξα στο Sharp γιατί είχα πάλι Sharp πριν (GX30i) και δεν ήθελα απο την αρχη να μαθαίνω τα μενού. Είχα συνιθήσει στο προηγούμενο και είχα μείνει πολυ ευχαριστημένος. Πάντως όντως ςίναι πανάκριβο και αυτό μαλλον γιατί η οθόνη του ειναι πραγματικά το κάτι άλλο.

Δημοσ.

Πρεπει να ειναι πολυ καλο κινητο αλλα εγω θα περιμενα λιγο ακομα γιατι η τιμη του ειναι απλησιαστη μεχρι στιγμης. Το panasonc Χ-700 μου φαινεται καλο και σε λογικη τιμη (περιπου 400euro). Εγω παντως αυτο θα επερνα τωρα. Ειναι κριμα να πεταμε ενα καρο λεφτα για κινητο το οποιο μετα απο 1-1,5 μηνα θα κανει 30% λιγοτερο.

Δημοσ.

Παιδιά όσοιθ έχουν το κινητό έχετε ακούσει καθόλου mp3s απο το μεγαφωνάκι?? Εγώ άκουσα απόψε και έπαθα την πλάκα μου. Τρομερή ποιότητα για ηχείο κινητού. Πάντως έχει ορισμένα προβλήματα όπωσ χαμηλή αποκριση κατα την σύνταξη ενός sms

Δημοσ.

Θα έλεγα οτι καίει normal όπως ενα κανονικό κινητό 2ης γενιάς. Πριν είχα το gx30i και έχει περίπου την ίδια αυτονομία

Δημοσ.

Re paidia telika uperithres kai bluetooth einai kleidwmena??

File fovero kinhto to Sharp..to kalutero einai oti exei kai TV out kai mporeis na paizeis ta paixnidakia sthn tv :b

Alla h Sharp exei to kako na kleidwnei kathe tropo sundeshs..

Me to 902 ti ginetai?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...