dandri Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Έχω κατεβάσει video από το TikTok. Για να το παίξω όμως χρειάζεται ο HEVC codec. Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να παίξω το video ; Μπορώ να βρώ τον HEVC codec κάπου δωρεάν ; Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από dandri
nickol-us Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, dandri είπε Έχω κατεβάσει video από το TikTok. Για να το παίξω όμως χρειάζεται ο HEVC codec. Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να παίξω το video ; Μπορώ να βρώ τον HEVC codec κάπου δωρεάν ; Σε τι πλατφόρμα; Αν μιλάμε για windows, δοκίμασες vlc; Ο media player δε τα παίζει;
dandri Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Σε τι πλατφόρμα; Αν μιλάμε για windows, δοκίμασες vlc; Ο media player δε τα παίζει; windows 10 64 bit vlc δεν δοκίμασα Ο media player δε τα παίζει 48 λεπτά πριν, micos000 είπε Mpc-hc. Δε χρειάζεσαι τίποτε άλλο. Ο vlc δε τα παίζει ;
micos000 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Το vlc είναι πολύ καλό αλλά μου κάνει αρκετά... experimental και δεν ξέρω αν βελτίωσαν την αναπαραγωγή με επιτάχυνση υλικού. Πάντως, ναι, κάνει. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από micos000 1
Sherlock_7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Κάποιο καλό video editor για iPhone; Κυρίως για reels.
micos000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε Κάποιο καλό video editor για iPhone; Κυρίως για reels. capcut, lumafusion 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα