pusher Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 ο μόνος τρόπος είναι να μεταφραστεί ένα αρχείο english.lng και να δωθεί σαν greek.lng - έχω ξεκινήσει να κάνω την μετάφραση και θα το δώσω εγώ. Θα το κάνω αργότερα post και στο πρόγραμμα και στο Insomnia [υπομονή είμαι ήδη στα μισά] Περιμένω με αγωνία! Να 'σαι καλά για τον κόπο σου!
FarCry Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω το Subtitle Processor 7.5.2. Υπάρχει τρόπος να προσθέσω και ελληνικά; ego exo to subtitle workshop pou emfanizei ellinika alla den ipostirizei unicode. giauto an kapoios fortosei subtitles me unicode tha ta emfanisei kinezika. prepei na ta sosei me to notepad i wordpad os ANSI gia na mporeis na ta epeksergastei me to workshop. sas to leo mipos kapoios kolisei kai anarotithei ti ftaiei
pusher Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 ego exo to subtitle workshop pou emfanizei ellinika alla den ipostirizei unicode. giauto an kapoios fortosei subtitles me unicode tha ta emfanisei kinezika. prepei na ta sosei me to notepad i wordpad os ANSI gia na mporeis na ta epeksergastei me to workshop. sas to leo mipos kapoios kolisei kai anarotithei ti ftaiei Θέλω πρόγραμμα το οποίο να κάνει μετάφραση από άλλες γλώσσες (κυρίως αγγλικά) στην ελληνική γλώσσα! Το subtitle workshop υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία;
FarCry Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 nai exei translation mode. de tin exo xrisimopoiisei pote alla tha kanei ti douleia pou theleis apo oti diabazo se diafora forums
pusher Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 nai exei translation mode. de tin exo xrisimopoiisei pote alla tha kanei ti douleia pou theleis apo oti diabazo se diafora forums Ευχαριστώ για την πληροφορία!
jjdak Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Ξερει καποιος αν γινετε να βαλουμε μερικες ταινιες divx or mp4 σε 1 dvd και να δημιουργησουμε ενα menu συμβατο με το dvdplayer στο σαλονι μας;Να σημειωθει οτι αυτο παιζει τα απαραιτητα αρχεια divx or mp4.Απο οτι καταλαβατε το προβλημα ειναι η δημιουργεια menu για πολλα αρχεια 700mb χωρις αυτα να αλλαξουν την μορφη της συμπιεσης τους.Αν εχει δοκιμασει καποιος κατι παρακαλω ας βοηθησει.
GRECTORAS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 mia erotisi gia na mhn katevaso tzampa tainia.einai zip, bin.arxeia bin me power iso douleuontai?sorry an exei ypothei kapou alla den to brika
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Γνωρίζει κάποιος πρόγραμμα μετατροπής avi σε mpeg?
cybereddie Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Γνωρίζει κάποιος πρόγραμμα μετατροπής avi σε mpeg? http://www.videohelp.com/tools?toolsearch=&s=&orderby=Name&hits=50&convert=AVI+to+MPG&dvdauthorfeatures=&Submit=Search+or+List+tools#106
tvagge Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδια, εχω κατι video mp4, τα κανω convert σε avi με το Total Converter ή με το Winavi Converter, αλλα δεν παιζει ο ηχος μετα, ξερει κανεις τι φταιει ? Που κανω λαθος ?
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 http://www.videohelp.com/tools?toolsearch=&s=&orderby=Name&hits=50&convert=AVI+to+MPG&dvdauthorfeatures=&Submit=Search+or+List+tools#106 Ευχαριστώ για τη βοήθεια cybereddie. Πολύ καλο site! Κατέβασα το avidemux και μου εμφανίζει το παρακάτω σφάλμα Ξέρεις τι μπορεί να φταίει?
cybereddie Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 είτε codec, είτε codec, είτε codec - αντε να μην μπορεί να ανοίξει το συγκεκριμένο avi, σε άλλο δουλεύει ?
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 είτε codec, είτε codec, είτε codec - αντε να μην μπορεί να ανοίξει το συγκεκριμένο avi, σε άλλο δουλεύει ? όχι το ίδιο μήνυμα μου βγάζει... μήπως χρειάζεται κανένα plug-in ή τίποτα παρόμοιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα