predator Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 agorasa simera mia kainourgia web camera, sigkekrimena tin Live Pro ths Creative. http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=31&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=1&Product_Id=240255&Merchant_Id=1&sts_cid=3 otan kanw capture video fainontai 2-3 mikroskopikes mple telitses mesa stin eikona. yparxei periptwshh na einai elatwmatiki h kamera? episis sto software tis kameras trabaei sinexeia apo moni tis fotos! ayto pou mou ekane entypwsh htan pws to kouti tis kameras itan anoigmeno alla o blakas de to prose3a sto magazi prin tin agorasw...
insomniac_new Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL . den to exw ksana akousei auto. soryy
hugelacky Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 predator den thn gyrnas pisw kallitera na pareis mia kainouria? To mono pou mou perna apo to myalo (gia to anoigmeno kouti) einai na thn phre kapoios allos,na tou ebgale to idio problhma kai na thn epestrepse....
paravatis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 pred piso opos einai giati to plaisio sta creative dinei mono 1 vdomada gia allagi syskevis allios meta pane infoquest!!!
predator Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 τελικά πήγα και την άλλαξα την κάμερα. η πλακα ξέρετε πια είναι? ότι και στην καινούργια μηχανή έχει ένα μπλε pixel στην εικόνα! ευτυχώς από εκεί που ήταν 2-3 τώρα είναι μονο ένα. πάντως συνεχίζει να τραβάει από μονη τις φωτός στο software τις creative ενώ στο μαγαζί που την δοκιμάσαμε δεν τo έκανε. λέτε να είναι ασυμβατότητα με τo wireless keyboard?:roll:
FELIX Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 episis sto software tis kameras trabaei sinexeia apo moni tis fotos! ante tyxere!!den xreazete na trabas esy to kanei h cam gia sena
tzoykas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 kaneis overclocking? Isws auto e3hgei thn automatopoihsh ..... Sto scanner mou sunexws ebgaine to para9uro tou software pou se rwtaei ti 9eleis na kaneis me ta 3 koumpia sthn prosopsh (to overclock mperdeue ton event handler tou scanner profanws). Molis gurisa sthn kanonikh taxuthta ..... ola dior9w9hkan (USB kai o scanner)
predator Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 όχι τo σύστημα της υπογραφής μου τρέχει default. εφόσον στο μαγαζί η ίδια κάμερα λειτουργούσε κανονικά τo αποδίδω στα ασύρματα input devices που έχω... τo μπλε pixel σε 2 καινούργιες μηχανές τι μπορεί να είναι? ελαττωματική παρτίδα? να την πάω και αυτήν πίσω η θα με βρίσουνε? ήδη την πρώτη την αλλάξανε με πολύ γκρίνια λέγοντας πως για τέτοια μικρολεπτομέρεια δε θα την δεχτεί πίσω η creative. μύπως ειμαι τελικά πολύ ψείρας; FELIX lol!
insomniac_new Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 όχι τo σύστημα της υπογραφής μου τρέχει default.εφόσον στο μαγαζί η ίδια κάμερα λειτουργούσε κανονικά τo αποδίδω στα ασύρματα input devices που έχω... τo μπλε pixel σε 2 καινούργιες μηχανές τι μπορεί να είναι? ελαττωματική παρτίδα? να την πάω και αυτήν πίσω η θα με βρίσουνε? ήδη την πρώτη την αλλάξανε με πολύ γκρίνια λέγοντας πως για τέτοια μικρολεπτομέρεια δε θα την δεχτεί πίσω η creative. μύπως ειμαι τελικά πολύ ψείρας; FELIX lol! εννοείται ότι θα το πας πίσω αφου έδωσες λεφτά είναι υποχρεωμένοι να στο αλλαξουν(αλλωστε δεν θα το πληρώσουν από την τσέπη τους) εμενα ενας φίλος αλλαξε 4 cpu και 4 mobo από το πλαίσιο χωρίς να πληρώσει καμία επιπλέον δραχμή
predator Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 εχμ... την κάμερα δεν την πήρα από το πλαίσιο αλλά από το Computer City στο Ηράκλειο Κρήτης. δεν έχουν άλλο κομμάτι ετοιμοπαράδοτο και βαριέμαι τώρα για αυτή την κοτσάνα να περιμένω να φέρουν άλλη...
billpeppas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 αν δέχεσε να την υποστείς. Αλλιώς μπορείς να την αλλάξεις όσες φορές θέλεις. Και άστους να χτυπιούνται.
paravatis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 giati den travas mia epistrofi xrimaton na teleioneis? exeis kathe dikaioma. kai astous aftous na psaxnontai. ;)
predator Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 γίνεται τέτοιo πράγμα στο Computer City?:roll:
paravatis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 se OPOIODIPOTE katastima einai ypoxreomenoi na to kanoune!!! nomos peri prostasias katanalotou vlepeis...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.