_chrispen_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Γεια σας , είμαι συνδεδεμένος με ένα αλλο παιδί που έχει windows xp εγώ έχω windows 2003 και έχουμε κάνει και οι 2 μας ftps για να μοιραζόμαστε τα πράγματα που κατεβάζουμε , το πρόβλημα μας είναι οτι τον τελευταίο καιρό αργεί πολύ να μπεί στο ftp του ενός ή του άλλου και όταν μπαίνει αρχίζει να κατεβάζει όπως μια 100mbit 7-9mb/s γραμμή αλλα κάπου κολλάει και κατεβαζει μετά με 30 kb/s δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει μιας και παλιά όλα λειτοθργούσανε άψογα , επιπλέον έχουμε αλλάξει καλώδιο πρόσφατα και έχουμε κανει καθαρισμο απο ιους και spyware με 2 και περισσότερα προγράμματα άρα αυτά αποκλείεται να φταίνε , καμμια ιδέα.. ?
Highlander Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Υπάρχει κάπου onboard lan card ? Σε παρόμοια περίπτωση έφταιγε αυτό. Κάποια στιγμή τα έφτυσε η κάρτα και όλα ΣΕΡΝΟΝΤΑΝ !!! Και να μην είναι on board δοκιμάστε να την αλλάξετε...
billpeppas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Το καλώδιο που έχετε τώρα τι γράφει επάνω? Δοκιμάσατε με άλλο cable? Επίσης πες στον φίλο σου με τα Windows XP να τρέξει ένα Fix WinSock.
_chrispen_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 πως θα το τρέξει το fix winsock ? σε command prompt ? ναι οι κάρτες και οι 2 είναι onboard και τώρα που το λές με την καινούργια μητρική που πήρα εμφανίστηκε το πρόβλημα..
billpeppas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 [ http://www.spychecker.com/download/download_winsockxpfix.html ]
billpeppas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 [ http://www.spychecker.com/download/download_winsockxpfix.html ]
_chrispen_ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 κοίτα αλλάξαμε κάρτες και τώρα το δίκτυο λειτουργεί άψογα αλλα δεν έχει πρόσβαση στο nternet! εννοείται οτι έχω κάνει share τη σύνδεσή μου και οτι δέν έχει ενεργοποιήσει κανένας το firewall. Δέν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται , ενώ απο lan ftp , winvnc όλα καλά internet γιόκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.