telcomfreak Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Παιδια θελω να κανω video grab ενα σωρο κασσετες VHS που εχω στον υπολογιστη μου και να τις γραψω σε DVD. (Αν γίνεται χωρίς ξανα enconding για την εγγραφη) Ποια προτεινεται ? Εχω amd athlon 1000 me 512 mb ram kai 80 gb HD 7200.
billpeppas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Εξαρτάται μέχρι πόσα λεφτά διαθέτεις. Μια πολύ καλή πρόταση [ και συμφέρουσα ] είναι η Terratec Cinergy. [ στα 80-90 ευρώ ]
telcomfreak Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Σκεφτομαι για την Leadtek 2000 XP EXPERT TV - RADIO Εχει PIP, Direct Burn , αρκετο Software και λογικη τιμη . 49 € +ΦΠΑ.
billpeppas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Καλή αλλά στο Capture η Terratec είναι πιο ποιοτική. Αν απλά θες να μετατρέψεις τις κασέτες σου σε DVD με σχετικά καλή ποιότητα και αυτή σου επαρκεί. Αν θες κάτι παραπάνω ποιοτικά θα πρέπει να τα...σκάσεις. Σκέψου ότι η Terratec θεωρείται Low-End στην κατηγορία.
nektarios1973 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=780&Catalog_Id=1&Product_Id=155429&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=911
billpeppas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Η λύση cable με ενσωματωμένο IO Chip είναι τελείως γτπ. Ποιότης μηδέν , και προβλήματα πολλά. Συστήνεται μόνο στις βαρβάτες αφραγκίες.
parsifal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Συμφωνώ με τον billpeppas για την Cinergy. Η κάρτα έχει τσιπάκι Philips SAA7134 το οποίο κάνει ένα blurring στην εικόνα σε αντίθεση με τα τσιπς της Connexant που κρατάνε συνήθως περισσότερο κόκκο. Αυτό δεν είναι κατ'ανάγκη καλό, αλλά στην περίπτωσή σου telcomfreak, θα έχει το πλεονέκτημα ότι πετώντας τον κόκκο (και ένα capture από VHS, πίστεψέ με, θα έχει άφθονο) θα κάνει την εικόνα περισσότερο συμπιέσιμη, είτε σε MPEG2 είτε σε MPEG4
tzoykas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Proswpika xrhsimopoiw ena Hardware MPEG encoder ths Canopus (an kai einai se teleiws diaforetikh kathgoria apo auto pou psaxneis). H poiothta DE SYGKRINETAI me opoiadhpote aplh karta pou kanei capture. Prosfata se allo thread (http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=403900) pesan ki alles gnwmes. An 9eleis na glitwseis lefta, tote prepei na sumbibasteis me to gegonos oti h poiothta sou de 9a einai kalh, de 9a prepei na kaneis tipota allo thn idia wra ston upologisth (o opoios 9a prepei na einai kai sxetika grhgoros), isws exeis problhmata me audio/video sync kai paei legontas ... Mia kalh lush isws einai h All in Wonder (pou sygkrina me th dikia mou kai omologw oti me entupwsiase) Opws episehs kai h Let's edit ths Canopus.
billpeppas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Χάνουν αρκετά καρέ οι AIW φίλε tzoykas. Εκτός και αν εννοείς την X800 Pro VIVO. Αλλά εκεί μιλάμε για 400+ euro Θα έπερνε κάρτα της Canopus για capture σε αυτά τα λεφτά.
tzoykas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 billpeppas, δε ξέρω τι εμπειρία έχεις απο τη συγκεκριμένη κάρτα, αλλά το δείγμα που είδα ήταν πολυ πειστικό. Και ο kavaliotis που μου την ανέφερε δεν είχε κανένα λόγο να με πείσει οπότε θεωρώ την άποψη του πολύ έγκυρη. Μου είπε ότι έκανε μέχρι και 14 ώρες grabbing χωρίς πρόβλημα. Όταν έβαλα το δικό μου και το δικό του video διπλα-δίπλα, είδα ότι δε φτάνει την ποιότητα της Canopus αλλά είναι πολύ κοντά! Και πρέπει να μην κάνεις τίποτα άλλο εκείνη την ώρα. Ενώ με την Canopus .... μόνο defrag δε μπορώ να κάνω . Από κει και πέρα όμως ... μου φάνηκε κάτι παραπάνω από απλά αποδεκτή λυση. Βέβαια είναι ειδική κατηγορία γιατί είναι tuner και κάρτα γραφικών μαζί οπότε συμφέρει μόνο για κάποιον που του λείπουν και τα δύο (και ναι αν θέλει μόνο encoder όντως παίρνεις Canopus με αυτά τα λεφτά ). Όταν θα τη δώσω κάποια στιγμή λέω να χτυπήσω μια Matrox ....
nino Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Σκεφτομαι για την Leadtek 2000 XP EXPERT TV - RADIO Και εγω εχω ακουσει καλα λογια λογω του παραπανω bit που διαθετει και ειναι οικονομικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.