billpeppas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Κάτσει γιατί έχασα το τόπι. Τρέχοντας την μνήμη RAM στα 333MHz , το σύστημα λειτουργεί κανονικότατα. Τρέχοντας την RAM στα 400MHz , εμφανίζεται το πρόβλημα με το VPU Recover και τα Artifacts ? [ και τα memory errors ? ]
georgeadams Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 λολ, κατά τα άλλα, διάβασες το θέμα από την αρχή
billpeppas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Το έχω διαβάσει από την αρχή βρε Georgeadams. Αφού είμαι και από τους πρώτους που απάντησαν στο παιδί. Απλά κατά την πορεία μπερδεύτηκα. Δεν είναι και topic σημερινό.
Anduril Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Κάτσει γιατί έχασα το τόπι.Τρέχοντας την μνήμη RAM στα 333MHz ' date=' το σύστημα λειτουργεί κανονικότατα. Τρέχοντας την RAM στα 400MHz , εμφανίζεται το πρόβλημα με το VPU Recover και τα Artifacts ? [ και τα memory errors ? '] Lol ετσι ακριβως ειναι γιαυτο σε ρωταγα στην αρχη πριν αν διαβασες τα προηγουμενα post.Τωρα ετρεχα το memstest παλι 7.30 ωρες και δεν εβγαλε κανενα error.Οι μνημες ειναι μια χαρα κατι αλλο πειραζει.
billpeppas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Λοιπόν, πάμε σε κάτι καινούργιο. Κάνε uninstall τους ATi Catalyst [ από το Add/Remove Programs ] Κάνε Restart. Και εγκατέστησε τους τελευταίους Omega Drivers. Clockαρε τις μνήμες πάλι στα 400MHz [ με τα timings που δεν βγάζουν error στο Memtest ]. Δοκίμασε να παίξεις κανά game. Πες μας τι έγινε.
Anduril Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Πληροφοριακα και μονο να πω πως ειχα τους catalyst 4.12 και τωρα τους 5.1.Οι μνημες δεν βγαζουν πουθενα errors τελικα.Ηταν bug ενος προγραμματος που σου ειχα πει πριν το format που εκανα.Επισης δεν μιλαμε μονο τις μνημες να δουλευουν στα 400,αλλα σε συχγρονισμο με το cpu.Δλδ:Εχω το cpu 166x13,ram 200:δουλευει μια χαρα.Εχω 200x10.5 και ram 200:τα προβληματα που αναφερω.Και αντιστροφως(200x10.5 ram 166 παλι μια χαρα).Τα κολληματα εμφανιζονται ΠΑΝΤΑ σε περιβαλλον windows.Δοκιμαζω αυτο που ειπες και ξαναποσταρω...
Anduril Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Λοιπον...αποτελεσμα μηδεν τα ιδια εχω,artifacts και αν δεν κλεισω γρηγορα το παιχνιδι η εχω vpu recover η κολλαει το συστημα...μια αλλη απορια στα multiplier του cpu βλεπω εκτος απο τα απλα 10x,12x,13,κλπ εχει και κατι 7x/12x,8x/13 και κατι τετοια.Αυτα τι διαφορα εχουν απο τα αλλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.