rafraf24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Παιδιά να βάλω τα 64 μπιτα windows που προμηθεύτικα απο την Microsoft? Eίναι σε Beta ακόμα, λέτε να μου προκαλέσουν προβλήματα? Θα παίζουν οι συσκευές μου αν δεν εγκαταστήσω 64 μπιτους drivers γιαυτες? Τα προγράμματα?? Πολλες αποριες......[/i]
billpeppas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Αν έχεις κατεβάσει την τελευταία έκδοση τους , θα είσαι ok. Drivers επίσης έβγαλαν πολλοί κατασκευαστές [ ακόμα και η πάν-αργη Creative ] [ ATi & nVIDIA & VIA ofcourse 2 ] Αλλά όπως και να 'χει , σαν 2α Windows βάλτα. Μην σβήσεις τα βασικά σου Windows.
rafraf24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Aν παρόλα αυτά βάλω 32μπιτους drivers στα 64μπιτα windows φαντάζομαι δεν θα αναγνωρίζονται ε? Για παράδειγμα για την Hauppauge WIN TV PVR 350 ΔΕΝ έχουν βγεί drivers 64 bit Θα πηγαίνει πιο γρήγορα καθόλου το σύστημα η τσάμπα θα κάνω τον κοπο?
billpeppas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Για την Hauppauge σου θα το κοιτάξω περί του τι μπορούμε να κάνουμε. Υπόψιν ότι δέχονται και μερικούς 32BIT Drivers. Ένα από τα + είναι να δείς το πρώτο 64BIT Game. Το οποίο εκτός από καλύτερες επιδόσεις [ σε σχέση με τα Windows XP / Windows 2000 ] , έχει και κάποια περαιτέρω εφέ στα 64BIT. Shadow Ops:Red Mercury είναι το Game.
billpeppas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Ξέχασα να δώσω link για να δείτε τις διαφορές στην ποιότητα εικόνας , και στα εφέ. http://www.atari.com/shadowops/us/amd.html
Isis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 εχω την ιδεα οτι αν οι μητρικες και επεξεργαστης δεν ειναι 64-bit δεν θα δεις καμμια διαφορα στην ταχυτητα.
billpeppas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Μα αυτό εννοείται. Άλλωστε δεν εγκαθιστόνται σε σύστημα 32BIT. Και αν η CPU είναι 64BIT , είναι και το motherboard 64BIT [ το motherboard 64bit... τέσπα ,ας το πούμε έτσι ] { αν και δεν στέκει }
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.