zavlakas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μην χρησιμοποιεις ελληνικους χαρακτηρες στο path του αρχειου.. Ισως δημιουργουν προβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GRECTORAS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 ξερει κανεις το προγραμμα cyberlink power producer?κανει burn dvd+photos με παρα παρα πολλες επιλογες.το κατεβαζω τωρα εκδοση 3.7 να δω τι παιζει,αλλα αν ξερει καποιος που το χει δουλεψει ας μας δωσει τα φωτα του γιατι ειναι μεγαλουτσικο 457 mb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GRECTORAS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 ξερει κανεις το προγραμμα cyberlink power producer?κανει burn dvd+photos με παρα παρα πολλες επιλογες.το κατεβαζω τωρα εκδοση 3.7 να δω τι παιζει,αλλα αν ξερει καποιος που το χει δουλεψει ας μας δωσει τα φωτα του γιατι ειναι μεγαλουτσικο 457 mb. κ απαντάω μόνος μου.πολυ καλό πρόγραμμα με παρα πολλές επιλογές.βαζεις βιντεο κ photos,κάνεις μενου οποτε θέλεις,τα ονομάζεις εσύ κ πολλά άλλα που θέλουν ψάξιμο.ΑΛΛΑ(πάντα υπάρχει),ένα avi 700mb το βγάζει να θέλει χώρο 6-7 gb(μήπως κάνω λάθος?δε νομίζω γιατί δοκίμασα με πολλά avi).Συμπέρασμα:δεν χωράει σ'ένα dvd 4.7gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prigipa_m Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Pira mia USB karta tileorasis..Pao na kano eggrafi to vazo AVI Layer MPEG3 san ixo kai san video DivX Fast Motion kai kapou kollaei eno sta 25 sec den deixnei kata tin eggrafi auto pou grafo to kollaei kai stin epeksergasia kanei ligosta kollimata xanei kapou ston ixo..Ti na kano???Help me.. An to valo san VCD den exo tin kathari eikona opos san AVI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι... [αν έχει ρωτηθεί κάπου παραπέμψτε, το searching θα ήταν άσκοπο για μένα ανάμεσα στα τόσα άσχετα αποτελέσματα...] Υπάρχει τρόπος να αφαιρέσω κάποια λογότυπα στο αρχείο srt κάποιας σειράς...; Το VrtualDub θα κάνει αυτό που θέλω, έτσι; Και τέλος, υπάρχει τρόπος να αφαιρεθεί το λογότυπο του καναλιού από την γωνίτσα; [βασικά δεν το νομίζω, μιας και έχει γίνει εγγραφή από τηλεόραση το επεισόδιο...] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iero7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 katarxhn xronia polla-san oxi idikos exo tainies divx pos ths antigrafo-clone dvd2-DeepBurner-DVD Shrink 3.2-den ton diavazoun mhpos preph na to metatrepso apo divx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
161089 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 TO αλγοριθμος γραφεται με ιιιιιιι κ οχι αλγόρυθμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurtsxaar Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 χρονια πολλα, θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να κατεβαζει ταινιες απο το ιντερνετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 κατέβασε την bittorent search toolbar για τον firefox 2 και θα με θυμηθείς ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MASTER12 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Θελω να βρω ένα πρόγγραμα που να αφαιρει τον ήχο απο avi αρχεια π.χ. οταν εχεις καποια ταινια που μιλανε αγγλικα και στο ίδιο καναλι εχουν προσθέσει ρώσικα απο πανω. πως μπορώ να κάνω διαχωρισμο τις μια μεταφρασης και να τη αφαιρέσω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 μόνο αν είσαι τεχνικός ήχου και πάλι θα παιδευτεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MASTER12 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δηλαδη το καλύτερο που εχω να κανω ειναι να ψαξω για κατι καλυτερο σε ταινια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MASTER12 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μηπως υπάρχει καποιο προγραμμα να αλάζει το audio σε αρχεια avi xvid apo 44100hz se 48000hz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotis100 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 kserei kanenas pos na vazo subs se avi xvid kai na paizei se ena dvd player? eyxaristo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδιά ένα avi αρχείο με 0 frames φτιάχνεται; Τώρα τελευταία έχω τύχει σε πολλά τέτοια και δε μπορώ να βρω λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα