Προς το περιεχόμενο

on-line αγορές με Eurobank απορίες και φόβοι

jk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, θα ήθελα να μου πείτε οτι ξέρετε για αγορές απο το internet μέσω κάρτας, γιατί με ενδίαφερει το θέμα και μάλιστα πήγα και εβγαλά μια κάρτα απο την Eurobank(αν και στα post Είδα οτι μερικοί δεν την εχουν σε μεγάλη εκτίμηση,γιατί?) επειδή είμαι ψιλοάσχετος, η καρτές την Eurobank βγαίνουν με ενα Πιστωτικό όριο(300με600euro) αμα δωσω τα στοιχεία μου σε ενα site, μπορεί να βγαλεί λεφτά παραπάνω απο το όριο αυτο?(το Πιστωτικό,Μην φάμε καμιά φόλα) τώρα μου έδωσα μια καρτά που λεει πανω VISA ELECTRON και αργότερα θα μου βγάλουν και το Πιστώτικο όριο,Τωρα εγω μπορώ να βάλω Λεφτά και μετά να αγοράσω απο το internet δίνοντας τα στοιχεία της Κάρτας?και ποία στοιχεία δίνω τον 16-ψήφιο αριθμό που εχει πάνω η κάρτα και το όνομα που γράφει? Το e-Banking της Κάρτας έχω κάνει Αίτηση να μου το Ενεργοποιήσουν και θα μου δώσουν λενε τους κωδικούς αυτο εχει καμία σχέση?

Δημοσ.
αν και στα post Είδα οτι μερικοί δεν την εχουν σε μεγάλη εκτίμηση,γιατί?

Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχουν κάποιοι με την Eurobank, αλλά εγώ με τις κάρτες της είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Κάνω online αγορές εδώ και 6 χρόνια και ποτέ δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα. Επιπλέον έχει το κορυφαίο web banking.

επειδή είμαι ψιλοάσχετος, η καρτές την Eurobank βγαίνουν με ενα Πιστωτικό όριο(300με600euro) αμα δωσω τα στοιχεία μου σε ενα site, μπορεί να βγαλεί λεφτά παραπάνω απο το όριο αυτο?(το Πιστωτικό,Μην φάμε καμιά φόλα)

Όχι. Η κάρτα δεν μπορεί να χρεωθεί γιά ποσό μεγαλύτερο του πιστωτικού ορίου.

Τωρα εγω μπορώ να βάλω Λεφτά και μετά να αγοράσω απο το internet δίνοντας τα στοιχεία της Κάρτας?και ποία στοιχεία δίνω τον 16-ψήφιο αριθμό που εχει πάνω η κάρτα και το όνομα που γράφει?

Στην πιστωτική δεν βάζεις λεφτά προκαταβολικά. Κάνεις αγορές μέχρι το πιστωτικό όριο και όταν σου έρθει ο λογαριασμός πληρώνεις ότι ποσό θέλεις, από την ελάχιστη καταβολή εως και ολόκληρο το υπόλοιπο. Αν πληρώσεις όλο το ποσό, δεν χρεώνεσαι με τόκους.

Τα στοιχεία που δίνεις είναι ο αριθμός της κάρτας, το όνομα του κατόχου ακριβώς όπως είναι γραμμένο στην κάρτα και την ημερομηνία λήξης. Τα περισσότερα sites ζητάνε πλέον και έναν τριψήφιο κωδικό ασφαλείας που είναι τυπωμένος στο πίσω μέρος της κάρτας (στον χώρο της υπογραφής) και την διεύθυνση του κατόχου γιά μεγαλύτερη ασφάλεια.

Το e-Banking της Κάρτας έχω κάνει Αίτηση να μου το Ενεργοποιήσουν και θα μου δώσουν λενε τους κωδικούς αυτο εχει καμία σχέση?

Δεν έχει άμεση σχέση, αλλά από εκεί μπορείς να παρακολουθείς σε πραγματικό χρόνο τις κινήσεις της κάρτας και αν έχεις κάποιο λογαριασμό καταθέσεων να κάνεις πληρωμές χωρίς να χρειάζεται να πας στην τράπεζα.

Δημοσ.

Καταρχήν Ευχαριστώ για την απάντηση η Τις απαντήσεις καλύτερα,

δηλαδή πρέπει να περιμένω να βγει το Πιστωτικό όριο? δεν μπορώ να κάνω κατάθεση και να πάρουν απο εκει τα λεφτά?εφόσον η κάρτα ειναι Visa Electron

και τα site δέχονται Visa Electron.

Δημοσ.

Το πιστωτικό όριο βγαίνει με την έκδοση της κάρτας. Όταν σου ήρθε η κάρτα, δεν είχε μέσα στον φάκελο μιά επιστολή στην οποία έλεγε και ποιό είναι το πιστωτικό όριο της κάρτας;

Λεφτά βάζεις σε χρεωστικές κάρτες Visa Electron που είναι συνδεδεμένες με λογαριασμό καταθέσεων. Στην πιστωτική πληρώνεις τον λογαριασμό στο τέλος του μήνα.

Δημοσ.

Την κάρτα μου την δώσαν κατευθείαν στην τράπεζα την ίδια μέρα που πήγα να την βγάλω, και μου ειπα οτι θα βγει και το πιστωτικό όριο μετα απο μερικες μέρες βασικά η κάρτα ειναι για λογιαριασμό καταθεσέων αλλα εχει και ενα πιστώτικο όριο 300-600 euro

Δημοσ.

Καλύτερα να καλέσεις το 1144 (εξυπηρέτηση πελατών της Eurobank) και λέγοντάς τους τον αριθμό της κάρτας να σου πουν τι ισχύει στην περίπτωσή σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...