leventakas Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Paidia o diadoxos toy k700i einai to k750i?? An nai tote einai to idio kalo me to proigoumeno?? Genika opoios to exei as mou pei sxolia gia auto (thetika kai arnitika...). Thanx!
Jimmy_BlinD Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Paidia o diadoxos toy k700i einai to k750i??An nai tote einai to idio kalo me to proigoumeno?? Genika opoios to exei as mou pei sxolia gia auto (thetika kai arnitika...). Thanx! Ακριβώς , ο <<διάδοχος>> του k700 είναι το Κ750.. είναι πολύ καλύτερο απο το κ700 αφού περιλαμβάνει πολλά καλούδια , μεγαλύτερη ανάλυση φωτογραφικής μηχανής , μνήμη κ.α. ... γιατί δεν βλέπεις και απο την ιστοσελίδα της Ericsson την παρουσίαση του κινητού? Πιστεύω θα σε διευκολύνει ...
greekboy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 paidia ola auta pisteuo na kanoun kai gia W700 e?
Jimmy_BlinD Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μάλλον ναι.. δοκίμασε να μας πεις και μας .. των "της εποχής Κ700i"
CHRIS_MALL Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Hello, λοιπόν, θα ήθελα να μου πει αν γνωρίζει κάποιος πως θα μπορούσαμε να στείλουμε πολλές φωτογραφίες μαζί από το κινητό στο pc.
greekboy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 paidia eftiaksa 2 dika mou themata gia to W700 alla elpizo na litourgoun kanonika kai se ola ta alla kinita SE(mpori kai se alla)-sto W800 tha douleuei(logika) sigoura-.... 1.Νέες Φανέλες Ολυμπιακού και Ρίμπο 2.Yamaha CryptonR (kata tin gnomi mou para poli kalo thema) akouo sxolia
Jimmy_BlinD Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Θα σου πρότεινα και το K700iDateimanager aπο το Ηeitziger... ψάξτο στο google. H αν δ βαριέσαι το link το έχω κάπου στα πρώτα του τόπικ!
greekboy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 mono pou exo to W700...kai afto pou eipes einai gia K700i
Jimmy_BlinD Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Nόμιζα ότι έκανε , το δοκίμασες? αλλά και το myphone explorer κάνει δουλειά καλή...
greekboy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 oxi dn to dokiamsa mono pou ida to onoma...alla tha to dokimaso na do
Jimmy_BlinD Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 http://k700i.site.cz/menu.php?menu=programy ευτυχώς το ανανέωσαν... Σε πρώτη πανελλήνια μετάδοση ( ) , η μεγαλύτερη συλλογή παιχνιδιών: ---> http://www.sonik.letsmoto.com/index.php? <---
-Cloud- Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Γειά σας παιδιά. Βρήκα πολύ ενδιαφέρον το site σας και εδώ και καιρό το επισκέυτομαι συχνά. Μέσω κάποιων link σας μπόρεσα και κατέβασα κάποια θέματα και παιχνίδια για το K700i μου. Όμως έχω ένα πρόβλημα,δέν ξέρω πως να τα στείλω και να τα εγκαταστίσω στο κινητό μου για να μπορώ να τα παίζω. Βγαίνουν όλα σε μορφή .rar και όταν τα κάνω αποσυμπίεση βγαίνουν πολλά αρχεία και δέν ξέρω ποιά απο αυτά να στείλω. Άν μπορείτε να με βοηθήσετε θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα. Ευχαριστώ πολύ. Υ.Γ Συνεχίστε την καλή δουλεία,είναι πολύ ωραίο site. :-D :-D
Petros!!! Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Γειά σας παιδιά.Βρήκα πολύ ενδιαφέρον το site σας και εδώ και καιρό το επισκέυτομαι συχνά. Μέσω κάποιων link σας μπόρεσα και κατέβασα κάποια θέματα και παιχνίδια για το K700i μου. Όμως έχω ένα πρόβλημα,δέν ξέρω πως να τα στείλω και να τα εγκαταστίσω στο κινητό μου για να μπορώ να τα παίζω. Βγαίνουν όλα σε μορφή .rar και όταν τα κάνω αποσυμπίεση βγαίνουν πολλά αρχεία και δέν ξέρω ποιά απο αυτά να στείλω. Άν μπορείτε να με βοηθήσετε θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα. Ευχαριστώ πολύ. Υ.Γ Συνεχίστε την καλή δουλεία,είναι πολύ ωραίο site. :-D :-D Θα μετανομάσεις τα αρχεία με κατάληξη .rar. σε .jar.
-Cloud- Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστώ για την βοήθεια Petro όμως ακόμα έχω πρόβλημα. Παρόλο που το μετέτρεψα σε .jar πάλι δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει... Πώς πρέπει να το στείλω στο κινητό μου?Σε μορφή .jar?Ή μήπως πρέπει να το ανοίξω και να πάρω κάποια συγκεκριμένα αρχεία και να τα στείλω στο κινητό μου? :confused: Στην παρακάτω σελίδα βρήκα τα games.Αν βοηθάει σε κάτι. http://www.kthankzbye.com/newuploads/Sony%20Ericsson/1892%20Games%20by%20Afterdark/ Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας.. :) :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.