Προς το περιεχόμενο

FM vs CM!!!

gk1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω ειμαι απαισιοδοξος για το CM της eidos.

Το κυριοτερο πλεονεκτημα της SI ειναι η database τους. Σε καθε χωρα υπαρχουν researchers-scouts, παιδια δηλαδη που παρακολουθουν απο μια ομαδα και ενημερωνουν συνεχως τη database με τα χαρακτηριστικα των παιχτων.

Ολοι αυτοι πλεον δουλευουν για το FM.

Ειναι τεραστια δουλεια να εχεις ενημερωμενη παγκοσμια database χιλιαδων πραγματικων παιχτων και αν η η eidos δεν οργανωσει κατι αναλογο, δεν βλεπω να στεριωνει το νεο της παιχνιδι, οσα και αν σου προσφερει στο gameplay. Σε αυτο το σημειο χανει πολυ και το TCM.

Δημοσ.
insomniac_new' date=' ευχαριστώ για την... "συμφωνία και επαύξηση"(!) με τα λεγόμενά μου, το εκτιμώ ιδιαίτερα... ;)

Υ.Γ: Ρε παιδιά, ποια είναι τελικά αυτή η Augustina που έχουν γεμίσει με φωτογραφίες της το forum της σχολής μου; Άντε μετά να ψάξουμε για σημειώσεις...

[b']gk1[/b], συμφωνώ με τα περισσότερα λεγόμενά σου, εκτός από ένα: "Divani-Caravel" ήταν και όχι "Intercontinental"... ;)

Επίσης, θα συμφωνήσω εν μέρει και με τον knox, για το ότι το TCM κάθε χρόνο βελτιώνεται αισθητά, αλλά πάντα θα απέχει έτη φωτός από το FM στον τομέα του ρεαλισμού και των δεδομένων. Πάντως, μην εκπλαγείς αν δεις φέτος κάποιους να προτιμούν το TCM από το FM... Το ξέρω ότι ακούγεται ιερόσυλο, αλλά αναφέρομαι κυρίως σε άτομα νεαρότερης ηλικίας ή κάποιους που ψάχνουν κάτι πιο ανάλφαρο και ευχάριστο στο μάτι...

Όσο για το μυστήριο που ακούει στο όνομα CM5, τι να πω... Όταν είχα πάει τον Ιούλιο στο Λονδίνο για να μιλήσω με τους ανθρώπους της Eidos για το παιχνίδι μου είχαν δώσει ως ημερομηνία κυκλοφορίας τα τέλη Οκτώβρη(!). Πάντως, τους αναγνωρίζω ότι είναι σχεδόν αδύνατο να φτιάξεις ένα τέτοιο παιχνίδι από μηδενική βάση και μάλιστα σε τόσο λίγο χρόνο με τόσο ισχυρό ανταγωνισμό...

Omos min xexname oti i eidos pou eixe to paixnidi tosa xronia einai ypeythini pisteyo gia oles tis kathisteriseis tosa xronia!! kai tora me ton kainourgio titlo pali ta idia kanei adi gia 10/2004 tora agnosto pou kai pote :) giayto FM is the best !!!

Δημοσ.
insomniac_new' date=' ευχαριστώ για την... "συμφωνία και επαύξηση"(!) με τα λεγόμενά μου, το εκτιμώ ιδιαίτερα... ;)

Υ.Γ: Ρε παιδιά, ποια είναι τελικά αυτή η Augustina που έχουν γεμίσει με φωτογραφίες της το forum της σχολής μου; Άντε μετά να ψάξουμε για σημειώσεις...

[b']gk1[/b], συμφωνώ με τα περισσότερα λεγόμενά σου, εκτός από ένα: "Divani-Caravel" ήταν και όχι "Intercontinental"... ;)

Επίσης, θα συμφωνήσω εν μέρει και με τον knox, για το ότι το TCM κάθε χρόνο βελτιώνεται αισθητά, αλλά πάντα θα απέχει έτη φωτός από το FM στον τομέα του ρεαλισμού και των δεδομένων. Πάντως, μην εκπλαγείς αν δεις φέτος κάποιους να προτιμούν το TCM από το FM... Το ξέρω ότι ακούγεται ιερόσυλο, αλλά αναφέρομαι κυρίως σε άτομα νεαρότερης ηλικίας ή κάποιους που ψάχνουν κάτι πιο ανάλφαρο και ευχάριστο στο μάτι...

Όσο για το μυστήριο που ακούει στο όνομα CM5, τι να πω... Όταν είχα πάει τον Ιούλιο στο Λονδίνο για να μιλήσω με τους ανθρώπους της Eidos για το παιχνίδι μου είχαν δώσει ως ημερομηνία κυκλοφορίας τα τέλη Οκτώβρη(!). Πάντως, τους αναγνωρίζω ότι είναι σχεδόν αδύνατο να φτιάξεις ένα τέτοιο παιχνίδι από μηδενική βάση και μάλιστα σε τόσο λίγο χρόνο με τόσο ισχυρό ανταγωνισμό...

Omos min xexname oti i eidos pou eixe to paixnidi tosa xronia einai ypeythini pisteyo gia oles tis kathisteriseis tosa xronia!! kai tora me ton kainourgio titlo pali ta idia kanei adi gia 10/2004 tora agnosto pou kai pote :) giayto FM is the best !!!

exeis apolito dikio... monitis i eidos evgale ta matia tis afinontas kati monadiko (i database tis si) poy kamia alli eteria den katexi...

to kalitero doro gia ti sega!!!!

Δημοσ.

symfwna me auto...

CM5 Update

by Keir Edmonds - 25/11/2004

Eidos announced today that CM5 will be released between January and June next year.

"As previously announced' date=' the PC release of Championship Manager 5 was deferred

from October 2004 in order to allow for further development and refinement of the

game. It will now release, closely followed by the platform and online versions, in the

second half of FY05 on a date to be announced in due course".

[/quote']

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...