Gabriel Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Υπάρχει κάποιο utility,πλήν των κατασκευάστριων εταιρειών,που να κάνει αυτή τη δουλειά? Βρήκα εγώ π.χ. το LF.EXE από το site της qdi αλλά έχει βγεί από το 1997,και δε το βλέπω να υποστηρίζει σωστά 120άρη δίσκο(στον οποίο θέλω να εφαρμόσω τη διαδικασία)...
Johnnie Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Γιατί δε σου κάνει αυτό που δίνει η κατασκευάστρια εταιρεία του δίσκου ? Υπάρχει λόγος να ρισκάρεις με κάποιο άλλο άσχετο ? 8) 8) 8)
Gabriel Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Το lifeguard μου βγάζει error code.
Gabriel Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Πρέπει να κάνεις register και αυτό είναι ένα boot CD με πολλά tools... Τίποτα άλλο κανείς?
nikoskon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Xwris na eimai sigoyros nomizw pws yphxe entolh se DOS gia low level diamorfwsh. Psakse ligo sto net...
migel Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Υπάρχει κάποιο utility' date='πλήν των κατασκευάστριων εταιρειών,που να κάνει αυτή τη δουλειά?Βρήκα εγώ π.χ. το LF.EXE από το site της qdi αλλά έχει βγεί από το 1997,και δε το βλέπω να υποστηρίζει σωστά 120άρη δίσκο(στον οποίο θέλω να εφαρμόσω τη διαδικασία)...[/quote'] Καλησπέρα. Σου ανέβασα εδώ απο το Hiren's Boot CD v6.0 το πακέτο που σε ενδιαφέρει , ελπίζω να κάνεις δουλειά . P.S. Είναι κομμένο σε 4 κομμάτια .rar ( σύνολο 3,12ΜΒ ). Edit: Αν δεν κάνεις δουλειά κοίτα εδώ και εδώ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.