Προς το περιεχόμενο

K700i - FANZONE - ALL FREE

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε guys πόσο σας κρατά η μπαταρία; μετά από την πρώτη φόρτιση (η οποία δεν κράτησε ομολογώ όσο θα έπρεπε) κράτησε μόλις 24 ώρες με μέτρια χρήση :confused: Θα έπρεπε να περιμένω και τις επόμενες φορτίσεις για να δώ;; Τι πιστεύετε εσείς που είστε οι παλιοί του χώρου;

• Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν αναφέρεσαι στο K700i ομολογώ πως αν παίξεις μερικές φορές κάποιο video, mp3, κάνεις μερικές κλήσεις και ανοιγοκλείσεις BT/IrDA 2-3 φορές, είναι πραγματικά ζήτημα αν η μπαταρία κρατήσεις έστω και ένα εργάσιμο οχτάωρο!

Όπως και να έχει όμως είναι πολύ καλό κινητό.

Δημοσ.

Είχαμε αναφέρει παλιότερα τρόπους για να διατηρείται η μπαταρία όσο το δυνατόν περισσότερο. Επίσης για τους << ριψοκίνδυνους >> είχαμε αναφέρει εναλλακτική μπαταρία απο άλλο κινητό που διπλασίαζε τις ώρες λειτουργίας του κινητού. Κάντε ενα Search και όλο κάτι θα βρείτε

Δημοσ.

Ναι στο k700i αναφέρομαι. Καλό είναι, αν και όταν πέφτει η στάθμη της μπαταρίας... πέφτει και το ηθικό μου.... Ίδωμεν. Πάντως αν έχετε καμιά ιδέα ρίχτε τη

Δημοσ.

Sorry αν ρωτάω κάτι που έχει ήδη απαντηθεί πιο πρίν, αλλά 22 σελίδες είναι αυτές...Δεν διαβάζονται και με μια ματια.. :oops: :oops:

Μήπως ξέρετε αν μπορώ να απενεργοποιήσω αυτό τον ηλίθιο ήχο της φωτογραφικής με κανένα τρόπο??Είναι πολύ σπαστικό κάθε φορά που πας να βγάλεις φωτογραφία να ακούς αυτό το σπασ@@δικο ήχο.. :evil:

Thanx :)

PS: Έχω κλειδωμένη συσκευή απο vodafone..

Δημοσ.

Το έχω δοκιμάσει κι αυτό αλλά δε γίνεται τίποτα..Μακάρι να δούλευε έστω κι έτσι και δε με πείραζε καθόλου να το γυρίζω στο αθόρυβο πρίν βγάλω φωτό, αλλά και πάλι κάνει αυτό τον ενοχλητικό θόρυβο..Ίσως φταίει που είναι κλειδωμένο..Τι να πω..

Δημοσ.

κλειδωμένο? με Vodafone Live εννοείς ? Αν ναι , πήγενε στο http://www.9volto.gr να στο ξεκλειδώσουν. Δεν είναι πολλά τα φράγκα μου φαίνεται...

Και όπως σου είπε το παιδί παραπάνω , δεν υπάρχει συγκεκριμένη ρύθμιση για τον ήχο της φωτογραφικής.

Βέβαια για κάποιον που γνωρίζει και ασχολείται με τα Firmware, μπορεί να στο αλλάξει δηλαδή να τροποποιήσει των κώδικα του Firmware ώστε να σου διαγράψει τον ήχο αυτόν και να μην ακούγεται τπτ. αλλά αυτό θέλει χρόνο , επιμονή και υπομονή καθώς και << ειδικές >> συσκεύες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...