Προς το περιεχόμενο

K700i - FANZONE - ALL FREE

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πας Πίνακας Ελέγχου --> Επιλογές Φακέλων --> Προβολή --> Και θα ξετσεκάρεις την επιλογή Απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων :-D

Μετά αντί για την κατάληξη .rar θα γράψεις .jar.

• Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλημέρα Petro.

Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα.

Αυτά τα παιχνίδια κατεβαίνουν απο μόνα τους σε .jar εγώ έκανα λάθος.

Όμως το πρόβλημα μου είναι ότι δέν ξέρω πώς να τα στείλω στο κινητό μου.Άν κάνω διπλό κλικ πάνω σε ένα αρχείο παιχνιδιού μου ανοίγει την εφαρμογή του Winrar και μου εμφανίζει διάφορα αρχεία του παιχνιδιού.

Εδώ είναι το πρόβλημα δέν ξέρω ποιά αρχεία πρέπει να στείλω στο κινητό μου και πού ακριβός πρέπει να τα στείλω.

Άν θέλεις μπορείς να κατεβάσεις ένα παιχνίδι απο την σελίδα που σου έδωσα στο προηγούμενο post μου.

Ελπίζω να βρούμε λύση.:( :( :( :( :( :(

Ευχαριστώ και πάλι!! :) :) :) :) :) :)

Δημοσ.

stelnis to arxio opos inai .jar sto kinito kai meta to vriskis apo to kinito sou kai paizi kanonika

paidia eftiaksa 2 dika mou themata gia to W700 alla elpizo na litourgoun kanonika kai se ola ta alla kinita SE(mpori kai se alla)-sto W800 tha douleuei(logika) sigoura-....

1.Νέες Φανέλες Ολυμπιακού και Ρίμπο

2.Yamaha CryptonR (kata tin gnomi mou para poli kalo thema)

akouo sxolia

epidi svistikane mporis na ta ksananevasis tis faneles i ama exis kanena allo tou Olimpiakou ayta pou kikloforoun den voithoun na diavasis to menou tou tilefonou

Δημοσ.

Ακόμα τίποτα!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Γιατί????Έλεος δηλαδή τί πρέπει να κάνω για να δουλέψει?

Λοιπόν θα σας εξηγίσω τί κάνω και θα μου πείτε άν κάνω κάτι λάθος.

Αρχικά ανοίγω τα Bluetooth του κινητού μου και του υπολογιστή μου,

μετά βρίσκω το κινητό μου στα Bluetooth του υπολογιστή μου και βλέπω ότι έχω μέσα στο κινητό μου(τους φακέλους κ.α)!

Παίρνω το παιχνίδι όπως είναι σε μορφή .jar και το στέλνω στον φάκελο άλλα του κινητού μου και μετά το μόνο που μπορώ να κάνω με το παιχνίδι που έστειλα στο κινητό μου είναι αποστολή με Bluetooth και τέτοια.

Μήπως κάνω κάτι λάθος?Άν μπορείτε να με βοηθήσετε θα το εκτιμήσω πολύ.

Ευχαριστώ...:) :) :) :) :) :) :)

Δημοσ.

Έστειλα τα παιχνίδια αυτά στο Κ750i ενός φίλου μου και μόλις τα πήρε

του βγήκε η επιλογή ''Εγκατάσταση'' την πάτησε και το παιχνίδι λειτούργησε

κανονικά.

Όμως εγώ κατέβασα παιχνίδια για Κ700i και όχι για Κ750i.

Τι συμβαίνει?

Θέλω να αγοράσω καινούργιο SonyEricsson και είμαι ανάμεσα στο W810,στο W900 και στο K800i.

Βασικά το κινητό το θέλω για να ακούω τραγούδια,να παίζω παιχνίδια και να βάζω θέματα.

Ποιό να διαλέξω?:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Δημοσ.
Έστειλα τα παιχνίδια αυτά στο Κ750i ενός φίλου μου και μόλις τα πήρε

του βγήκε η επιλογή ''Εγκατάσταση'' την πάτησε και το παιχνίδι λειτούργησε

κανονικά.

Όμως εγώ κατέβασα παιχνίδια για Κ700i και όχι για Κ750i.

Τι συμβαίνει?

Θέλω να αγοράσω καινούργιο SonyEricsson και είμαι ανάμεσα στο W810,στο W900 και στο K800i.

Βασικά το κινητό το θέλω για να ακούω τραγούδια,να παίζω παιχνίδια και να βάζω θέματα.

Ποιό να διαλέξω?:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Τα περισσότερα παιχνίδια του Κ700 παίζουν και στο Κ750.:)

Εγώ σε προτείνω το W900, πολύ καλό τηλέφωνο.:)

• 4 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

paidia kalispera!xrisimopoiw edo k liges meres to k700 ws deutero kin k exo t gnosto provlima me ta mp3! i ekdosi einai vf live alla par olo pou katevasa to drm kleidosa ta mp3 k ta perasa sto kin mou me bluetooth sinexizei na einai adinati i xrisimopoiisi tous gia ixo klisis! please help me! euxaristw ek ton proteron

Δημοσ.

γενικά εσύ θέλεις debrand. Αυτή την υπηρεσία την προσφέρουν πολλοί όπως davinci team , http://www.9volto.gr , http://www.totalmultiserver.co.uk/debrand.htm , μπορείς να το κάνεις και μόνος σου αρκεί να έχεις κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις με το firmware του κινητού και τον απαραίτητο εξοπλισμό (basi DSS-25 )... χμμ και κάτι τελευταίο είναι να πας και να σου κάνουν αναβάθμιση λογισμκού .. στα Sony ericsson service centers. Θα τους πεις...να σου βάλουν την τελευταία γενική έκδοση firmware και όχι την έκδοση Vodafone Live!!! Επίσης πρωτού πας...κάνε backup σε όλα όσα χρειάζεσαι απο το κινητό σου!ΟΛΑ! Τώρα το πόσα θα πάρουν ρώτα τους..

Δημοσ.

Thanks!Vasika dn ithela na ftasw s auti ti lisi gia na mn mpw sti diadikasia twn backups alla ap oti fainetai dn tha tn apofygw...pisteua oti me to drm tha ginontan douleia alla tipota!

• 1 μήνα μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Αν και δεν έχω το K700i θα μπώ στην συζήτηση! Τώρα έχω το W595, αλλά πρίν από κανά 2 χρόνια είχα το W910i (φοβερό κινητό by the way). Θα ήταν περίπου ο καιρός που είχα ανακαλύψει το mobile9 και κατέβαζα αβέρτα. Παιχνίδια, θέματα, wallpapers. Ε σε κάποια φάση πάπαλα το κινητό. Άρχισε να κολλάει, αργούσε, περίεργα κόλπα στο μενού των παιχνιδιών. Υποψιάζομαι ότι την ζημιά την έκανε το mobile9 και για αυτό δεν το έχω και σε πολύ μεγάλη εκτίμηση :mrgreen: :shifty: Αντιθέτως, υπάρχει το mobiles24, το οποίο έχει υπεραρκετά πράγματα για σχεδόν όλα τα κινητά. Τσεκάρετέ το

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...