soko Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Έχω την κλασσική Studio PCTV Rave, και ενώ μέχρι τώρα δούλευε κανονικότατα τώρα που άλλαξα μητρική και πήρα την Albatron PX865PE Pro τα WinXP δεν κάνουν boot, βγαίνει το logo των XP και ξαφνικά κολλάνε πάνω στο φόρτωμα. Δοκίμασα να βγάλω και να ξαναβγάλω drivers, να την αλλάξω θέση PCI, έλεγξα αν υπάρχει ΙRQ conflict, τίποτα δεν γίνεται, αν δεν μπω σε safe mode για να κάνω disable το Pinnacle WDM PCTV VIdeo Capture από το Device Manager το σύστημα δεν ξεκινάει. Έχω βάλει το τελευταίο bios της μητρικής, chipset drivers κτλ.. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα, έχετε να προτίνετε κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Άλλαξες μητρική και περιμένεις τα XP να δουλεύουν σταθερά όπως πριν χωρίς επανεγκατάσταση? Sorry που θα σε απογοητεύσω, αλλά δεν... Το περίεργο είναι πώς έφτασες στο συμπέρασμα ότι φταίει η Pinnacle που τα Windows κολλάνε στο φόρτωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akiss Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 thn exo sto idio motherboard kai me thn "metatroph" se pro kai paizei mia xara. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soko Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Απλά όλες οι υπόλοιπες συσκευές με reinstall των drivers δουλέψανε μια χαρά και επίσης το ίδιο κόλλημα έχουν φάει και τα Windows98, το ξέρω ότι πολύ πιθανό να χρειάζεται format απλά ήθελα να το αποφύγω γιατί πρέπει να βάλω πόσα προγράμαμτα πάλι από την αρχή, δεν με σώζει και το ghost πια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soko Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Τζίφος, έκανα format και πάλι τα ίδια.. Δοκίμασα και τον 4.02 και τον 5.50 driver και πάντα πάνω που πάει να τον περάσει στο install το σύστημα παγώνει.. Τι να φταίει γαμώτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soko Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Τελικά πρέπει να έπαθε κάτι όταν την έβγαλα γιατί δοκίμασα να την βάλω και σε άλλα Pc και πάλι κόλλαγαν όταν την αναγνώριζαν. Επειδή θυμάμαι να κούνησα ένα πυκνωτή, όποιος την έχει και μπορεί εύκολα να της ρίξει μια ματιά, έχει 2 μεταλλικούς πυκνωτές πλακέ σχετικά μεγάλους, από την αντίθετη πλευρά από αυτή που είναι οι ακροδέκτες της, από κάτω τους υπάρχει μεταλλική επιφάνεια στο ίδιο μέγεθος, μπορείτε να μου πείτε αν ακουμπάνε στο μέταλλο η όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skelos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 thn exo sto idio motherboard kai me thn "metatroph" se pro kai paizei mia xara. opa opa pws mou exei xefigei afto pes mou perissotera Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.