Προς το περιεχόμενο

G. Siras @ H20 Patra 14/1

Costinio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους να δούμε κι ένα ΣΟΒΑΡΟ dj στην Πάτρα...!!! :D :D :D Καιρός ήταν... :twisted: Δεν πιστεύω να λείψει κανείς. :wink:

Δημοσ.

Μόλις τώρα είδα τις αφίσες στο Παν/μιο. Τώρα τις βάζουν. Αν & χτες βγήκα για καφέ στη Πάτρα ύστερα από πολύ καιρό, λόγω διαβάσματος, δεν παρατήρησα αφίσες. Γι' αυτό & ήμουν διστακτικός όταν πρωτοείδα το post σου Costinio. Λέω καμιά μούφα θα είναι, όπως πολλές φορές έχει γίνει στο παρελθόν (καλοκαίρι). Είδα όμως τώρα ότι διοργανώνεται από Freespirit, οπότε είναι σίγουρο.

Επίσης είδα ότι θα παίξει αύριο 15/1 & ο G-PAL. Sira δε θέλω να χάσω, θα πάω κατά 80%. Αν πας, θα με γνωρίσεις γιατί ή θα φοράω Τ-shirt FCUK BIGNUTS :shock: ή ένα της Defected. :D :) :D . Tα λέμε εκεί!!!

Θα προσπαθήσω να βγάλω και καμιά φωτό να τις ανεβάσω εδώ & e-djs.

Δημοσ.

Ήρθε χτες ένα φιλαράκι σπίτι μου και μου έφερε την αφίσα που είχαν κολήσει στα ΤΕΙ. Μόλις το είδα έμεινα μαλάκας! :shock: Εντωμεταξύ το κακόμοιρο το παιδί δεν ήξερε και έλεγε "ντάξει μωρέ σιγά τώρα" όπως και όλη η παρέα μου δυστυχώς που πάνε στα club και περιμένουν να υπομονετικά να βάλει τα rnb και τα ελληνικά... Τεσπα εγώ θα πάω ακόμα και μόνος μου! :D Ελπίζω να σε δω man!

Δημοσ.

Παιδια οσοι θελετε να ψυχαγωγηθειτε και να κοιτατε σαν χαζοι πηγαιντε. Αμα εχει ορεξη ο Σειρας θα σας τρελανει.Δεν θα το πιστευετε αυτο που βλεπετε :D

Δημοσ.

Πριν λίγο γύρισα από Σειρά...prie.gifprie.gifprie.gif

Ο άνθρωπος είναι απλά άπαιχτος!!! :D prie.gif Ο απόλυτος house dj!! Άντε πάντα τέτοια! Δεν ξέρω τι άλλο να πω... :lol:

Δημοσ.

Καταλαβα...Θα ειχε ορεξη φαινεται και θα επαιζε ολη την ωρα με τα διπλα και τα scratch ε? :D .Και για αλλη μια φορα θα ελιωσε την acappella του maw-work με τα καταλληλα παντα scratch. 8) .

Σημερα θα ειναι εκτος απροοπτου εκει που θα παιζω.Θα του δωσω να κανει κανα work scratching να γουσταρουμε :lol:

Δημοσ.

Ακριβώς... Όλη την ώρα με τα διπλά beat και κάμποσο scratch! Είχε φτιαχτεί κι ο ίδιος, όπως και τo υπόλοιπο club και σε κάποια φάση χόρευε κι αυτός! :shock: :lol: Αλλά και τα κομμάτια που έπαιξε ήταν φοβερά! Πάντως ήταν και μερικά που τα ήξερα ακόμα κι εγώ :lol: όπως: Sexual thing (Steve Angello rmx), The drums, Feel this, Flashdance (D. Guetta rmx), Lick my deck και κανα δυο άλλα που δεν τα θυμάμαι. Άντε και του χρόνου πάλι. :lol: :lol:

Δημοσ.

Costinio, που ήσουν ρε συ; Εγώ ήμουν κάτω από το Σειρά όπως κοιτάς αριστερά. Anyway, μια φωτό που τράβηξα είναι εδώ

DSC01479+web.jpg

και links για τα videos που τράβηξα στείλτε μου pm από Δευτέρα.

Nα επισημάνω ότι για οποιοδήποτε άλλο event καλό είναι να το κάνουμε post στο topic που έχουμε γι' αυτό το σκοπό στα επισημασμένα. Δε το σκέφτηκα νωρίτερα γι' αυτό το κλειδώνω τώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...