Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με backup PES4!

G_Zisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας :)! Αντέγραψα το Pro Evolution Soccer 4 που έχει ασφάλεια SecuROM με το Alcohol 120% και όταν πάω να παίξω μου εμφανίζει σφάλμα που λέει ''Conflict with Disk Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulation for more details''. Τι πρέπει να κάνω για να μη μου εμφανίζει το σφάλμα;

Ευχαριστώ :D!

Δημοσ.

Θα το ψάξω να το δοκιμάσω μιας που δεν έχω δοκιμάσει ποτέ το Clone CD. Ευχαριστώ πάντως :D! Αν κάποιος άλλος ξέρει κανά άλλο πρόγραμμα, ας το πει.

Δημοσ.

Prepei na ri8miseis to alcohol gia na grapsei sta diafora kleidomata opos kai to SecuROM.Ka8e kleidoma 8elei kai tin diki tou ri8misi.Giati den petas to crack tou (Pro Evolution Soccer 4 v1.0 [ENGLISH] Fixed EXE)

To sigkekrimeno game xrisimopoiei SecuROM v5 kleidoma.

Δημοσ.

Μήπως ξέρεις τις ρυθμίσεις για το Alcohol; Μάλλον θα βάλω το crack αλλά δεν πειράζει αν ξέρω και κάτι παραπάνω :wink:! Με το Nero Burning ROM γίνεται να αντιγράψω παιχνίδια με ασφάλεια;

Δημοσ.

Ακόμα δεν έχω καταλάβει, γιατί να θέλει κάποιος να κάνει ένα τέλειο αντίγραφο άμα είναι να το παίξει με noCD crack.

Κάνε αντιγραφή όλα τα αρχεία του DVD, βάλε και σε ένα φάκελο το noCD crack και γράψτα όπως οποιαδήποτε άλλα αρχεία (δώσε γιά καλό και γιά κακό στο DVD το όνομα του αυθεντικού).

Για ευκολία επίσης, μπορείς να το αφήσεις ανοιχτό (start multisession) για να προσθέσεις αργότερα αναβαθμίσεις, trainers κλπ.

Το SecuROM δεν θα σε εμποδίσει να το εγκαταστήσεις, αλλά να το παίξεις, αλλά αφού μόλις τελειώσει η εγκατάσταση θα αντικαταστήσεις το .exe με το noCD τότε δεν θα κάνει τίποτα απολύτως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...