chris333 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2001 έκανα αυτές τις μέρες μια σημαντική δουλειά (λόγω εξοικονόμισης χώρου)αλλά συγχρόνως πολύ συναισθηματική...<P>πέρασα όλες τις παλιές μου δισκέττες 5.25 (ναι τις κρατούσα ακόμα) σε cd...<P>μέσα στα πολλά παιχνίδια που βρήκα από το '87 βρήκα και το Borrowed Time ένα από τα πρώτα adventure που είχα παίξει και αγαπήσει...<P>Δυστυχώς η δισκέττα δεν διαβαζόταν με τίποτα, υπάρχει κανένας καλός χριστιανός που κατα τύχη το έχει ακόμα και μπορεί να μου το στείλει?<P>send it to [email protected]<BR>thanks
top-gear Δημοσ. 16 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2001 <A HREF="http://www.theunderdogs.org" TARGET=_blank>www.theunderdogs.org</A>
chris333 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2001 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2001 φίλε μου σ'ευχαριστώ μόνο που το έχω ψάξει ήδη εκεί και γράφουν πως δεν μπορούν να το δώσουν για download γιατί είναι protected!!!<P>ενώ το tass times που είναι της ίδιας εταιρείας το δίνουν κανονικά...<P>λες να ετοιμάζουν κανά sequel και το έχουν protected?<P>τέλος πάντων... επειδή έψαξα και στο δίκτυο αρκετά πιστεύω πως μόνο από κανέναν που έχει κρατήσει παιχνίδια από τότε θα το βρω...<P>σ'ευχαριστώ και πάλι πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.