micos000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 20 ώρες πριν, cuprakatos είπε Το πέτυχα. Δούλεψε το movie maker του Win essentials 2012. Απλά με ταλαιπώρησε λίγο να καταλάβω τι συμβαίνει, γιατί το έκανα εγκατάσταση 5 φορές και σταματούσε στο 33%. Στο τέλος μου πέταγε μήνυμα σφάλματος. Έπρεπε λοιπόν να κλείσω τη θύρα ethernet οπότε να μην είμαι συνδεμένος στο internet. Μάλλον το ''βλέπει'' η microsoft και επειδή το έχει καταργήσει.....κόβει την εγκατάσταση! Όλα ΟΚ φίλε μου, σ ευχαριστώ και πάλι Έλα ρε! Άλλο πάλι και τούτο. Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.
splanis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Παιδιά ψάχνω ένα δωρέαν πρόγραμμα να φτίαξω ένα βίντεο ενώνοντας διάφορα videάκια ( μερικά θέλουν rotate), να βάλω μερικά fades και ένα τραγούδι, όσα προγράμματα βρίσκω μου βάζουν watermark και μου χουν σπάσει τα νεύρα. Δεν βρίσκω και το windows movie maker για κάποιο λόγο. Το θέλω asap Για καμιά περίεργη μέθοδο pm me
CheOnWeb Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 10 hours ago, splanis said: Παιδιά ψάχνω ένα δωρέαν πρόγραμμα να φτίαξω ένα βίντεο ενώνοντας διάφορα videάκια ( μερικά θέλουν rotate), να βάλω μερικά fades και ένα τραγούδι, όσα προγράμματα βρίσκω μου βάζουν watermark και μου χουν σπάσει τα νεύρα. Δεν βρίσκω και το windows movie maker για κάποιο λόγο. Το θέλω asap Για καμιά περίεργη μέθοδο pm me Τι φορμάτ είναι τα βιντεάκια;
micos000 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Το freemake κάνει τέτοιες δουλειές. Θα πρέπει μετά που θα προσθέσεις το βίντεο να πας στην επεξεργασία του και να το περιστρέψεις σωστά.
splanis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 καταφερα και κατεβασα το windows movie maker τελικα, ευχααριστω
titikos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 kalispera se olous. Πριν ξεκινησω το θεμα μονταζ και επεξεργασια εχω μια σοβαρή ερώτηση. εχω αγοράσει μια Panasonic HC-V380 η οποία μπορεί να γράψει στα παρακάτω φορμα. ετσι λοιπόν πριν αρχισω να γραφω σας ρωτάω: ΠΟΙΟΣ τύπος είναι καλύτερος και βολικότερος αργοτερα για επεξεργασία ; όποιος απαντησει ας προτείνει κ προγραμμα επεξεργασίας. ευχαριστώ
CheOnWeb Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 3 hours ago, titikos said: kalispera se olous. Πριν ξεκινησω το θεμα μονταζ και επεξεργασια εχω μια σοβαρή ερώτηση. εχω αγοράσει μια Panasonic HC-V380 η οποία μπορεί να γράψει στα παρακάτω φορμα. ετσι λοιπόν πριν αρχισω να γραφω σας ρωτάω: ΠΟΙΟΣ τύπος είναι καλύτερος και βολικότερος αργοτερα για επεξεργασία ; όποιος απαντησει ας προτείνει κ προγραμμα επεξεργασίας. ευχαριστώ Τράβα δείγμα 10sec από κάθε 1080p option που έχει και ανέβασέ τα. Δεν βγάζω άκρη απ' τα manual. Βασικά θέλω να δω 1080p σε ό,τι frame rate και format υπάρχει. Για πρόγραμμα μοντάζ, εξαρτάται απ' το πόσα γνωρίζεις.
suspiria Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Γενικα για χρηση σε ιντερνετ (youtube κλπ) το mp4 ειναι καλυτερο.Απο την αλλη το AVCHD εχει ενα παραδοξο, ειναι δυσκολο στην αναπαραγωγη αλλα πιο ευκολο στο editing.Γενικοτερα ομως εχει καλυτερη ποιοτητα απο το mp4.Προτιμησε το 50i ειδικοτερα αν θες απο το μονταρισμενο υλικο να κανεις και δισκακια DVD.
CheOnWeb Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 1 hour ago, suspiria said: Γενικα για χρηση σε ιντερνετ (youtube κλπ) το mp4 ειναι καλυτερο.Απο την αλλη το AVCHD εχει ενα παραδοξο, ειναι δυσκολο στην αναπαραγωγη αλλα πιο ευκολο στο editing.Γενικοτερα ομως εχει καλυτερη ποιοτητα απο το mp4.Προτιμησε το 50i ειδικοτερα αν θες απο το μονταρισμενο υλικο να κανεις και δισκακια DVD. http://telestreamblog.telestream.net/2012/04/save-yourself-frustration-use-editing-formats-when-editing-2/ 1
Christos21417 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Θέλω να γράψω κάποιες ταινίες σε dvd μαζί με ελληνικούς υπότιτλους. Ποιο είναι το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα γι' αυτή τη δουλειά; Δε θέλω να αφήνει υδατογράφημα στο βίντεο.
adi32 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 εχω ενα παλαιο pc Operating System MS Windows 64-bit CPU Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz 57 °C Kentsfield 65nm Technology RAM 6,00 GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (5-5-5-18) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. EP43-UD3L (Socket 775) 42 °C Graphics SAMSUNG (1920x1080@50Hz) AMD Radeon HD 6770 (ATI) 52 °C Hard Drives 977GB Western Digital WDC WD10EARS-00Y5B1 (SATA) 43 °C 125GB INTENSO (SATA) 30 °C 313GB Western Digital WDC WD3200AAKS-00WWPA0 (SATA) 46 °C 733GB Seagate ST3750528AS (SATA) 41 °C 244GB Seagate ST3250620AS (SATA) 52 °C Optical Drives PIONEER DVD-RW DVR-108 ATA Device Audio AMD High Definition Audio Device και θελω να δω καποια βιντεο 4κ που τραβηξα με το κινητο αλλα με το mpc παιζουν με πολλα κοψιματα . Με vlc μονο ο ηχος παιζει και η εικονα ειναι ακινητη Υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα ?
accipio Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Έχω παρόμοιο υπολογιστή (ίδιον επεξεργαστή) αλλά δεν έχει τύχει να παίξω 4K βίντεο (δεν έχω την κατάλληλη οθόνη). Θα πρότεινα να δοκιμάσεις το SMPlayer. Στις επιλογές του (Performance) έχει ρύθμιση πόσα threads να χρησιμοποιεί για αναπαραγωγή MPEG1-2 και H.264 βίντεο.
adi32 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, accipio είπε Έχω παρόμοιο υπολογιστή (ίδιον επεξεργαστή) αλλά δεν έχει τύχει να παίξω 4K βίντεο (δεν έχω την κατάλληλη οθόνη). Θα πρότεινα να δοκιμάσεις το SMPlayer. Στις επιλογές του (Performance) έχει ρύθμιση πόσα threads να χρησιμοποιεί για αναπαραγωγή MPEG1-2 και H.264 βίντεο. σχεδον τα ιδια ειναι Μαλλον το pc ειναι αρχαιο Ευχαριστω πολυ παντως
antreas71980 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 καλησπερα και αοπο μενα. ψαχνω καποιο προγραμμα το οποιο να μπορω να ενωσω πολλα αρχεια mp4 σε ενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα