Προς το περιεχόμενο

ΚΩΔΙΚΟΣ ADMINISTRATOR

stefapat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

GIA SAS

LOIPON DOYLEYO SE MAGAZI ME YPOLOGISTES KAI SIXNA ERXONTAI PC ME KODIKO ADMINISTRATOR KAI SOY EPITREPOUN NA MPEIS MONO SAN USER. ETSI GIA NA TOY FTAXEIS KATI POY XREIAZETAI ADMINISTRATOR ACCESS PREPEI NA TOY PAREIS THL, NA BROYN TO KODIKO......

THELO NA ROTISO AN YPARXEI KAPOIO PROGRAMA TO OPOIO NA MPOREI NA BRISKEI TON KODIKO TOY ADMINISTRATOR. DEN MPOREI KAPOY TON GRAFOYN TA WIN MALLO KODIKOPOIIMENO.

SE MERIKOYS SE ASFALI LEITOYRGIA MPOREIS NA KATASTREPSEIS TON KODIKO KAI NA MPEIS KANONIKA ALLA STOYS ALOLOYS??

EYXARISTO

Δημοσ.

""""""DEN MPOREI KAPOY TON GRAFOYN TA WIN MALLO KODIKOPOIIMENO.

SE MERIKOYS SE ASFALI LEITOYRGIA MPOREIS NA ??????KATASTREPSEIS????? TON KODIKO KAI NA MPEIS KANONIKA ALLA STOYS ALOLOYS??

EYXARISTO"""""

Eisai sigouros oti doyleyeis se magazi me ypologistes?

Diladi les pos eisai texnikos kiolas?

ΓΙΟΥΧΟΥ!!!!!! :)

Δημοσ.

tech25,

KANE MOY SIGKEKRIMENI EROTISI KAI MIN ANTIGRAFEIS TO KEIMENO MOY. NAI EIMAI TEXNIKOS OK MONO PC ALLA MIXANOGRAFISIS EPIXEIRISEON. PES MOY TI DEN KATALABAINEIS APO TO NA KATASTREPSEIS TO PASSWORD.

Δημοσ.

έχεις απόλυτο δίκιο stefapat.

Δηλαδή τι έγινε τώρα. Οταν κάποιος ρωτάει κάτι πρέπει οι υπόλοιποι να φωνάζουν ΓΙΟΥΧΟΥ κλπ?

Δηλαδή tech25 με 19 post έγινες ο super duper moderator του insomnia?

και μια παρατήρηση στον stefapat: μην γράφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι και μένα με παραξένεψε αυτή η ερώτηση από τεχνικό υπολογιστών αλλά μάλλον απλά δεν το είχε ψάξει ποτέ. Όσο για το ύφος του tech25, μάλλον δεν ήταν και πολύ κομψό.

Δημοσ.

to na eisai texnikos ypologiston den simainei oti exeis asxolithei me tous apeiroys kladoys toy tomea. se ayto poy kano me krinoyn oi pelates moy. gia ta kefalaia eixes dikio den to ixa prosexei.

Δημοσ.

Σαν δικηγόρος του tech25 έχω να δηλώσω:

stefapat wrote:...KAI SIXNA ERXONTAI PC ME KODIKO ADMINISTRATOR KAI SOY EPITREPOUN NA MPEIS MONO SAN USER...

Εγώ όπως το διαβάζω καταλαβαίνω (ίσως λάθος) πως μπορείς να μπεις σαν απλώς χρήστης αλλά όχι σαν administrator. Λογικό ερώτημα είναι πως είναι δυνατό να γνωρίζεις τον κωδικό ενός απλού χρήστη, χωρίς να σου τον έχει πει κανείς; Καταλαβαίνετε τι θέλω να πω...

