antreaslam Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 τελικα ο καστελ ειχε δικιο. με το winavi video converter,και με σωστο codec, κανει 1 ωρα,κ τα διαβαζει ολα,ανεξαρτητως fps... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 ναι ανδρεα δοκιμασα και εγω με το winavi και είναι πιο γρήγορο, για ενωση 2 ταινιων rmvb και προσθηκη 2 υποτίτλων δεν το χω τσεκάρει ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Το προβλημα μου εχει ως εξης ομως....το winavi, δεν δεχεται τα rmvb αρχεια συν υποτιτλους για να τα κανει dvd ,ενω τα avi αρχεια που μου εφτιαξε, εχουν εντελως ασυγχρονιστο τον ηχο! μηπως φταιει καποιος encoder-decoder που πρεπει να εχω? (san rmvb, ηταν συγχρονισμενος ο ηχος)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 FixVTS New version 1.4, Jul 07 FixVTS is a very tiny tool that allows you to adjust your DVD files into better DVD compliance, so they can be opened in DVDShrink or vobblanker. This is especially useful if your DVD had some kind of copy protection that prevents DVDShrink from opening it. FixVTS can fix that for you. Changes * FixVTS now zeros out offset 0xC0 when video_ts.vob is removed. This is for Nero to stop complaining about a reallocation error. * Fixed problem that occurs when a PGC Cells has the right pointers, but wrong VCID ("When a Stranger Calls" for example). Download Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MASTER12 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 βοηθεια please εχω μια ταινια σε xvid και θελω να βαλω υπιτιτλους με το avisubtitler otan τους βαζω χανω τον ηχω( χρησιμοποιω το codec mpeg4 vki)μηπως να αλάξω των ηχω σε ac3 και αυτο πως να το κανω δεν ξέρω καθε γνωμη δεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 καλύτερα χρησιμοποιησε το avisub του trustfm http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=128763 με το avisubtitler είχαν κι αλλοι πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MASTER12 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Σε ευχαριστω φιλε μου για την προταση σου αλλα το δοκιμασα και τιποτα δεν εχω καθολου υποτιτλους στην αρχη φαινεται οτι τους προσθέτει αλλα μετα δεν τους παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis8 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Σε ευχαριστω φιλε μου για την προταση σου αλλα το δοκιμασα και τιποτα δεν εχω καθολου υποτιτλους στην αρχη φαινεται οτι τους προσθέτει αλλα μετα δεν τους παιζει πες το πρόβλημα σου στον τασο-trustfm και θα σου απαντήσει, απλά δώσε την ερώτηση στο δικό του thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MASTER12 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα δεν εχω βρει ακρη μεχρι τωρα και σκεφτηκα να κανω με το αλλο προγραμμα που σας εχω αναφερει βεβαια χανω τον ηχο , μηπος καποιος γνωριζει καποιο προγραμμα να κανω rip των ηχω και να των ξαναπροσθεσω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 virtual dub, και αν ειναι vbr o ήχος, το nandub Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zavlakas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Nero Recode AEC changer Απλο προγραμα που επιτρεπει την μεταβολη της ρυθμισης του AEC(adaptive error compensation), ακριβως οπως στο DVD Shrink... Download: http://zavlakas.googlepages.com/Nero_Recode_AEC_changer.rar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MASTER12 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 μηπως γνωριζει κανεις πως μπορω να αλλαξω το sampling rate sto audio mias ταινιας απο 44100 σε 48000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 μηπως γνωριζει κανεις πως μπορω να αλλαξω το sampling rate sto audio mias ταινιας απο 44100 σε 48000 virtual dub http://www.videohelp.com/forum/userguides/140540.php besweet http://www.videohelp.com/forum/userguides/129419.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dnan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 γειασαςπαιδες, εινια το 1ο μου post σ'αυτο το ωραιο forum... τωρα ναμπω στοψητο..εδω και3εις μερες εχω κατεβασει το Sonic Scenarist(πιστευα να καταλαβενετε πως8-) :-P) αλλα ο μονος οδηγος που εχω βρει γι'αυτο το αρκετα δυσκολο προγραμμα μιας και ειναι το ν.1 στην κατηγορια του, ειανι αυτος http://www.doom9.org/index.html?/mpg/scenarist.htm , αλλαειναι τρομερε ελιπης... κανω εκλιση:-P οποιος ξερει να το χρισημοποιει, ας κανει εναν οδηγο ε ή να επικονωνησει μαζι μου μεσω msn(το hotmail μου ειναι στο προφιλ μου) :neutral: ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα