nemos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Ελεγα μηπως αν εβαζα απλως την λεξη avi θα μπορουσε να το "δει" το bsplayer και να το παιξει......παντως δεν μπορω να το ανοιξω με τιποτα kmplayer http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=4704 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anabubula Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 γεια σας πως μπορουμε να δουμε avi με υποτιτλους σε dvdplayer που υποστηριζει xvid την ταινια τηνβλεπω κανονικα αλλα τους υποτιτλους μια αλαμπουρνεζικα και μια καθολου. εχω το vinavi εχω και το total convert video και κατι αλλο, εχω το avijoiner για να ενωσω δυο cd μιας ταινιας αλλα τα δυο αρχεια srt πως θα τα ενωσω?και πως θα τα ενσωματωσω μμμμ μαλλον εκει κανω το λαθος για το πρωτο μερος της ερωτησης μου. ευχαριστω εκ των προτερον προσπαθω μονος μου ενα μηνα τωρα και κατι εχω κανει για να δουμε θα φτασω στο τελος? τωρα που βρηκα και εσας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOMIKOS Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 γεια σας πως μπορουμε να δουμε avi με υποτιτλους σε dvdplayer που υποστηριζει xvid την ταινια τηνβλεπω κανονικα αλλα τους υποτιτλους μιααλαμπουρνεζικα και μια καθολου. εχω το vinavi εχω και το total convert video και κατι αλλο, εχω το avijoiner για να ενωσω δυο cd μιας ταινιας αλλα τα δυο αρχεια srt πως θα τα ενωσω?και πως θα τα ενσωματωσω μμμμ μαλλον εκει κανω το λαθος για το πρωτο μερος της ερωτησης μου. ευχαριστω εκ των προτερον προσπαθω μονος μου ενα μηνα τωρα και κατι εχω κανει για να δουμε θα φτασω στο τελος? τωρα που βρηκα και εσας! Για το δεύτερο μέρος της ερωτησής σου και γιια να ενώσεις τα 2 τμηματα των υποτιτλων σε ενα θα χρησιμοποιησεις το Subtitle Workshop Μολις τρέξεις το πρόγραμα θα δεις στο μενου Tools την εντολη Join Subtitles,μολις κανεις κλικ την εντολη σου ανοιγει παράθυρο και πατας το κουμπί "add" ,πρόσεξε να ειναι τσεκαρισμένο το recalculate time values και το πρώτο κομάτι να είναι στην κορυφή της λίστας. Κάνεις save και τέλος Για να συγχρονίσεις τους υπότιτλούς με την ταινία βάζεις ίδια ονομασία σε avi και στο srt αρχείο. Πχ cars.avi , cars.srt και τα βάζεις στον ίδιο φάκελο. Μετά ανοίγεις το Subtitle Workshop , πατάς File-load subtitles, βρίσκεις το srt αρχείο και πατάς open. Aυτόματα ανοίγει και η ταινία. Μαρκάρεις τον 1ο υπότιτλο,βρίσκεις τον πρώτο διάλογο κι αμέσως πατάς στο πληκτρολόγιο [Ctrl]+[1] Μαρκάρεις τον τελευταίο υπότιτλο,βρίσκεις τον τελευταίο διάλογο κι αμέσως πατάς στο πληκτρολόγιο [Ctrl]+[2] Εμφανίζει ένα μήνυμα και πατάς YES. Σώζεις το αποτέλεσμα πηγαίνοντας file-save as ,διαλέγοντας με διπλο κλικ Subrip και πατώντας save. Για να ενώσεις τα δύο μέρη της ταινίας με το VirtualDub Κάνε load το πρώτο κομμάτι File=>Open video file 2] Στη συνέχεια πάτα File=>Append Avi segment για να κάνεις load το δεύτερο κομμάτι! 3] Μετά πάτα στο Video=>Direct Stream copy και Αudio=> Direct Stream copy 4] Τέλος πάτα File=>Save as AVI... για να αποθηκεύσεις το τελικό ολόκληρο AVI! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anabubula Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Για το δεύτερο μέρος της ερωτησής σου και γιια να ενώσεις τα 2 τμηματα των υποτιτλων σε ενα θα χρησιμοποιησεις το Subtitle Workshop Μολις τρέξεις το πρόγραμα θα δεις στο μενου Tools την εντολη Join Subtitles,μολις κανεις κλικ την εντολη σου ανοιγει παράθυρο και πατας το κουμπί "add" ,πρόσεξε να ειναι τσεκαρισμένο το recalculate time values και το πρώτο κομάτι να είναι στην κορυφή της λίστας. Κάνεις save και τέλος Για να συγχρονίσεις τους υπότιτλούς με την ταινία βάζεις