Typhoon Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Και εγώ Rachel βλέπω. Είχε το λιγότερο γέλιο από όλους ακολουθούμενη από τη Μόνικα!
The_Judas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Ο Dawson από τη σειρά Dawson's Creek και η φίλη του η Joey :twisted:
paschalia Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Μα βρε παιδια το θεμα οσο αφορα την Ρειτσελ δεν ηταν να βγαζει γελιο . Ο ρολος της ηταν το αντισταθμισμα ολων των υπολοιπων. δεν νομιζω οτι θα εδενε εξισου καλα η ''μαγια'' χωρις αυτην.
KaizerSoze Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Ο Dawson από τη σειρά Dawson's Creek και η φίλη του η Joey :twisted:Gia ton malaka ton Dawson pes oti thes,ante kai gia ton Pacey,MHN PIANEIS OMWS RE AMARTWLE STO STOMA SOU TIN KATIE HOLMES BTW kamia sxesi Monica me Rachel.H Rachel apla den eixe xaraktira,itan enas axtarmas xaraktiristikwn pou allazane ana episodeio(mono to fashion victim itan stathero).APla einai tromeri gomena kai xreiazotan.Opws xreiazotan kai enas wraios gomenos ala Joey mono pou i koufala pire kai ton deutero kalytero rolo(bar to Mr. Chananadler Bong)
Em_Zed Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Ελάτε ρε παιδιά...την ρέιτς; Μα τι σας έχει κάνει η καημένη; Ντάξει, είναι λίγο ψώνιο, (και δεν είναι φοίβη), αλλά όχι οτι δεν είναι αστεία. Έχω πεθάνει στο γέλιο με ατάκες της, και πιο πολύ με το φοβερό υφάκι που παίρνει. Ενδεικτικά αναφέρω τα δύο κορυφαία της, μέχρι την 8η σεζον δλδ, "oh, what do u know you virgin! " + "what are you, a detective?" Sorry για το οφ τοπικ, και επαναφέρομαι αναφέροντας ως πιο μισητό χαρακτήρα : α) σε σειρά : επειδή δεν έχω παρακολουθήσει πάρα πολλές, θα συμφωνήσω με τον θεωρητικό για τα xfiles β) σε ταινία : όλοι οι κάτοικοι του dogville Y.Γ. ποια είναι αυτή η sherry ρε παιδιά..
theoritikos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Y.Γ. ποια είναι αυτή η sherry ρε παιδιά.. Είναι η γυναίκα του David Palmer στην σειρά 24. Στη 2η σεζόν προσπαθεί να μας κάνει την καλή αλλά οι πράξεις της αποδεικνοίουν το αντίθετο! Spoiler... :evil:
predator Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 εγώ πάντως ψηφίζω τα tripods από την ομώνυμη σειρά!
Akujin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 olo sxedon to cast tou OC (den asteieuomai) plin tis Rachel Bilson safws... (ante kai tis Mischa Barton)
dpolal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Εγώ δίνω μία ψήφο στους all time classic JR και Alexis... (Για τους πολύ μικρούς να θυμίσω ότι είναι από Dallas και Dynasty.)
theoritikos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Απο simpsons μου την σπάει αφάναταστα ο Montgomery Burns και το τσιράκι του ο Smithers. Σίγουρα ο ποιο σπαγκοραμένος και άπληστος χαρακτήρας στην σειρά! Απορώ πως τον ανέχεται ο Smithers μερικές φορές.
Paddy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Απορω που δεν το εχει πει κανεις ακομα, αλλα εγω θα εδιωχνα επιτοπου την Kim Bauer. Η Sherry ειναι κακια, αλλα προχωραει την εξελιξη του εργου, η αλλη οποτε εμφανιζοταν στην οθονη ηθελα απλα να πατησω το fast forward.
morpheous Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 eeee...poioa kim?? plaka kaneis?? Sherry xalara...
Typhoon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Καλά και εγώ γενικά σπάζομαι όποτε εμφανίζεται η Kim στην οθόνη. Πάντως η Sherry είναι hands down πιο despicable αλλά είναι πιο ενδιαφέρον. Στην Kim συνήθως ταιριάζει η φράση: "Εδώ ο κόσμος καίγεται και το ...... χτενίζεται"
predator Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 emena pali sigkekrimena apo tous friends mou tin spaei o gunther. h rachel einai poly hot gia na tin steilw, eidika ama foraei tis foustitses pou foraei sini8ws!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.