Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια στο hitman

GeorgeTheGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ίδιο είχα πάθει και εγώ όταν έπαιζα (με cheat φυσικά)....Βάζεις τον κωδικό για όλα τα αντικείμενα και σου δίνει και το amulet...το πρόβλημα είναι ότι στην πορεία αποκτάς και το κανονικό, οπότε έχεις δύο!<BR>Προσπάθησε να το αφήσεις πολλές φορές στο τραπέζι...έτσι νομίζω πως ξεκολάει (δεν θυμάμαι καλά έχει περάσει καιρός...πάντως ακόμα και με το cheat μπορείς να πας στην επόμενη πίστα...<BR>Σημ. Τον drugloard φάτον με το sniper riffle απο την αρχή της πίστας γιατί θα σου πρήξει τ'@@...θα με θυμηθείς...

Δημοσ.

τι ενοεισ με cheat και ποιον κωδικο λες για αντικειμενα και πωσ αφηνεισ το αmulet στο τραπεζι υπαρχουν κωδικοι για να σου δινει ολλα τα οπλά?

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί cheats? Προσπαθήστε το λίγο χωρίς αυτά. Έτσι χάνει όλη του τη μαγεία.<P>Anyway, σχετικά με την πίστα... Την έβγαλα μόλις πριν από τρία λεπτά. Τον Red Dragon Negotiator τον σκοτώνεις λίγο μετά που εμφανίζεται στο χάρτη και όχι μέσα στο εστιατόριο. Μετά φοράς τα ρούχα του και μπαίνεις μέσα, αφήνεις πάνω στο τραπέζι το amulet και μέσα από την τουαλέτα πυροβολείς με την μπερέτα (που έχει σιγαστήρα) τον αρχηγό της αστυνομίας. Μετά το σκάς σαν αστραπή από το παράθυρο της τουαλέτας.<P>Αυτά τα ολίγα...<P>Μάγκες είδατε την επόμενη αποστολή? ΠΑΛΟΥΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Δημοσ.

πιαδια εχω κολησει στο hitman στην τριτη αποστολη στο εστιατοριο τους εχω σκοτοσει ολλους εχω κρυψει το πτομα αλλα δεν μπορω να αφησω to red dragon amulet και δεν τελειωνει η αποστολη

Δημοσ.

Loipon...To jade figurine einai mesa sto xrhmatokivwtio toy lee hong,to syndyasmo sou ton dinei h kopela poy th voithas na fygei kai thn topothesia poy vrisketai to xrhmatokivwtio sou th shmeiwnei sto map sou o typos ths CIA poy einai aixmalotos sto ypogeio kai ton eleytherwneis.Prosexe giati exei kamposa xrhmatokivwtia mesa sto ktirio kai an den anoikseis to swsto xtypaei o synagermos kai sou thn peftoyn oloi oi mpravoi.An thymamai kala (giati paei arketos kairos apo tote pou to teleiwsa) to swsto einai dipla sto dwmatio poy einai h tsatsa.Kali epityxia...<P>Tha symfwnhsw apolyta me ton filo stathispap,me to cheat xaneis th mageia kai den veltiwneis ta gaming skills sou.Pisteyw oti kalo einai to cheat mono otan ftaseis sta prothyra na spaseis to pc epeidh den mporeis na peraseis mia pista.Twra an eisai oksythymos kai to pc sou kindyneyei amesa tote xrhsimopoihse kalytera to cheat gia to kalo ths tsephs sou....Kalo gaming!!!!!<P>P.S. giati ekanes thn idia erwthsh post 2 fores?<p>[ 03-08-2001: Message edited by: Masquerade ]

Δημοσ.

paidia to paixnidaki auto to termatisa se 1 vdomada!To goustara apeira.Kai gamw.Mipws kserete kanena allo sto idio akrivws stil?kai min mou peite kanena commandos...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...