greg_m Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 γεια σας παιδια. μεχρι τωρα χρησ. το ριπιτ για να αντιγραφω ταινιες οταν ηθελα. τωρα που σταματησε να ανανεωνεται υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που μου προτ. για να το αντικαταστησω? υποψην οτι πολλα απο αυτα που διαβαζω δεν τα καταλαβαινω οποτε αν μπορειτε να βοηθησετε καντε το με απλα λογια. thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Αν δε γράψεις αναλυτικά τι θες, δε θα σου δώσει κανείς σημασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg_m Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 θελω να μου πειτε ποιο προγραμμα να χρησ. για να αντιγραφω ταινιες που νοικιαζω απο τo video club. πως να το πω διαφορετικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 υποψην οτι πολλα απο αυτα που διαβαζω δεν τα καταλαβαινω οποτε αν μπορειτε να βοηθησετε καντε το με απλα λογια.thanks Εδώ πήγαινε το μήνυμα. Για το άλλο που λες, DVDFab. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosfanclub Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΑ ΥΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΥΛΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΜP3 ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΑΧΝΩ ΣΙΝΤΙ ΜΕ ΠΟΛΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 19 ΕΧΩ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΛΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΥΛΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΩΡΓΟΣ 25Χ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Το nero κάνει τα πάντα, τι εννοείς δε βοηθάει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phph Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα Έχω μια ταινία σε DVD μονής στρώσης - διπλής όψης. Δηλαδή η μισή ταινία είναι στη μια πλευρά και η άλλη μισή στην άλλη οπότε πρέπει να σηκωθείς να γυρίσεις το DVD για να δεις την υπόλοιπη. Θέλω να κάνω αντίγραφο ασφαλείας άλλά όχι σε δύο απλά DVD. Θέλω να το κάνω σε ένα DVD διπλής στρώσης - μονής όψης και να παίζει συνεχόμενα αν είναι δυνατόν ή έστω με επιλογή του δεύτερου μέρους από το menu. Γίνεται; Με ποιο πρόγραμμα; Ενοείται ότι θέλω να διατηρηθεί η ποιότητα εικόνας και ήχου και αν είναι δυνατόν τα menu κ.λ.π. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Με το dvd2one μπορείς να τα ενώσεις, αλλά θες και menu. Demux με το decrypter και ένωση πάλι, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει, δε μου έχει τύχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Βγήκε μετά από αρκετό καιρό νέα stable έκδοση του προγράμματος DVD Flick. Εδώ μπορείτε να δείτε το changelog και εδώ την ελληνική μετάφραση της τεκμηρίωσης που έχει επιμεληθεί η ταπεινότητά μου. Στο [[Με ποιο πρόγραμμα;]] υπάρχει και μία μικρή παρουσίαση του προγράμματος, μαζί με τους «ανταγωνιστές» του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tracer27 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να καθυστερείται η εμφάνιση των υπότιτλων σε μια ταινία avi??Βασικά χρησιμοποιώ το VirtualDub για να ενσωματώνω τους υπότιτλους αλλά συνήθως εμφανίζονται 1-1,5sec νωρίτερα κι έτσι δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω...Υπάρχει κάποια ρύθμιση όπως set delay κάτι τέτοιο?? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Πριν κάνεις οτιδήποτε στο VirtualDub, μπορείς να συγχρονίσεις σωστά το αρχείο υποτίτλων με το video εισόδου χρησιμοποιώντας το Subtitle Workshop. Δες το [[subtitle Workshop HOWTO]] στο Insomnia Wiki... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostatis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 καλησπερα οι περισσοτερες ταινιες που κατεβαζουμε αναπαραγονται σε μικρη αναλογια οθονης δηλαδη σε μια στενη λωριδα. πως θα μπορουσα να μεγαλωσω την αναλογια οθονης να παιζει σε μεγαλυτερο μερος της οθονης χωρις ομως να το παραμορφωνει την εικονα και χωρις να το ζουμαρει.ζηταω πολλα το ξερω. υπαρχει καποιο προγραμμα αναπαραγωγης που να βοηθαει σε αυτο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 να παιζει σε μεγαλυτερο μερος της οθονης χωρις ομως να το παραμορφωνει την εικονα και χωρις να το ζουμαρει. Είναι αδύνατο αυτό που ζητάς. Απλή γεωμετρία, βάλ' τα κάτω και θα το δεις μόνος σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostatis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 που οφειλετε το οτι οι ταινιες παιζουν σε στενη λωριδα οθονης ενω στο dvd που νοικιαζουμε παιζει κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δεν είναι σωστό αυτό που λες. Υπάρχουν ταινίες DVD με διάφορους λόγους πλευρών, δεν είναι όλες ίδιες: Με σειρά από το πιο τετραγωνισμένο προς το πιο ευρυγώνιο format, έχουμε άλλες να παίζουν με display aspect ratio 4:3, άλλες με 16:9, άλλες με 1.85:1, και άλλες με 2.35:1... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα