Προς το περιεχόμενο

ασφαλεια των xp

lethes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας.θελω να κανω μερικες ερωτησεις οσον αφορα την ασφαλεια τον χρ.εχω το ad-ware και το spybot 1.3 και windows xp με ολα τα καινουργια updates.επειδη πολλα ακουγονται για φουσκωμενους λογαριασμους του οτε ειμαι διασφαλισμενος με αυτα τα προγραμματα ασφαλειας καθε φορα που μπαινω στο ιντερνετ ή χρειαζομαι και κατι αλλο; ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Δεν ανέφερες αν έχεις κάποιο firewall, το οποίο είναι εξ'ίσου απαραίτητο γιατί θα σου δείχνει / μπλοκάρει το incoming και outgoing traffic. Σου προτείνω ανεπιφύλακτα το ZoneAlarm (την free έκδοση), μπορεί να σου φανεί λίγο "βαρύ" στην αρχή, αλλά σε 1-2 μήνες θα είσαι ΟΚ με τη χρήση του...

Δημοσ.

File mou, opos sou eipe kai o pp2610 to firewall pia einai aparaithto.

Epeis gia toys fouskomenous logariasmous pou les, mporeis na pareis to CheckDialer i to Dialguard gia na exeis to kefali sou isixo.

Cheers...

Δημοσ.

kati allo pou boreis na kaneis gia na apofigeis tous fouskomenous logariasmous einai fragi diethnon kliseon ,akougete arketa sto forum alla ego den to exo kanei . me ena kalo antivirus ,firewall ,dialer control (an den kaneis fragi ) is ok !!! kata 99% pada .

Δημοσ.

Επίσης κατι τελείος πρακτικό: Αν "ξαφνικά" αποσυνδεθείς απο το νετ και αμέσως το modem σου προσπαθεί να ξανασυνδεθεί τότε πιθανότατα κάτι δε πάει καλα!

Δημοσ.

Μη βάλεις ακόμα MS Antispyware. Ειναι beta.

Εμένα μου υπέδειξε και μου διέγραψε σαν spyware, όλα τα url που ειχα στο folder "cracks" των favorites του IE. Στη συνέχεια μου υπέδειξε σαν spyware το κενό folder "cracks" που έμεινε στα favorites του IE και το διέγραψε.

Τι να πώ?

Φταίει ότι ειναι beta ή η MS μας κάνει λογοκρισία?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...