LL_NEO Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Που σημαίνει ας πούμε Grigas ότι δε μπορείς να πεις τον Jack Bauer. My favourite? Jack Bristow Τον εξαπάτησε η γυναίκα που αγάπησε και απο τότε είναι αρχίδι και το απολαμβάνει. Απρόσιτος εν μέρει απο άμυνα για να μην εξαπατηθεί ξανά αλλά πάντα ευάλωτος στην ίδια αρχική γυναίκα.
grigas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Michael C. Vaughn επίσης από Alias Και ναι συνουσιάζομαι με την κορούλα σου!!!!
grigas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Μπορεί να είμαι φτηνός, αλλά τη μονάκριβη κορούλα σου τα εφαρμόζει τέλεια τα πρωτόκολλα της CIA & APO όταν την έχω ανάσκελα!!!
LL_NEO Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Υποβαθμίζεις το τόπικ μου. Ας αναλάβει ένας mod να ρίξει ένα περιποιημένο ban στον ηλίθιο. Σέβομαι το επιπεδό μου και δε θα σου πω να πας να γ@μηθείς.
grigas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Και εγώ δεν ρίχνω το επίπεδό μου να ασχοληθώ με ένα ποταπό απόβρασμα με τόσο χάλια γούστο που έχει τέτοια υπογραφή.......
LL_NEO Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Τελικά θα το ρίξω Να πας να γ@μηθείς Ερώτηση: Τελικά μήπως να του κάνουμε και ένα P.S.OL.H. attack για να δέσει η κομπόστα ή να περιμένουμε τον epote ή τον dim να απομακρύνουν τα άσχετα posts και να συνεχίσει το τόπικ;
tzinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 gleiodes, tipotenioi, ekmetalutes. prodotes, panourgoi, kai panta apolaustikoi CARTMAN offcource h xlapatsas sto pio ellhniko (ellados ta paidia) Epishs o Marshall apo alias exei apisteuto gelio Kai tora teleutaia pou arxisa na blepo ligo O.C. exo mia mikrh sympatheia sthn Summer
sotris99 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Elizabeth Stevens ή Cuttie McPretty H μαθήτρια που τα είχε ο Ross στον έκτο κύκλο της σειράς friends. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρώ πιο μέγαλες φωτογραφίες.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 tzinos, eipame OXI prwtagwnistes Tha katevasw mia triada giati psilodyskoleuomai gia ena mono Wesley Wyndom Price @ Angel Jack Bristow @ Alias Assistant Director Scinner @ X-files (Scinner to CSM: Now ,YOU can kiss my ass)
konnak Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Assistant Director Scinner @ X-files Συμφωνώ και επαυξάνω! ( Κάιζερ, από το Anasazi δεν είναι η ατάκα, που του 'χε φέρει τον Ινδιάνο; ) Προσωπικά, συμπαθούσα απίστευτα τον πατέρα του Ross από τα Φιλαράκια. Θα έλεγα και τον Pitt όταν είχε παίξει ως guest, αλλά δεν ξέρω αν πιάνεται (ωστόσο, ήταν θεός: "Dude, to get this straight: you dated her, now she is pregnant, at your baby, and you are not gonna marry her?" "Yes, that's it." "Give me five!":lol:)
paschalia Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Απο τα φιλαρακια ο Τομ Σελλεκ ( ο οδοντιατρος πρωην της Μονικα ) και ο Μπραντ Πιτ -αν πιανεται εφοσον επαιξε μονο σε ενα επεισοδιο .
dim_b Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Απο τα φιλαρακια ο Μπαρτ Ρεινολντς ( ο οδοντιατρος πρωην της Μονικα ) O Tom Selleck έπαιζε τον Richard
Dreamstorm Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Q σε star trek tng αλλά και voyager. Όλα τα επεισόδια στα οποία συμμετέχει είναι απολαυστικά. (q who, all good things have to come to an end κτλ)
spock Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Εγώ θεωρούμαι πρωταγωνιστής; Αν ναι... και ο Checkov ήταν αφασία τυπάκος! "Torrpedos arrmed, sirr!"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.