Προς το περιεχόμενο

Norton Protected Files

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πού αποθηκεύει τα αρχεία που ενώ έχουν διαγραφεί από τον κάδο ανακύκλωσης, θα πρέπει να διαγραφούν και με την επιλογή του Norton, ώστε να διαγραφούν από τον σκληρό δίσκο; :roll:

Δημοσ.

devout84, σε ευχαριστώ πολύ. :)

Στο link που μου έδωσες δεν βρήκα κάποια λύση. :(

Θέλω να μάθω που πηγαίνουν τα αρχεία που διαγράφονται από τον κάδο αλλά υπάρχουν ακόμα στον σκληρό (μέχρι να κάνουμε 'Empty Norton Protected Files').

Δεν υπάρχει φάκελος 'C:\Recycler'.

Δημοσ.

Νομίζω οτι πρέπει να υπάρχει τέτοιος φάκελος. Τον έχω δει πολλές φορές, ειδικά σε winXP. Απλά είναι κρυφός. Άνοιξε ένα command prompt και πάτα στο c:\ "dir /a", χωρίς τα εισαγωγικά!

Δημοσ.

Μάλλον εννοείς τον φάκελο του κάδου ανακύκλωσης 'Recycled'...

Δεν θέλω αυτόν, αλλά τον φάκελο που κρατάει το Norton τα αρχεία όταν διαγράφονται από το "C:\Recycled". :roll:

Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή... :roll:

Δημοσ.

Κοίτα, υποθέτω ότι και ο norton εκεί θα κρατάει τα αρχεία του.

Δεν μπορώ να σου πώ όμως με σιγουριά. Αμα μπορεί ας μας δώσει κάποιος που ξέρει, τα φώτα του...

Χαίρομαι που μιλήσαμε christina! :wink:

Δημοσ.

Τα Norton Protected files είναι σε ένα φάκελο μέσα στον φάκελο του κάδου ανακύκλωσης (σε win2000 που έχω είναι ο C:\recycler\ ) και έχει το εικονίδιο του Norton Protected Recycle Bin και σαν όνομα μια μεγάλη αράδα από αριθμούς.

Προσοχή, αυτός ο φάκελος είναι σε κάθε σκληρό ( ή partition ) στο οποίο έχει ενεργοποιηθεί το Norton Protected Recycle Bin. Μπορείς πολύ άνετα να τον διαγράψεις, τον ξαναδημιουργεί από μόνο του όταν τον χρειάζεται. Επίσης αν έχεις Removable drives όπως usb flash disks ενδεχομένως να έχεις πολλαπλούς φακέλους του Norton Protected Recycle Bin στον C:.

Ελπίζω να σε κάλυψα, αν θέλεις κάποια διευκρινιση είμαι στην διάθεση σου.

Δημοσ.

O fakelos den einai apla krufos. Akoma kai en epilekseis na emfanizontai ola ta arxeia den emfanizetai.

Enas tropos gia na ton deis einai na mpeis sto Nero kai na kaneis browsing tous fakelous sou. Kapou 8a ton petyxeis! :)

Δημοσ.

O fakelos den einai apla krufos. Akoma kai en epilekseis na emfanizontai ola ta arxeia den emfanizetai.

Εμφανίζεται, αρκεί να έχεις επιλέξει (στις επιλογές φακέλων) και τις *δύο* επιλογές τις σχετικές με κρυφά αρχεία, δηλαδή να εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία, και να εμφανίζονται τα αρχεία συστήματος.

Δημοσ.

devout84, κι εγώ χαίρομαι και σε ευχαριστώ! :)

Τα Norton Protected files είναι σε ένα φάκελο μέσα στον φάκελο του κάδου ανακύκλωσης (σε win2000 που έχω είναι ο C:\recycler\ ) και έχει το εικονίδιο του Norton Protected Recycle Bin και σαν όνομα μια μεγάλη αράδα από αριθμούς.

