Captain_Darling Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Diladi egw re paidia me 1,5 giga kai 256ara vga poso na balw sto Aperture size???? ( Paizw FPS se 1024 resolution to poli! )
georgeadams Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δεν νομίζω να δεις διαφορά, ειδικά στα 1024x768, ό,τι κι αν βάλεις...
Captain_Darling Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 georgeadams είπες ότι δεν εχει πολυ σημασία αν θα παίξεις με τις τιμές του AGP SIZE στο ΒΙΟΣ αλλά δοκίμασα τιμές απο 4ΜΒ μεχρι 256ΜΒ αλλά οτιδήποτε κάτω του 128ΜΒ κάνει τα παιχνίδια να μην παίζονται απο τα πολλά κολήματα.... (πχ στα 4mb σε καποιο παιχνιδι ουτε την εισαγωγική οθόνη με το λογοτυπο της εταιρίας δεν φορτώνει) Γιατί συμβαίνει αυτό? Άρα κάποια σχέση πρέπει να υπάρχει! Τωρα το έχω 256 γιατί είδα ότι και στα 128 ψιλοκολάει.... Να προσθέσω, δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό, ότι δεν χρησιμοποιώ Virtual memory στο PC μου. Έχω βάλει 2ΜΒ Initial και 2MB Maximum στα settings των WindowsXP.
georgeadams Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Ε, εντάξει, είπαμε να παίξεις λίγο με τις τιμές του, αλλά όχι και τόσο! Μα, 4MB??? χεχε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.