gioujazz3902 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας παιδιά... Αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει... Θέλω να παίξω 3D με το powerDVD 10 με ελληνικούς υπότιτλους... Έχοντας το φάκελο με τη ταινία (MONSTERS_VS_ALIENS_3D.SBS.3D Bluray Rip) σε μορφή mkv και μαζί τα αρχεία idx sub (αγγλικοί υπότιτλοι).. Πρώτο βήμα ήταν να βρω τους ελληνικούς υπότιτλους.. Τους βρήκα σε srt μορφή κ με το 3D Subtitler έγιναν διπλοί σε σωστές αποστάσεις με μόνο πρόβλημα το προβάδισμα τους περίπου 0.5sec, αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό, το θέμα είναι ότι με το kmplayer παίζει κανονικά κ τους υπότιτλους αλλά με το powerDVD 10 δεν τους παίζει, ούτε ελληνικούς αλλά ούτε τους αγγλικούς... Άραγε τι φταίει??
cybereddie Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Είναι καιρός που δεν έχω ανανεώσει τίποτα και να απαντήσω σε ερωτήσεις .... Izzzzz coming .... καιρός για Refresh ... Καλημέρα και χαιρετισμούς από καλιφόρνια
parsifal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Είναι καιρός που δεν έχω ανανεώσει τίποτα και να απαντήσω σε ερωτήσεις .... Izzzzz coming .... καιρός για Refresh ... Καλημέρα και χαιρετισμούς από καλιφόρνια Γεια σου cybereddie, μας ξεχασες! Κάτι θα κάνουμε για το topic, αισθάνομαι κι εγω συνυπευθυνος που δεν επικαιροποιηθηκε...
mrpink Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 WinX DVD Author Commercial που έγινε πρόσφατα free. Δεν το χω δοκιμάσει, ελπίζω να μην είναι τόσο αργό όσο τα άλλα free
parsifal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δεν το χω δοκιμάσει, ελπίζω να μην είναι τόσο αργό όσο τα άλλα free Στα ίδια πάνω κάτω θα είναι με τα υπόλοιπα free, δεδομένου ότι έχει κλέψει κώδικα από το ffmpeg project.
billalexan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Καλησπερα και πολυ ωραιο τοπικ. Το διαβασα ολο. Αλλα ψαχνω να βρω καποιο γνωστο προγραμμα (οπως Sony Vegas,Premiere κλπ) που να δημιουργησω η να επεξεργαστω video και να μπορει να το βγαζει σε HD μορφη.Αν μπορει καποιος να βοηθησει τον ευχαριστω πολυ.Να ειναι free.
Gilmaru Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Καλησπέρα κι από μένα! Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος να μου προτείνει ένα πρόγραμμα για δημιουργία ελληνικών υποτίτλων που να είναι εύκολο στο χειρισμό.. αν υπάρχει κάτι τέτοιο φυσικά. Γιατί δοκίμασα μερικά και μου φάνηκαν λίγο πολύπλοκα για εμένα που είμαι άσχετος από αυτά.
Gilmaru Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχουν. Και μιας που έχω φίλους που δεν τα "πιάνουν" τα αγγλικά κι εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα, πιστεύω δεν θα μου ήταν καθόλου δύσκολο να φτιάξω υπότιτλους για την παρέα και ίσως και γενικότερα, όσο έχει να κάνει με την γλώσσα καθαρά. Το θέμα είναι ότι από προγράμματα κλπ δεν είμαι καθόλου σχετικός.. υπάρχει κάποια λύση γι αυτό? Πχ ένα σχετικά απλό πρόγραμμα, έστω και με λιγότερες δυνατότητες?
ppetr Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Άρχισε να μεταφράζεις τους Αγγλικούς τότε. Το έχω κάνει και είναι αρκετά χρονοβόρο και σπαστικό.
Gilmaru Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Άρχισε να μεταφράζεις τους Αγγλικούς τότε. Το έχω κάνει και είναι αρκετά χρονοβόρο και σπαστικό. Εννοείς να κάνω την μετάφραση και μετά να βάλω κάποιον να την κάνει υπότιτλους?
parsifal Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ένα χρόνο (και κάτι μέρες) μετά την προηγούμενη, έχουμε νέα έκδοση 1.3.13 για το Audacity. Changelog εδώ (Filehippo.com).
d3monhunter Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Ένα χρόνο (και κάτι μέρες) μετά την προηγούμενη, έχουμε νέα έκδοση 1.3.13 για το Audacity. Changelog εδώ (Filehippo.com). καλησπερα και απο εμενα, ψαχνω ενα προγραμματακι για βελτιωση του της ποιοτητας του ηχου των mp3.Το παραπανω κανει για αυτην την δουλεια?Βεβαια εαν υπαρχει και εαν κανει αισθητη δουλεια παντα.Ευχαριστω.
Shik4m4ru Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Καλησπερα . θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο προγραμμα για να ακουω μουσικη στο PC χωρις να το βαραινει. Ελαφρυ και ευχρηστο. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα