kalnik3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Γιατί όχι avi; Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που θέλεις RealMedia format; Αυτά που γνωρίζω, χωρίς να τα έχω δοκιμάσει είναι: FilmShrink Easy RealMedia Producer Νομίζω ότι έχουν σταματήσει να αναπτύσσονται. προτιμω rmvb γιατι ειναι πιο συμπιεσμενο ευχαριστω για την απαντηση σου ακουω και αλλες ιδεες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 προτιμω rmvb γιατι ειναι πιο συμπιεσμενο Έχεις μπερδέψει την έννοια του container (avi) με την έννοια του video codec (XviD, DivX, x264 κλπ). Το πόσο μικρό θα γίνει το τελικό αρχείο δεν εξαρτάται από το container, αλλά από τον codec που θα χρησιμοποιήσεις, τί ρυθμίσεις θα του κάνεις κ.ά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalnik3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Έχεις μπερδέψει την έννοια του container (avi) με την έννοια του video codec (XviD, DivX, x264 κλπ). Το πόσο μικρό θα γίνει το τελικό αρχείο δεν εξαρτάται από το container, αλλά από τον codec που θα χρησιμοποιήσεις, τί ρυθμίσεις θα του κάνεις κ.ά. μαλιστα, υπαρχει κανενα τοπικ που μπορω να μελετησω τις διαφορες avi και rmvb καλυτερα? ακομα, υπαρχει τροπος να βγαλω τους υποτιτλους απο το dvd? επισης το filmshrink δεν βαζει τους υποτιτλους απο το dvd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anabubula Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Ελεγα μηπως αν εβαζα απλως την λεξη avi θα μπορουσε να το "δει" το bsplayer και να το παιξει....παντως δεν μπορω να το ανοιξω με τιποτα αν αλλαξεις τιν επιλογη προγραματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anabubula Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 μαλιστα, υπαρχει κανενα τοπικ που μπορω να μελετησω τις διαφορες avi και rmvb καλυτερα? ακομα, υπαρχει τροπος να βγαλω τους υποτιτλους απο το dvd?επισης το filmshrink δεν βαζει τους υποτιτλους απο το dvd για να τους αφαιρεσεις μαλλον αδυνατον ειναι αλλα μπορεις να τους μαυρισεις.παντως αν καταφερεις και τους αφαιρεσεις πες μας και μας θα σε ευγνωμονουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ana_mas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθεια σας στο εξής επειδή έχω μπλεχτεί αρκετά έχω κάποια αρχεία που είναι flash video και θέλω να τα μετατρέψω σε avi. Διαβάζοντας τις συζητήσεις σας κατέληξα να μπερδευτώ περισσότερο ως ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερα να κατεβάσω ώστε να πραγματοποιήσω και αυτή την μετατροπή. Αναφέρετε πολλά προγράμματα όλοι σας και έχω πάθει λίγη σύγχυση .... Θα ήμουν ευγνώμων αν με βοηθούσατε. Σας ευχαριστώ .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
electroasd Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Καλημερα! Επειδη δεν εχω καθολου τον χρονο να διαβασω το ποστ , λογω του οτι νετ εχω μονο στη δουλεια και υπαρχουν αρκετοι κερβεροι διπλα μου , μπορει να μου πει καποιος , ενα καλο προγραμμα για να φτιαξω μενου σ'ενα dvd. Συγκεκριμενα θελω οταν εχω μερικες τανιες μεσα στο κεντρικο μενου να επιλεγω την μια και να μπαινει σε υπομενου , οπου θα υπάρχουν τα κεφάλια μεσα.... Με το Nero vision το κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papa-kia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 καλημερα,να ρωτησω και εγω κατι? με το avi2 dvd το προγραμμα,πολυ καλο,ελληνικο μενου,μα κολλαω στην εναρξη μετατροπης...πως γινεται? λεει κατι για audio streams να συμπληρωσω.... παω βημα βημα απο την αρχη ολα οκ ,μα πως θα ξεκινησω? φορτωνω τη ταινια,μετα υποτιτλους,τι αλλο να πατησω? στο audio πχ κενο μενει το πεδιο. γλωσσες ομιλιας οκ,τι αλλο θελει? τα job τι ειναι διπλα στην εναρξη? ευχαριστω για αναλυτικη απαντηση .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημερα! Επειδη δεν εχω καθολου τον χρονο να διαβασω το ποστ , λογω του οτι νετ εχω μονο στη δουλεια και υπαρχουν αρκετοι κερβεροι διπλα μου , μπορει να μου πει καποιος , ενα καλο προγραμμα για να φτιαξω μενου σ'ενα dvd. Συγκεκριμενα θελω οταν εχω μερικες τανιες μεσα στο κεντρικο μενου να επιλεγω την μια και να μπαινει σε υπομενου , οπου θα υπάρχουν τα κεφάλια μεσα.... Με το Nero vision το κανει? Ναι το nerovision έχει διαχείρηση μενου - δες και αυτό: DVD Menu Studio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andromahos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Mipos kseri kaneis pio programa einai to kalytero gia na metatrepso arxeia pva (skystar 2) se avi? thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο, αλλά μπορείς με το MeGUI. Για να δημιουργήσει τα projects του χρησιμοποιεί το DGIndex, το οποίο μπορεί να κάνει indexing σε pva αρχεία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ana_mas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Βρε παιδια κατέβασα τρια διαφορετικά converter για να μετατρέψω τα flash video σε avi και σε όλα τα προγράμματα ενώ τρέχει μέχρι ένα σημείο στην συνέχεια μου βγάζει ένα error και μου κλείνει και τα τρία προγράμματα... Αδύνατον να τα μετατρέψω... Να πω πως έχω δοκιμάσει εφτά διαφορετικά βίντεο και με τα τρία προγράμματα και τζίφος τι μπορεί να κάνω λάθος???? Μήπως δεν επέλεξα τα σωστά προγράμματα???? Έχετε να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα που να προσπαθήσω να κάνω την μετατροπή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip1400 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Το ιδιο προβλημα εχω και εγω .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krafwerk Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 απλά μπράβο έχεις κάνει φοβερή δουλειά...μπράβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anabubula Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά μπορείτε να προτείνετε ένα πρόγραμμα που να συμπιέζει DVD με codec H.264???? total video converter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα