shidokanjohn Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Εχω βαλει το τελευταιο bios την rev.1008 το ειχα ακουσει αυτο για τα 200 fsb .Σε μενα γενικα σπανια θα βρεις περιπτωση παλιου driver γιατι εχω το κολλημα να βαζω σε ολα τα υποσυστηματα μου οτι πιο αινουριο driver υπαρχει.Το 10.5 το δοκιμασα. 2 ωρες στο μεμτεστ το 5 τεστ και εισαι παραπανω απο οκ
Anduril Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Λοιπον εχουμε και λεμε:ετρεξα στο memtest με bootdisk το test 5 σε dual channel και σε DDR400 τις μνημες και 10.5x200 τον επεξεργαστη για κανα 2ωρο και δεν ειχα κανενα error.Βγαζω τη μια μνημη παω στα windows με single channel τρεχω ενα παιχνιδι παιζει μια χαρα.Βγαινω.Κλεινω pc βγαζω τη μια ram βαζω την αλλη.Φωρτωνουν τα windows τρεχω το παιχνιδι μετα απο λιγο σβηνει η οθονη(δεν ξερω αν ηταν u recover η κολλημα συστηματος).Κανω επανεκκινηση τρεχω memtest for windows φτανει 280% no errors.Ξανατρεχω το παιχνιδι σκαει μια φορα το vpu recover και το παιχνιδι συνεχιζει κανονικα.Μετα απο κανα λεπτο αρχιζει να κανει ενα 2 artifacts και το εκλεισα το pc.Οι μνημες ειναι μια χαρα κατι αλλο φταιει.Κατι αλλο το πειραζει οταν τρεχουν συγχρονησμενα cpu και ram στα 400.Και ιδιαιτερα αν τρεχουν σε dual channel.Να σημειωσω οτι με το dual channel τα artifacts και τα κολληματα αρχιζουν και εμφανιζονται απο το κεντρικο μενου του παιχνιδιου.Σπανια προλαβαινω να κανω load.Γενικα για να μην τρωω κολλημα τρεχω το pc με default ρυθμισεις του cpu(13x166) και τις ram σε DDR333(και μαλιστα με τα timings 2.5-3-3-6 αντι για 2.5-3-3-7 που ειναι το default).Μηπως τελικα φταει το northbridge?Αν και δεν νομιζω.Μαλλον κατι με την καρτα γραφικων λογω του vpu recover.Ουφ...
Anduril Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Τι εγινε ρε παληκαρια?Το παρατησατε ολοι το θεμα?
billpeppas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Το 2.5-3-3-6 είναι πιο σφιχτό από το def. όπως λες 2.5-3-3-7. Επειδή όπως είπες με την κάθε μνήμη μόνη της την βγάζεις καθαρή , ενώ με τις 2 μαζί τρώς errors , δοκίμασε με τις δύο πάνω , με timings: 2.5-4-4-11 Τρέξε memtest και δες για errors.
Anduril Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Το ξερω οτι ειναι πιο σφιχτο.Μα δεν εχουν προβλημα οι μνημες μονο στα windows παιζει μαμακια και εκει το vpu recover ενεργοποιηται.Διαβασες και τα προηγουμενα post?
billpeppas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Το διάβασα , αλλά δοκίμασε αυτό που σου είπα. Επειδή όπως είπες με την κάθε μνήμη μόνη της την βγάζεις καθαρή , ενώ με τις 2 μαζί τρώς errors , δοκίμασε με τις δύο πάνω , με timings: 2.5-4-4-11 Τρέξε memtest και δες για errors.
Anduril Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Θα το κανω,αλλα το προβλημα δεν μου το εμφανιζε οταν ετρεχα το memtest απο dos με νορμαλ timings και τις 2 μαζι...Αυτο μονο στα windows...Το vpu recover μπορεις να μου το εξηγησεις?Επαναλαμβανω πως δεν μου εβγαζε errors το memtest...
billpeppas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Αν και με τις 2 μνήμες δεν σου βγάζει Errors το Memtest , και το μόνο πρόβλημα που έχεις στα Windows είναι ότι σου ενεργοποιείται [ χτυπάει ] το VPU Recover , τότε πήγαινε στο Control Panel -> Display -> Settings -> Advanced -> ATi Catalyst Control Center , VPU Recover , και απενεργοποίησέ το.
Anduril Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Θα το δοκιμασω ομως ενεργοποιηται γιατι σταματει πραγματικα να ανταποκρινεται η κρτα γραφικων.Σβηνει η εικονα στην οθονη και μετα ενεργοποιηται το vpu recover συνηθως.Γιαυτο λεω μηπως κατι θελει ρυθμνιση μετην καρτα η τπτ τετοιο.
billpeppas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Πότε σου πετάει το VPU Recover? Έτσι στα καλά και καθούμενα ? [ σε idle ? ] Ή όταν πας να τρέξεις κάποιο game? Έχεις overclocked την VGA σου?
Anduril Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Μου το πεταει οταν παω να τρεξω καποιο game,καμια φορα σε idle,χωρις να την εχω overclocked αλλα και παλι της εχω την ψυκτρα arctic cooling silencer 3 οποτε δεν τιθεται θεμα ανεπαρκους ψυξης.Ολα αυτα παντα με τις μνημες να ειναι στα 400 και ο επεξεργαστης στα 200x10.5 οταν ειμαι 13x166 και 333 οι μνημες με 2.5-3-3-6 ΚΑΙ overclocked η vga ολα ειναι οκ...
billpeppas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Απενεργοποίησέ το το VPU Recover [ σε μερικά games προκαλεί προβλήματα ] { π.χ. κάνει reset το Runtime... }
Anduril Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Μπα...τπτ παλι εκανε artifacts και μετα εφαγε κολλημα.Μου φαινεται οτι ηταν πολυ ζεστη η καρτα και μολις τον ειχα ανοιξει το comp.Λες να μην ειναι κλειδωμενο με το agp spread?Αλλα λιγο απιθανο το βλεπω αφου το εχω βαλει disabled.
billpeppas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δεν έχει σχέση το AGP Speed [ AGP Frequency λέγεται κανονικά ] { και το default είναι 66MHz } Και αυτό δεν αλλάζει. Εκτός και αν το αλλάξεις από την ανάλογη ρύθμιση στο BIOS , ή αν το motherboard σου δεν έχει AGP/PCI Lock και κάνεις overclocking μέσω αύξησης του FSB. Αφού σου κάνει artifacts η κάρτα , χωρίς να την έχεις overclockάρει , πας για αλλαγή κάρτας...
Anduril Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Η καρτα γραφικων δεν εχει καθολου προβλημα...Βρησκεται σε αριστη κατασταση...Ακομα και με overclock απο τα 324 στα 380mhz παιζει αψογα....Τεσπα δεν πειραζει...Μια χαρα ειμαι και με τα 333 με πιο σφηχτα settings...Ευχαριστω παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.