oLd Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Xerete exo ena asus dvd rom apo tin epoxi tou noe , den exei kanena provlima me afthentika dvd alla otan vazo antigramena poli diskola ta diavazi , exo vali kenourious drivers (oso ginete pio kenourious) alla tipota, ekei afto nekra. To oraio einai oti poles fores ta dedomena mporo na ta diavaso me to isobuster alla ena aplo copy paste den mporo na to kano. An mporite na voithisete kante to :) :wink: :wink: Efxaristo
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 firmware update. πάς στο google και πατάς αυτο που εγραψα πριν και διπλα γράφεις το μοντελο του dvd rom σου αφού πρώτα κοιτάξεις στο λινκ-> http://forum.rpc1.org/portal.php
thcp Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Μια που είδα το post, είπα να ρωτήσω και εγώ κάτι... Έχω ένα Pioneer 106s (Slot) με το εξής πρόβλημα... Δεν ανοίγει τις AVI ταινίες από τα CD! Από τα DVD κανένα πρόβλημα βέβαια... Τελευταίο firmware έχει, και όταν το καθάρισα μία φορά κατάφερε με τα χίλια ζόρια να διαβάσει ένα δισκάκι, αλλά στο επόμενο πάλι τα ίδια... (ίδια μάρκα δίσκου) Γενικά είναι ταχύτατο, θορυβώδες και διαβάζει ό,τι νά'ναι όπως και να'ναι.... Γρατσουνιές και τέτοια δεν μασάει, ούτε μάρκες CD-DVD.. Μόνο αυτό το πρόβλημα έχω! Έχω ξενερώσει τρελά μιλάμε... Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι, είμαι όλος αυτιά, αλλιώς να πάω να πάρω κανα ASUS για να μην μου παίρνει και τα αυτιά όταν θέλω να ακούω AudioCDs... Υ.Γ. Παίζει να μην παίρνει αρκετό ρεύμα ή να έχει προβληματική καλωδιοταινία? Το CDRW που έχω μαζί του, πάνω στα ίδια καλώδια δηλαδή, παίζει μια χαρά! Οn the fly δεν έχω δοκιμάσει ακόμα...
oLd Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 ASUS DVD-E608 (8X/40X) 1.40, 1.50 (Known firmware : M.00 / 1.00 / 1.10 / 1.20 / 1.30 / 1.40 / 1.50) The 1.40 firmware fix some reading bugs. RPC-1 Xoum xoum xoum maaalista The 1.40 firmware fix some reading bugs. xmmmmm Na valo tin 1.40 i kalitera tin 1.50?
accipio Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Κάθε καινούρια έκδοση firmware περιλαμβάνει και τις παλιότερες, απ' όσο ξέρω. Αλλά για σιγουριά, βάλε πρώτα την 1.40 και αν δεν γίνει τίποτα βάλε την πιο καινούρια.
geran Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 υπαρχει περιπτωση να προκυψει καποιο προβλημα με την αναβαθμιση του firmware?π.χ να καταστραφει τελειως το dvd-rom ?
accipio Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 υπαρχει περιπτωση να προκυψει καποιο προβλημα με την αναβαθμιση του firmware?π.χ να καταστραφει τελειως το dvd-rom ? Αν βάλεις το σωστό firmware, η συσκευή δεν έχει μέσα δίσκο και δεν γίνει διακοπή ρεύματος ή κόλλημα του υπολογιστή κατά τη διαδικασία (γι' αυτό και κλείνουμε κάθε ανοιχτή εφαρμογή, ακόμα και το antivirus από το tray), όχι, είναι μάλλον απίθανο να πάθει κάτι η συσκευή. Μόνο αν είσαι πολύ πολύ γκαντέμης!! 8)
ThomasD Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Εγώ είχα παλιά ένα CD-R Plextor και του έκανα update to firmware και τι κρίμα, σταμάτησε να διαβάζει! Επικοινώνησα με την Plextor μέσω e-mail και μου απάντησαν ότι ελάχιστες φορές συμβαίνει κι αυτό (και ήμουν ο ένας γκαντέμης στα τόσα εκατομμύρια!) και να περιμένω και καινούρια έκδοση του firmware γιατί από τη στιγμή του update δε μπορώ να επιστρέψω στο προηγούμενο firmware. Κοιτούσα το site τους κανένα χρόνο αλλά μάλλον το είχαν ξεχάσει το μοντέλο. Βέβαια είχα πάρει άλλο αλλά είπα μήπως το κάνω να το βάλω στον άλλο υπολογιστή. Μετά τόσο που είχαν πέσει οι τιμές και τέτοια πρόοδο που είχαν πήρα και δεύτερο και το έστειλα στα σκουπίδια το χαλασμένο. Κρίμα γιατί την Plextor την πάω πολύ. Συμπέρασμα: όπως είπε και ο accipio αν είσαι πολύύύύύύύύύ γκαντέμης..........
oLd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 A emena den me poliniazi na tha xalasi etsi ki alios toxo 3 xronia pano kato , irthe i ora tou na pethani . Iparxi kati pou tha iksera i kati pou tha me doskolepsi sto flasharisma?
TyR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 κι εδω ερανος μαλλον χρειαζεται. ελεηστε τον πτωχο να αγορασει dvd rom
oLd Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Den mou pai na paro dvd rom, tha paro dvd r alla proigite i karta grafikon opote as ftiaksoume afto kai vlepoume
panxris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2005 Fisika kai tha valeis to 1.50 kai fisika yparxei kindinos na xalasei to drive sou an stamathsei i diadikasia prin oloklirwthei
oLd Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2005 Akoma den to ekana, alla molis to xalaso tha sas idopiiso To an tha xalasi telios den me apasxoli etsi ki alios sxedon xalasmeno einai afou to mono pou kanei einai na anigi tenies, kati pou mporo na kano me to epitrapezio dvd player mou opote mikro to kako. Ai na doume Edit: Den katafera na to kano. Mpeno se dos patao afto pou theli kai mou leei drive not ready :/ Ti kano lathos?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.