Προσοχή' date=' αυτός ο φάκελος είναι σε κάθε σκληρό ( ή partition ) στο οποίο έχει ενεργοποιηθεί το Norton Protected Recycle Bin. Μπορείς πολύ άνετα να τον διαγράψεις, τον ξαναδημιουργεί από μόνο του όταν τον χρειάζεται. Επίσης αν έχεις Removable drives όπως usb flash disks ενδεχομένως να έχεις πολλαπλούς φακέλους του Norton Protected Recycle Bin στον C:.

Ελπίζω να σε κάλυψα, αν θέλεις κάποια διευκρινιση είμαι στην διάθεση σου.[/quote']

Τέτοιος φάκελος δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως ένας φάκελος 'Recycled' ο οποίος έχω την εντύπωση πως υπάρχει και χωρίς να έχεις το Norton.

Ο οποίος είναι άδειος αλλά παρ' όλ' αυτά το Norton μου έχει 36 αρχεία τα οποία δεν μπορεί να διαγράψει ακόμα και αν κάνω 'Empty Norton Protected Files'.

Γι αυτό και υποψιάζομαι πως κάπου τα κρατάει. Ίσως σε κάποιο αρχείο, ας πούμε, με επέκταση *.nrb.

Δηλαδή το φαντάζομαι σαν τα αρχεία του Outlook Express με τα e-mails (*.dbx).

Υποθέσεις βέβαια...

Αλλά σχεδόν αποκλείω να είναι ο φάκελος 'Recycled'.

Δοκίμασε να βάλεις κάτι μέσα σε αυτόν τον φάκελο και μετά δες τον κάδο στο desktop σου. Θα τον δεις γεμάτο. Αν αδειάσεις τον κάδο σου από το desktop, θα αδειάσει και αυτός ο φάκελος. Αλλά το norton θα έχει ακόμα τα αρχεία κάπου φυλαγμένα μέχρι να του κάνεις 'Empty Norton Protected Files'.

Έτσι, υποθέτω πως δεν τα κρατάει εκεί αλλά κάπου αλλού.

EPa, παρ' όλο που έχω να μου εμφανίζει τα αρχεία συστήματος, αυτόν τον φάκελο συνεχίζω να μην τον βλέπω σε κανένα partition.

Δημοσ.

Για να καταλάβετε τι εννοώ δείτε εδώ

recycler.jpg

Οι φάκελοι με τα νούμερα είναι αυτοί που έχουν τα Norton Protected files.

Δημοσ.

Λοιπόν...

Φάκελο 'Recycler', δεν έχω όπως είπα και πριν.

Έχω 'Recycled. Δεν πρέπει να παίζει και μεγάλο ρόλο όμως...

Προσπάθησα να πληκτρολογήσω D:\recycler\Nprotect αλλά δεν κατάφερα να ανοίξω τον φάκελο αν και από command prompt διαπίστωσα πως όντως υπάρχει.

Τον άνοιξα τελικά με το 'Run' από την Έναρξη.

Κι εκεί διαπίστωσα πως έχει μέσα μέσα πολλά αρχεία διαφόρων τύπων με ημερομηνία '28/10/04' και μερικά ακόμα με κοντινές ημερομηνίες.

Δείτε ένα Screenshot εδώ:

http://www.mplampla.gr/files/Cristina/Nprotect.jpg

Μπορώ να τα σβήσω αυτά ή είναι αρχεία που χρειάζονται; :mrgreen:

Σας ευχαριστώ όλους σας για την βοήθεια να φτάσω μέχρι εδώ! :D :D :D

Δημοσ.

Εγώ πάντως απενεργοποίησα το Norton Protection στη διαγραφή αρχείων και ησύχασα... (αφού διαπίστωσα έντρομος -τότε δεν ήξερα- ότι ο ελεύθερος χώρος στον σκληρό δίσκο μειώνεται μυστηριωδώς). Μήπως Cristina είναι καλή ιδέα να κάνεις το ίδιο;

Δημοσ.

Α... Ξέχασα να πω... :mrgreen:

Πως είναι απενεργοποιημένη εδώ και πολύ καιρό και μάλιστα χωρίς την θέλησή μου. :lol:

Κι επίσης, δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω πάλι... :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...