Προς το περιεχόμενο

Αγαπημένος χαρακτήρας απο σειρά. (Όχι πρωταγωνιστές)

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που σημαίνει ας πούμε Grigas ότι δε μπορείς να πεις τον Jack Bauer.

My favourite?

Jack Bristow

Τον εξαπάτησε η γυναίκα που αγάπησε και απο τότε είναι αρχίδι και το απολαμβάνει. Απρόσιτος εν μέρει απο άμυνα για να μην εξαπατηθεί ξανά αλλά πάντα ευάλωτος στην ίδια αρχική γυναίκα.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορεί να είμαι φτηνός, αλλά τη μονάκριβη κορούλα σου τα εφαρμόζει τέλεια τα πρωτόκολλα της CIA & APO όταν την έχω ανάσκελα!!!

Δημοσ.

Υποβαθμίζεις το τόπικ μου. Ας αναλάβει ένας mod να ρίξει ένα περιποιημένο ban στον ηλίθιο.

Σέβομαι το επιπεδό μου και δε θα σου πω να πας να γ@μηθείς.

Δημοσ.

Και εγώ δεν ρίχνω το επίπεδό μου να ασχοληθώ με ένα ποταπό απόβρασμα με τόσο χάλια γούστο που έχει τέτοια υπογραφή.......

Δημοσ.

Τελικά θα το ρίξω

Να πας να γ@μηθείς

Ερώτηση: Τελικά μήπως να του κάνουμε και ένα P.S.OL.H. attack για να δέσει η κομπόστα ή να περιμένουμε τον epote ή τον dim να απομακρύνουν τα άσχετα posts και να συνεχίσει το τόπικ;

Δημοσ.

gleiodes, tipotenioi, ekmetalutes. prodotes, panourgoi, kai panta apolaustikoi

CARTMAN offcource h xlapatsas sto pio ellhniko (ellados ta paidia) :D

Epishs o Marshall apo alias exei apisteuto gelio

Kai tora teleutaia pou arxisa na blepo ligo O.C. exo mia mikrh sympatheia sthn Summer :shock: :mrgreen:

Δημοσ.

tzinos, eipame OXI prwtagwnistes

Tha katevasw mia triada giati psilodyskoleuomai gia ena mono

Wesley Wyndom Price @ Angel

Jack Bristow @ Alias

Assistant Director Scinner @ X-files

(Scinner to CSM: Now ,YOU can kiss my ass)

Δημοσ.
Assistant Director Scinner @ X-files

Συμφωνώ και επαυξάνω! ( Κάιζερ, από το Anasazi δεν είναι η ατάκα, που του 'χε φέρει τον Ινδιάνο; )

Προσωπικά, συμπαθούσα απίστευτα τον πατέρα του Ross από τα Φιλαράκια. Θα έλεγα και τον Pitt όταν είχε παίξει ως guest, αλλά δεν ξέρω αν πιάνεται (ωστόσο, ήταν θεός: "Dude, to get this straight: you dated her, now she is pregnant, at your baby, and you are not gonna marry her?" "Yes, that's it." "Give me five!":lol:)

Δημοσ.

Απο τα φιλαρακια ο Τομ Σελλεκ ( ο οδοντιατρος πρωην της Μονικα ) και ο Μπραντ Πιτ -αν πιανεται εφοσον επαιξε μονο σε ενα επεισοδιο .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...