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να καθαρίσεις το password του administrator. Δεν μπορώ να σου πω πως, καθώς είμαι και εγώ administrator σε Domain και έτσι και κυκλοφορήσει ο τρόπος την πάτησα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αν καθαρίσεις το password του administrator τότε χάνεις ΟΛΑ τα αρχεία για τα οποία έχει επιλεγεί κρυπτογράφηση, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Η κρυπτογράφηση γίνεται με ένα κλειδί το οποίο χάνεται οριστικά όταν αλλάξει με πλάγιο τρόπο το password. (και ποτέ δεν ξέρεις ποιός έχει σημαντικά αρχεία, καθώς αυτά κρυπτογραφεί κάποιος συνήθως)

Δημοσ.
Υπάρχει τρόπος να καθαρίσεις το password του administrator. Δεν μπορώ να σου πω πως' date=' καθώς είμαι και εγώ administrator σε Domain και έτσι και κυκλοφορήσει ο τρόπος την πάτησα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αν καθαρίσεις το password του administrator τότε χάνεις ΟΛΑ τα αρχεία για τα οποία έχει επιλεγεί κρυπτογράφηση, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Η κρυπτογράφηση γίνεται με ένα κλειδί το οποίο χάνεται οριστικά όταν αλλάξει με πλάγιο τρόπο το password. (και ποτέ δεν ξέρεις ποιός έχει σημαντικά αρχεία, καθώς αυτά κρυπτογραφεί κάποιος συνήθως)[/quote']

Opa,Opa... Otan les kryprografhsh ti ennoeis? EFS h apla to private folder tou xrhsth sta xp? An milame gia EFS tote eisai la8os :) Mporeis na ftiakseis aneta certificate kai kleidh gia ta folder pou exoun ginei encrypted. Exw paliotera anoiksei 8ema gia EFS.

Mia aplh diadikasia einai start>run>cipher /R: personal (paradeigma)

kai meta pas sto allo user account kai kaneis import to certificate kai private key apo to Start>run>certmgr.msc

O tropos einai poly aplos gia na svhseis ton kwdiko tou administrator.

Psakse ligo google kai 8a deis gia thn etairia astake kai to lopht opws epishs kai ena mikro programmataki kato apo linux pou an kaneis mount ta ntfs partition kai pas kai vreis to "SAM" ton kwdiko tou admin mporeis na ton kaneis reset se oti 8eleis :)

Δημοσ.

Loipon.

Gia na katalabainomaste.

An o Stefapat rotouse tin sygkekrimeni erotisi os enas aplos user, den tha antidrousa katholou. Alla na to rotaei TEXNIKOS kai malista mixanografisis epixeiriseon, de to dexomai. Profanos h frash "SE MERIKOYS SE ASFALI LEITOYRGIA MPOREIS NA KATASTREPSEIS TON KODIKO KAI NA MPEIS KANONIKA" anaferetai se XP home Edition, poy o administrator kanei logon mono se safe mode.Alitheia oi pelates sou stis epixeiriseis toys Home Edition bazoyn? Esy tous to proteineis?

"NA KATASTREPSEIS TON KODIKO"?? na ton kaneis reset ennoeis mallon etsi?

OK!!!!

Pros StavrosD:

H diadikasia reset toy password se standalone mixanimata diaferei apo tin diadikasia

reset se domain based network. Episis den yparxei problhma oyte sto EFS. Yparxoyn tools pou kanoun decryption stigmiaia.

Thanx....

Δημοσ.

Η λύση είναι απλή. Πας στο http://www.filemirrrors.com δίνεις για αναζήτηση NTRecovery-DMZS.iso . Το κατεβάζεις , το καις, κάνεις boot με αυτό και αλλάζεις το password του administrator. Φυσικά όλα τα παραπάνω αναφέρονται καθαρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς (όπως τότε που είχα πάρει δικαιώματα local administrator στην σχολή και o admin μου έκοψε το account μόνο και μόνο για να πάω στο γραφείο του και να με ρωτήσει πωε το έκανα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...