Προς το περιεχόμενο

NeroVision and Dvd authoring

Fidelio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα , από τότε που αποφάσισα να ασχοληθώ με DVD authoring μου έχω βρει την ευτυχία μου αλλά ταυτόχρονα μου έχουν σπάσει και τα νεύρα.

Ακολουθεί η βλακώδης κατάσταση:

Έχω ανοίξει το nerovision 3 και θέλω να φτιάξω ένα dvd μια ταινία , κάνω add τα αρχεία vobs (ίδια χαρακτηριστικά) και στην συνέχεια με ρωτάει αν θέλω να τα ενσωματώσω σε ένα vob ή να είναι αυτόνομα .

Δεν επιλέγω να ενσωματωθούν σε ένα vob γιατί γίνεται πολύ μεγάλο ! Έχω ακούσει ότι μέχρι 1 gb είναι ανεχτό.

Το πρόβλημα μου είναι το εξής :

Ότι το πρόγραμμα (nerovision) αναγνωρίζει τα vob (4 στο σύνολο) που έχω κάνει add, σαν ξεχωριστές ταινίες οπότε το dvd μου είναι σαν να έχει 4 ταινίες ένα πράμα αντί για μια που εγώ θέλω!

Τι θέλω:

Θέλω να προσθέσω Vobs και να θεωρηθούν ότι ανήκουν στην ίδια ταινία. Έτσι να υπάρχει στο μενού πχ μια ταινία με τα charters και όχι τόσες ταινίες όσα και τα vobs .

Γίνεται αυτό; και πως ; Σίγουρα γίνεται . .. αλλά πως ; :)

Τι ελπίζω:

Ελπίζω να έχω γίνει κατανοητός . . .

:)

Δημοσ.

Θέλω να προσθέσω Vobs και να θεωρηθούν ότι ανήκουν στην ίδια ταινία. Έτσι να υπάρχει στο μενού πχ μια ταινία με τα charters και όχι τόσες ταινίες όσα και τα vobs .

Γίνεται αυτό; και πως ; Σίγουρα γίνεται . .. αλλά πως ; :)

:)

Καλησπέρα.

Μετά την εισαγωγή τον Vob αρχείων ' date=' κλίκαρε το πρώτο [b']Vob[/b] ( ή διπλό αριστερό κλίκ ) και δεξιά σου επέλεξε την επεξεργασία ταινείας .

Μέσα απο την επεξεργασία ταινείας μπορείς να ενώσεις , να αφαιρέσεις , να προσθέσεις οτιδήποτε , αλλά χάνεις τα Charter και θα πρέπει να τα ξαναφτιάξεις .

Ελπίζω να σε βοήθησα .

Δημοσ.

Να πω κάτι για τα chapters. Μια φορά που έφτιαξα ένα dvd δοκιμαστικά με το NVE (avi->dvd) και επέλεξα να κάνει αυτόματη εισαγωγή chapters ανιχνεύοντας όλο το avi, έκανε (το θυμάμαι χαρακτηριστικά) πάνω από μία ώρα για να τα φτιάξει!!! Το πιο αργό πρόγραμμα που έχω δει σ' αυτό τον τομέα (ενώ το πιο γρήγορο το DVD-lap Pro).

Δημοσ.

Slower is better!!!!

Όταν μιλάμε για εγγραφή σε cd/dvd ναι, αυτό ισχύει. Αλλά όχι και μία ώρα για να βρει τα chapters σε ταινία 1:45΄, πάει πολύ. Ποιος έχει την υπομονή να περιμένει;

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά όταν επιχειρούσα να φτιάξω τα chapters χειροκίνητα έτρωγα ένα μεγαλοπρεπές κόλλημα (πάγωνε το πρόγραμμα) σα να μου 'λεγε "ώστε θες να τα φτιάξεις μόνος σου; Πάρε να 'χεις!". Ε, από τότε το παράτησα κι εγώ.

Το μόνο κακό είναι ότι το Nero Recode / Nero Digital είναι ενσωματωμένο στο Vision Express και πρέπει να κατεβάζω 33+ ΜΒ κάθε φορά με 56k σύνδεση :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...