Προς το περιεχόμενο

K700i - FANZONE - ALL FREE

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Emena den katevenei apo ayto.

Δες λίγο αν σε ενδιαφέρουν και αυτά

http://developer.sonyericsson.com/site/global/docstools/misc/p_misc.jsp

Επίσης;

Step 1.

Download and install the Sony Ericsson Digital Rights Management Packager

http://www.lasyk.com/download/drm/drmsetup.exe

username: [email protected]

password: drm

Step 2.

Select a mp3 you would like to protect. In this example we will use a small mp3 sound effect.

(Right click save target/link as) http://lasyk.addr.com/joannak/ohoh.mp3

Step 3.

Run : SE : DRM Packager

Start->Programs-> Sony Ericsson-> DRM Packager-> DRM Packager

Go to File, add files and select the mp3 you saved from the link above.

Step 4. (Configuration)

Go to Options -> Configuration -> and select combined delivery and click OK

Step 5 (Rights)

Go to Options -> Rights

Please fill in the following information:

Content ID: myForumExample

@ : Lasyk.net

Enable right = checked

Start time checked and date set to December 6, 2004

Start time checked and date set to December 6, 2005

click OK

Step 6 Creating the dm file(s)

Click on Create DRM content

Now you can send this file to your device , you will be able to set this mp3 as a ringtone

Important note : The mp3 is saved using the dm extension. You must send ohoh.dm and not ohoh.mp3

Output

ohoh.dm (http://www.lasyk.com/download/ohoh.dm)

* The values used in this example are imaginary ;)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

exo parei to kinito apo to kalokairi kai simera molis eida apo tin arxi olo to topic.kathomoun gyro stis 2 ores kai diavaza ola auta pou grafate apo pesysi giati eixa na mpo kai kairo sto insomnia...kai prepei na po ena megalo euxaristw se olous sas pou epitelous vrika axiologa sites kai anavathmisa to kinito mou...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αύριο πρέπει να δώσω το K700i μου και πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσω τον τηλ. κατάλογο με όλα τα ονόματα και τηλέφωνα που έχω μέσα. Μεταφορά στην SIM δεν είναι δυνατή γιατί τα τηλέφωνα είναι πιο πολλά απο όσα αυτή χωράει.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να "βγάλω" την λίστα έστω και σε αρχείο κειμένου, excel κλπ.

Οποιαδήποτε βοήθεια και ιδέα ευπρόσδεκτη

Δημοσ.

ρε παιδια γεια σας και χαρα σας!!!ειμαι καινουργιος!μπορειται να μου πειται πως θα κανω bluejacking απο το κινητο και μια προγραμματα;

Δημοσ.

Ανοίγεις Bluetooth , φτιάχνεις μία επαφή που αντί για όνομα , γράφεις ένα μυνημα, αφού λοιπον την φτιάξεις , καταχωρείται στη λίστα των επαφών σου , πας λοιπόν , τη βρίσκεις κάνεις επιλογές -> Αποστολή -> Μέσω Bluetooth , αλλά ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ πρώτα!! Μόλις βρεις κάποιο κινητό που έχει και αυτό ανοιχτό το Bluetooth, τότε του το στέλνεις και ψάχνεται...

Οκ? Μόνο πρόσεχε μην γίνουν παρεξηγήσεις....

Δημοσ.

Να σαι καλά , αυτό επίσης που θέλω να συμπληρώσω είναι οτι το ίδιο μπορεί να γίνει με τη δημιουργία μιας υπενθύμισης. Δεν είμαι όμως γι αυτό 100% σίγουρος , πάντως εαν γίνεται , το μέγεθος (το πόσες λέξεις μπορείς να γράψεις) θα είναι σίγουρα μεγαλύτερο. Try it, δεν χάνεις τίποτα...

Δημοσ.

Παιδες,γεια χαρα και απο εμενα και πολλα συγχαρητηρια στα παιδια που εχουν συμβαλει για στην δημιουργια αυτου του πολυ χρησιμου topic για το Κ700i...Καπου εδω λοιπον θα ηθελα να σας υποβαλω και μια απορια που εχω και εγω σχετικα με τισ εισερχομενες κλησεις.Συγκεκριμενα καθε φορα που απενεργοποιω την συσκευη και την επανεκκινω στην πρωτη κληση που δεχομαι μου εμφανιζεται ενα μενου το οποιο αναγραφει α)απαντηση β)απασχολημενο γ)απαντηση & συνεχεια και επισης ΔΕΝ δινεται η δυνατοτητα πατοντας ενα απο τα κουμπια στο πλαι η σιγαση του μεγαφωνου.Ετσι λοιπον προκειμενου απο τις επομενες κλησεις να μου εμφανισει τις επιλογες ΝΑΙ στο αριστερο κουμπι και ΟΧΙ στο δεξι καθως και για να εχω την δυνατοτητα σιγασης απο τα πλαινα κουμπια θα πρεπει να πατησω στην πρωτη κληση την επιλογη α)απαντηση...με οποιαδηποτε αλλη επιλογη το μενου αυτο θα συνεχισει να εμφανιζεται...γνωριζεται λοιπον πως γινεται να απενεργοποιησω το μενου ωστε να δεχομαι κανονικα ολες τις κλησεις απο την αρχη?Thanks προκαταβολικα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
re paidia, iparxei kapoios tropos na ksekleidwseis to k700i wste na pairnei ta mp3 ws ixo klisis???

Καλά αυτό γίνεται by default. Μήπως έχεις Vodafone Live;

Θυμάμαι πάντως ένα software σχετικό με DRM removing που το είχα βρει στο site της SE Development που έκανε κάτι σαν αυτό που θέλεις. Τώρα όμως, μέρα που είναι, ούτε που θυμάμαι που το είχα διαβάσει.

Ρίξε μια ματιά στο προαναφερθέν site και κάνε και ένα search στο forum. Κάπου εδώ μέσα μου φαίνεται το είχε πάρει το μάτι μου.

Δημοσ.
re paidia, iparxei kapoios tropos na ksekleidwseis to k700i wste na pairnei ta mp3 ws ixo klisis???

???? Vodafone Live εχεις? Γιατί όσοι το έχουν αγοράσει σκέτο (χωρις λογότυπα κτλπ) δεν έχουν πρόβλημα σε αυτό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...