Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 742
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δηλαδή αν αποσυμπιέσεις τα rar με κάποιο σχετικό πρόγραμμα, δεν παίρνεις ένα αρχείο video;

Οποιοδήποτε αρχείο .rar κ' να αποσυμπιέσω παίρνω ενα αρχείο βιντεο.

απλα... αυτό μόνο αρκεί ? είναι ο καλίτερος τρόπος? τα υπόλοιπα αρχεία τι δουλειά κανουν?

Ίσως να είμαι λιγο παραπανω ασχετος.... sorry...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.
Οποιοδήποτε αρχείο .rar κ' να αποσυμπιέσω παίρνω ενα αρχείο βιντεο.

απλα... αυτό μόνο αρκεί ? είναι ο καλίτερος τρόπος? τα υπόλοιπα αρχεία τι δουλειά κανουν?

Ίσως να είμαι λιγο παραπανω ασχετος.... sorry...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Πας στο αρχείο .r00 'η .r01 (όποιο εμφανίζεται πρώτο) δεξί κλικ extract.Και με αυτό τον τρόπο γίνονται extract και τα υπόλοιπα αρχεία .rar

Δημοσ.

τις καλησπέρες μου, το πρόβλημα μου είναι το εξής.. θέλω να φτιάξω ένα βίντεο avi με υπότιτλους για να το σηκώσω στο youtube.. έχω το αρχείο avi (48 mβ) (το οποίο ήταν απο κινητό τραβηγμένο σε μορφή 3gp και το έκανα avi) και τους υπότιτλους σε μορφή .sub απο το πρόγραμμα Subtitle Workshop.. όταν χρησιμοποιώ το πρόγραμμα VirtualDub για να κάνω την ένωση , μου βγάζει το αποτέλεσμα σε αρχείο 1.27 gb!! το θέμα είναι ότι αν βάλω χαμηλότερες αναλύσεις, frames κλπ , η ποιότητα του βίντεο χαλάει κατά πολύ και δεν εμφανίζονται καλά οι υπότιτλοι.. υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να το κάνω με όσο καλύτερη ποιότητα γίνεται και χωρίς να έχω 1.27gb βίντεο? ευχαριστώ εκ των προτέρων..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
τις καλησπέρες μου, το πρόβλημα μου είναι το εξής.. θέλω να φτιάξω ένα βίντεο avi με υπότιτλους για να το σηκώσω στο youtube.. έχω το αρχείο avi (48 mβ) (το οποίο ήταν απο κινητό τραβηγμένο σε μορφή 3gp και το έκανα avi) και τους υπότιτλους σε μορφή .sub απο το πρόγραμμα Subtitle Workshop.. όταν χρησιμοποιώ το πρόγραμμα VirtualDub για να κάνω την ένωση , μου βγάζει το αποτέλεσμα σε αρχείο 1.27 gb!! το θέμα είναι ότι αν βάλω χαμηλότερες αναλύσεις, frames κλπ , η ποιότητα του βίντεο χαλάει κατά πολύ και δεν εμφανίζονται καλά οι υπότιτλοι.. υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να το κάνω με όσο καλύτερη ποιότητα γίνεται και χωρίς να έχω 1.27gb βίντεο? ευχαριστώ εκ των προτέρων..

ξανα κανε το επεξεργασμενο βιντεο σε μορφη 3gp και ανεβασε το....το youtube δεχεται 3gp αρχεια

Δημοσ.

Δεν θα χρησιμοποίησες κάποιον -σωστό- codec για συμπίεση κατά την ένωση στο virtualdub...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έκανα ένα ξεφύλλισμα του thread αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Ψάχνω ένα πρόγραμμα, για να κόψω ένα αρχείο wmv( αν γίνεται και avi ή divx) σε 2 ή περισσότερα επιμέρους αρχεία. Αναφέρθηκε το virtualdub, το οποίο κάνει την αντίστροφη διαδικασία. Θα κάνει τη δουλειά που θέλω?

Αν όχι, υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα?

thanx in advance!

Δημοσ.
Φυσικά και την κάνει. Απλά θα βάλεις βίντεο και ήχο σε direct stream copy

Δε γίνεται, έχει δίκιο ο livewire. Το Direct Stream Copy πιάνει μόνο όταν ξανασώζεις σε AVI. Το VirtualDub μπορεί πλέον να αυξάνει τον αριθμό των formats που μπορεί να ανοίξει με τα plugins που έχουν βγει, αλλά δε μπορεί να πολυπλέξει άμεσα το video stream που βρίσκει σε ό,τι container να'ναι. Χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να χειριστεί το WMV/ASF container, όπως το AsfBin...

Δημοσ.
Έχεις δίκιο, η προσοχή μου επικεντρωθηκε στο WMV...

Ευχαριστώ και τους 2!

Δοκίμασα με το Asfbin και έκανα αυτό που ήθελα. Μόνο που παίρνω αρχείο .asf στην έξοδο. Οπότε, δοκίμασα το Asftools(από τη λίστα του thread) για μετατροπή asf-->avi. Δυστυχώς, το αρχείο .avi που πήρα δεν λειτουργεί, τουλάχιστον με GomPlayer. Από ρυθμίσεις δεν πείραξα κάτι. Δεν έχει και κάτι ιδιαίτερο εξάλλου.

Μένει να δοκιμάσω το ASF Converter, που είδα ότι κάνει αυτή τη δουλειά. Κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση που πρέπει να προσέξω?

Ή κάποιο άλλο πρόγραμμα?

Δημοσ.

μαγκες χρησιμοποιω το vlc player για να βλεπω ταινιες, ομως ακομα και να μετονομασω τους υποτιτλους οπως το αρχειο της ταινιας παλι δεν εμφανιζονται.υπαρχει καποια ρυθμιση που τους εμφανιζει η καποιος αλλος player που το κανει αυτο?ευχαριστω.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...