ίδια ονομασία σε avi και στο srt αρχείο. Πχ cars.avi , cars.srt και τα βάζεις στον ίδιο φάκελο. Μετά ανοίγεις το Subtitle Workshop , πατάς File-load subtitles, βρίσκεις το srt αρχείο και πατάς open. Aυτόματα ανοίγει και η ταινία. Μαρκάρεις τον 1ο υπότιτλο,βρίσκεις τον πρώτο διάλογο κι αμέσως πατάς στο πληκτρολόγιο [Ctrl]+[1] Μαρκάρεις τον τελευταίο υπότιτλο,βρίσκεις τον τελευταίο διάλογο κι αμέσως πατάς στο πληκτρολόγιο [Ctrl]+[2] Εμφανίζει ένα μήνυμα και πατάς YES. Σώζεις το αποτέλεσμα πηγαίνοντας file-save as ,διαλέγοντας με διπλο κλικ Subrip και πατώντας save. Για να ενώσεις τα δύο μέρη της ταινίας με το VirtualDub Κάνε load το πρώτο κομμάτι File=>Open video file 2] Στη συνέχεια πάτα File=>Append Avi segment για να κάνεις load το δεύτερο κομμάτι! 3] Μετά πάτα στο Video=>Direct Stream copy και Αudio=> Direct Stream copy 4] Τέλος πάτα File=>Save as AVI... για να αποθηκεύσεις το τελικό ολόκληρο AVI! ναστε καλα Nomike και kastell τα καταφερα με την ενωση των subs και βγηκαν και συνχρονισμενοι τα δυο Cd τα ενωσα με το avijoiner το βρηκα ευκολοτερο στην αρχη μου βγηκαν αλαμπουρνεζικα αλλα οταν κλικαρα αρστερα ξερετε τι ενοω greek εφτιασαν ελπιζω να ειναι ετσι και τελικο αποτελεσμα.προχωρω στην ενωση sub και film και βλεπομε thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Φιλε Νομικε κατ'αρχας ευχαριστω παρα πολυ για το guide.Μια ερψτηση μονο σχετικα με το subtitle workshop και συγκεκριμενα εδω: "μαρκάρεις τον 1ο υπότιτλο,βρίσκεις τον πρώτο διάλογο κι αμέσως πατάς στο πληκτρολόγιο [Ctrl]+[1] Μαρκάρεις τον τελευταίο υπότιτλο,βρίσκεις τον τελευταίο διάλογο κι αμέσως πατάς στο πληκτρολόγιο [Ctrl]+[2] Εμφανίζει ένα μήνυμα και πατάς YES." Οταν λες "βρισκεις τον πρωτο διαλογο"εννοεις ποτε θα ακουστει ο πρωτος διαλογος?Αν ναι,τοτε και για το τελευταιο διαλογο κανουμε ακριβως το ιδιο μετακινωντας τη μπαρα απο πανω ωστε να φτασουμε στο τελος της ταινιας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anabubula Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 γεια σας, προχωρησα σε ενσωματωση υποτιτλων στο φιλμ συμφωνα με τους οδηγους αλλα μου βγηκε 1)να τρεχει 2) χωρις υποτιτλους 3) και με το σημα του vinavi στη μεση της οθονης. λυνονται αυτα τα προβληματα α! το clasick media player ειναι το μονο που την παιζει κανονικα αλλα με το 2 και 3 προβλημα.αν δεν λυνονται αυτα τα τρια προβληματα ξερει κανενας πως μπορω να ενωσω τα τεσσερα κομματια μιας ταινιας που ηταν 700 MG και το total video converter την εκανε 3700MG αλλα σε 4 κομματια με υποτιτλους και το λογοτυπο πανω αριστερα. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOMIKOS Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 γεια σας, προχωρησα σε ενσωματωση υποτιτλων στο φιλμ συμφωνα με τους οδηγους αλλα μου βγηκε 1)να τρεχει 2) χωρις υποτιτλους 3) και με το σηματου vinavi στη μεση της οθονης. λυνονται αυτα τα προβληματα α! το clasick media player ειναι το μονο που την παιζει κανονικα αλλα με το 2 και 3 προβλημα.αν δεν λυνονται αυτα τα τρια προβληματα ξερει κανενας πως μπορω να ενωσω τα τεσσερα κομματια μιας ταινιας που ηταν 700 MG και το total video converter την εκανε 3700MG αλλα σε 4 κομματια με υποτιτλους και το λογοτυπο πανω αριστερα. ευχαριστω πρώτα από όλα είναι WinAVIVideoConverter,δεύτερον το σήμα στο γράφει γιατί δεν είναι η κανονική έκδοση αυτή που έχεις,την κανονική πρέπει να την "αγοράσεις",για την ένωση και πάλι σου λέω καλό είναι να χρησιμοποίησεις το VirtualDub. Φιλε Νομικε κατ'αρχας ευχαριστω παρα πολυ για το guide.