Προς το περιεχόμενο

kameno pixel se web camera???:roll:

predator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

agorasa simera mia kainourgia web camera, sigkekrimena tin Live Pro ths Creative.

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=31&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=1&Product_Id=240255&Merchant_Id=1&sts_cid=3

otan kanw capture video fainontai 2-3 mikroskopikes mple telitses mesa stin eikona.

yparxei periptwshh na einai elatwmatiki h kamera?

episis sto software tis kameras trabaei sinexeia apo moni tis fotos!

ayto pou mou ekane entypwsh htan pws to kouti tis kameras itan anoigmeno alla o blakas de to prose3a sto magazi prin tin agorasw...

Δημοσ.

τελικά πήγα και την άλλαξα την κάμερα.

η πλακα ξέρετε πια είναι?

ότι και στην καινούργια μηχανή έχει ένα μπλε pixel στην εικόνα!:(

ευτυχώς από εκεί που ήταν 2-3 τώρα είναι μονο ένα.

πάντως συνεχίζει να τραβάει από μονη τις φωτός στο software τις creative ενώ στο μαγαζί που την δοκιμάσαμε δεν τo έκανε.

λέτε να είναι ασυμβατότητα με τo wireless keyboard?:roll:

Δημοσ.

kaneis overclocking?

Isws auto e3hgei thn automatopoihsh .....

Sto scanner mou sunexws ebgaine to para9uro tou software pou se rwtaei ti 9eleis na kaneis me ta 3 koumpia sthn prosopsh (to overclock mperdeue ton event handler tou scanner profanws). Molis gurisa sthn kanonikh taxuthta ..... ola dior9w9hkan (USB kai o scanner)

Δημοσ.

όχι τo σύστημα της υπογραφής μου τρέχει default.

εφόσον στο μαγαζί η ίδια κάμερα λειτουργούσε κανονικά τo αποδίδω στα ασύρματα input devices που έχω...

τo μπλε pixel σε 2 καινούργιες μηχανές τι μπορεί να είναι?

ελαττωματική παρτίδα? να την πάω και αυτήν πίσω η θα με βρίσουνε?:(

ήδη την πρώτη την αλλάξανε με πολύ γκρίνια λέγοντας πως για τέτοια μικρολεπτομέρεια δε θα την δεχτεί πίσω η creative. μύπως ειμαι τελικά πολύ ψείρας; :P

FELIX lol!:P

Δημοσ.
όχι τo σύστημα της υπογραφής μου τρέχει default.

εφόσον στο μαγαζί η ίδια κάμερα λειτουργούσε κανονικά τo αποδίδω στα ασύρματα input devices που έχω...

τo μπλε pixel σε 2 καινούργιες μηχανές τι μπορεί να είναι?

ελαττωματική παρτίδα? να την πάω και αυτήν πίσω η θα με βρίσουνε?:(

ήδη την πρώτη την αλλάξανε με πολύ γκρίνια λέγοντας πως για τέτοια μικρολεπτομέρεια δε θα την δεχτεί πίσω η creative. μύπως ειμαι τελικά πολύ ψείρας; :P

FELIX lol!:P

εννοείται ότι θα το πας πίσω αφου έδωσες λεφτά είναι υποχρεωμένοι να στο αλλαξουν(αλλωστε δεν θα το πληρώσουν από την τσέπη τους)

εμενα ενας φίλος αλλαξε 4 cpu και 4 mobo από το πλαίσιο χωρίς να πληρώσει καμία επιπλέον δραχμή

Δημοσ.

εχμ... την κάμερα δεν την πήρα από το πλαίσιο αλλά από το Computer City στο Ηράκλειο Κρήτης.

δεν έχουν άλλο κομμάτι ετοιμοπαράδοτο και βαριέμαι τώρα για αυτή την κοτσάνα να περιμένω να φέρουν άλλη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...