Προς το περιεχόμενο

K700i - FANZONE - ALL FREE

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια χαζή ερώτηση: Υπάρχει εκτός από το K700i και το K700 ?? Ποιες οι διαφορές?

Κάτι άλλο. Στο Z600 (& t68i, t20 κτλ) όταν σε παίρνουν τηλέφωνο,

πατώντας το "c" σταματάει να χτυπάει, χωρίς να το κλείνεις στη μούρη στον

άλλο. Ισχύει αυτό και στο K700i ??

Δημοσ.
Μια χαζή ερώτηση: Υπάρχει εκτός από το K700i και το K700 ?? Ποιες οι διαφορές?

Κάτι άλλο. Στο Z600 (& t68i' date=' t20 κτλ) όταν σε παίρνουν τηλέφωνο,

πατώντας το "c" σταματάει να χτυπάει, χωρίς να το κλείνεις στη μούρη στον

άλλο. Ισχύει αυτό και στο K700i ??[/quote']

kamia i diafora ... aplos to k700 einai to idos modelou ... to i , c simvolizei kata kapoio tropo tin perioxi pou to xeis agorasei ... px stin iaponia polountai k700c kai oxi k700i !

oso gia to k700i ayto pou rotas, to 2o me to c - nomizo oti den isxyei!

Δημοσ.

Κρίμα που δεν ισχύει και απορώ πως η Sony Ericcson δεν έβαλε αυτή την

λειτουργία -όπως άλλωστε έκανε για προηγούμενα μοντέλα-. Εύχομαι να

υπάρχει τρόπος να fixαριστεί αυτή η "παράλειψη".

Thanx για την απάντηση.

Δημοσ.

Η λειτουργία που ψάχνεις υπάρχει στο k700i. Αρκεί να πατήσεις το πλαϊνό πλήκτρο της έντασης του ακουστικού όταν χτυπάει το κινητό. Δεν του το κλείνεις στα μούτρα απλά σταματάς τον ήχο ενώ το τηλέφωνο συνεχίζει να χτυπάει.

Δημοσ.
Η λειτουργία που ψάχνεις υπάρχει στο k700i. Αρκεί να πατήσεις το πλαϊνό πλήκτρο της έντασης του ακουστικού όταν χτυπάει το κινητό. Δεν του το κλείνεις στα μούτρα απλά σταματάς τον ήχο ενώ το τηλέφωνο συνεχίζει να χτυπάει.

ginetai ki ayto!

Δημοσ.

ευτυχώς... thanx!

Δημοσ.

Έχω την παρακάτω απορία. Από το PC μου δεν βλέπω τους φακέλους "Παιχνίδια" και "Εφαρμογές". Χρησιμοποιώ τόσο τα προγράμματα που έχει το CD της SE όσο και το FMA. Τους φακέλλους Εικόνες, Ήχοι, Βίντεο, Θέματα και Άλλα τους βλέπω και τους διαχειρίζομαι κανονικά. Στο φάκελλο "Άλλα" αντέγραψα 1 παιχνίδι (TankM553518.jar) και 1 εφαρμογή (GlobalTime336.jar). Δυστυχώς δεν μπορώ να τα τρέξω. Επίσης δεν μπορώ να τα αντιγράψω στους αντίστοιχους φακέλλους. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι συμβαίνει;

Καλημέρα σε όλο το φόρουμ έχω και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα όπως ο φίλος Βαγγέλης μόνο που εκείνος το έλυσε.

Όποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει και αν υπάρχει και καλύτερο πρόγραμμα για διαχείρηση παιχνιδιών από το PC.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

gia na pe3ei ta paixnidia kai ta programmata prepei na stileis ta arxeia .jar stin "mnimi" tou kinitou. Apo to programa tis se, ekei pou vlepeis olous tous fakelous (ektos ton pexnidion kai ton programmaton) kane past to arxeio .jar

Tote tha se rotisi (sto kinito) pou thes na to apothikefseis, sto games i sto applications. Meta tha doulevoun kanonika. An den se rotisi (pou simeni oti i ekdosi tou logismikou tou kinitou einai paleoteri) tha to apothikefsei ston fakelo games kai apo eki an thes to metafereis sta programmata!

Δημοσ.

Εγώ έχω άλλο πρόβλημα.Αγόρασα ένα καλώδιο για σύνδεση με το pc(όχι της ericsson)και ενώ με το πρόγραμμα που είχε μέσα το καλώδιο βλέπω κανονικά το κινητό κλπ,δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το επίσημο software της ericsson.Δηλ με το cd που είχε μαζί το κινητό,εγκαθιστόνται κανονικά τα προγράμματα,αλλά το pc δεν αναγνωρίζει το κινητό.Τι μπορεί να συμβαίνει?Θέλει διαφορετικούς drivers.Ρωτάω γιατί με αυτό το πρόγραμμα δεν μπορώ να περάσω τα παιχνίδια στο κινητό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...