predator Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 κάτσε λίγο να διευκρινίσουμε κάτι.... η rachel είναι χαρακτήρας της σειράς friends. δεν είπε ο άνθρωπος πως ψηφίζει την ηθοποιό που τον υποδύεται (Jennifer Aniston) άρα που το πρόβλημα; το ίδιο ισχύει και για τον cornholio που είπα εγώ. έτσι δεν είναι ή κατάλαβα κάτι λάθος;
LL_NEO Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Θεε μου (δεν εννοώ εσένα ρε παρεδώσε μη χαίρεσαι) λυπήσου μας
konnak Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Ρε παιδάκι μου.ΟΧΙ πρωταγωνιστές. Τόσο δύσκολη γλώσσα είναι τα ελληνικά; :roll: pred' date=' υποτίθεται ότι το τόπικ είναι "Αγαπημένος [b']χαρακτήρας[/b] απο σειρά", και όχι αγαπημένος ηθοποιός... (Τουτέστιν: Δεν θα πεις Mulder/Scully από Χ-files, Ross/Monica/Chandler/Joey/Phoebe/Rachel από Friends, και ούτω καθεξής...) Εν συντομία: το πήρες λάθος Αλλά... :lol:
predator Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 δε το πιασα. ο mulder δεν ειναι ηθοποιός! ειναι χαρακτήρας που υποδύεται ο david duchovny. ένας ρόλος του, πως να το πω... anyway... σιγά τα αυγά!
LL_NEO Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Ο mulder είναι χαρακτήρας αλλά είναι κεντρικός, πρωταγωνιστικός χαρακτήρας της σειράς και γι' αυτό και δε μπορεί να υπωθεί. Τον McGyver επίσης δε μπορείς να τον πεις για τον ίδιο λόγο. Το ίδιο και με τον Michael Knight Αν δεν το καταλάβεις και τώρα, άστο γιατί η επόμενη μου κίνηση θα είναι να στο ζωγραφίσω
konnak Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 ο mulder δεν ειναι ηθοποιός!ειναι χαρακτήρας που υποδύεται ο david duchovny. ένας ρόλος του' date=' πως να το πω...[/quote'] Σε μας προσπαθείς να το εξηγήσεις; :?
predator Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 με αυτή τη λογική και ο Jack Bristow που είπε ο neo δεν μετράει μιας και τον ενσαρκώνει ο ηθοποιός Victor Garber και άρα είναι σα να ψηφίζει τον ηθοποιό! δε το καταλαβαίνω το σκεπτικό σας... anyway άστο!
predator Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 ψάχνεις δηλαδή για δεύτερους ρόλους,cameo εμφανήσεις και guest stars?
LL_NEO Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 ψάχνεις δηλαδή για δεύτερους ρόλους,cameo εμφανήσεις και guest stars? ΑΜΗΝ Πάνω που άρχιζα να πιστεύω ότι μας δούλευες. Ναι αγαπημένος σας δεύτερος/τρίτος/τέταρτος ρόλος σε σειρά.
predator Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 ok επιτέλους συνεννοηθήκαμε. αυτό θέλει πιο πολύ σκέψη. θα επανέρθω πιο βραδυ...
Chinaski Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 e tote agapimenos xaraktiras apo sira (oxi protagonistis ) gia emena einai o piasto to aguo kai kourefto pou emfanistike stin sira poupou psila kai agnanteue.... humor humor
Em_Zed Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Καλώς σας βρήκαμε.. μα λέω κι εγώ, γιατί γράφουνε όλοι τους γκεστ ? με το πρωταγωνιστές κατάλαβα πρωταγωνιστές σε ταινία.. οκ, σόρυ. Αν είναι έτσι, τότε ψηφίζω τους γονείς της Έμιλυ.. τι γέλιο husband : "honey, the gellers" wife : "where?" husband : "well, here's one, and there's another one "
tzinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 o nanos apto twin peaks sto red room na mai kai go pou petagomai san thn pordh kai prospatho na peiso ton kosmo na dei thn seira CARNIVALE (oxi den perno pososta apla aksizei ) O nanos apo to twin peaks pazei protagonistiko rolo se auth thn seira kai an se arese sto twin peak tha se aresei akoma perisotero edo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.