Μια ερψτηση μονο σχετικα με το subtitle workshop και συγκεκριμενα εδω:"μαρκάρεις τον 1ο υπότιτλο,βρίσκεις τον πρώτο διάλογο κι αμέσως πατάς στο πληκτρολόγιο [Ctrl]+[1] Μαρκάρεις τον τελευταίο υπότιτλο,βρίσκεις τον τελευταίο διάλογο κι αμέσως πατάς στο πληκτρολόγιο [Ctrl]+[2] Εμφανίζει ένα μήνυμα και πατάς YES." Οταν λες "βρισκεις τον πρωτο διαλογο"εννοεις ποτε θα ακουστει ο πρωτος διαλογος?Αν ναι,τοτε και για το τελευταιο διαλογο κανουμε ακριβως το ιδιο μετακινωντας τη μπαρα απο πανω ωστε να φτασουμε στο τελος της ταινιας? Ακριβώς βρίσκεις την τελευταία φράση και την τσεκάρεις (αναγκαστικά βλέπεις και το τέλος της ταινίας).Σώζεις το αποτέλεσμα πηγαίνοντας file-save as ,διαλέγοντας με διπλο κλικ Subrip και πατώντας save. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonzi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πρόγραμμα που να κάνει dvd authoring (να φτιάχνει και μενού) όταν του δίνω αρχεία vob ενσωματώνοντας κατευθείαν subtitles από o vob αρχείο. Ως τώρα όσα βρήκα ζητάνε υπότιτλους χωριστά (πχ σε *.sub). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geokon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα, μια ερωτησούλα και εγώ μιας και είμαι καινούριος στην όλη φάση του DVD copying και όλα τα σχετικά! Anyway έχω το The Fast and the Furious: Tokyo Drift και θέλω να το γράψω σε ένα άλλο DVD. Εδώ είναι το πρόβλημα όμως..Χρησιμοποιώ το DVDShrink 3.2 αλλά εκεί που την ξεκινάει όλη την διαδικασία μου λέει "Failure to Read Drive F:". Η ερώτηση μου λοιπόν είναι η εξής αν το συγκεκριμένο DVD είναι κλειδωμένο και χρειάζεται άλλο πρόγραμμα ή εάν η 3.2v που έχω είναι παλιά και χρειάζεται καμία πιο καινούρια? Κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα? Ευχαριστώ προκαταβολικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zavlakas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Χρησιμοποιησε το RipIt4Me... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutronas Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 kala foveri doulia bravo poli xrisimo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geronik Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Καλημέρα έχω το εξής πρόβλημα, έχω κατεβάσει από το rapidshare 8 αρχεία και οι υπότιτλοι που έχω είναι δυο αρχεία srt, πως μπορώ να κάνω συγχώνευση των avi αρχείων, σημειωτέων για την μετατροπή από AVI σε DVD χρησιμοποιώ το ConvertXtoDvd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Καλημέρα έχω το εξής πρόβλημα, έχω κατεβάσει από το rapidshare 8 αρχεία και οι υπότιτλοι που έχω είναι δυο αρχεία srt, πως μπορώ να κάνω συγχώνευση των avi αρχείων, σημειωτέων για την μετατροπή από AVI σε DVD χρησιμοποιώ το ConvertXtoDvd Φίλε μου σου απάντησαν ΕΔΩ, δεν χρειάζεται να ποστάρεις παντού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalnik3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Παιδια χαιρετε! Εχω ενα dvd και θελω να το μετατρεψω σε rmvb μαζι με υποτιτλους απο το dvd. Ποια διαδικασια να ακολουθησω? Να κανω πρωτα μετατροπη σε avi και μετα σε rmvb? ή απευθειας? Υπαρχει κανενα προγραμμα που να κανει rip απο dvd σε rmvb απευθειας με υποτιτλους? Εγω εψαξα οσο μπορουσα και δεν βρηκα τπτ. plz help ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Εχω ενα dvd και θελω να το μετατρεψω σε rmvb μαζι με υποτιτλους απο το dvd.Ποια διαδικασια να ακολουθησω? Να κανω πρωτα μετατροπη σε avi και μετα σε rmvb? ή απευθειας? Γιατί όχι avi; Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που θέλεις RealMedia format; Αυτά που γνωρίζω, χωρίς να τα έχω δοκιμάσει είναι: FilmShrink Easy RealMedia Producer Νομίζω ότι έχουν σταματήσει να αναπτύσσονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα