ARK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Το είδα λίγο αργοπορημένα. Λοιπόν υπάρχει ένα πρόγραμμα που λέγετε DRM Packager (Google it) το οποίο κλειδώνει τα mp3 και έτσι μπορείς στέλνωντας τα στο κινητό σου, να μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις κανονικά (ξυπνητήρι, ήχος κλήσης...). Βεβαιώς δεν θα μπορείς να τα στέλνεις από το κινητό σου όντας κλειδωμένα. Mου εσπασε τα νεύρα να το ψάχνω για να το κατεβάσω και δεν μπορεσα.Εχεις κανένα λινκ να το βρώ ή αν δεν ειναι μεγάλο να μου το στειλεις?
CHRIS_MALL Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Re paidia yparxoun polla site me free games gia k-700 alla liga axizoun (opws eipe o filos poly axiologo einai to ancient empires)...as proteinei loipon opoios thelei ta paixnidia pou thewrei axiologa!
spor_os Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Mου εσπασε τα νεύρα να το ψάχνω για να το κατεβάσω και δεν μπορεσα.Εχεις κανένα λινκ να το βρώ ή αν δεν ειναι μεγάλο να μου το στειλεις? Εγώ το είχα κατεβάσει από την S.E. Τώρα δεν νομίζω να το δίνει. Πάντως είναι μόνο 680kb. Αν θες στείλε μου pm το e-mail σου για να στο στείλω.
Anexann Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Από το κινητό μου έχουν περάσει πάνω από 150 παιχνίδιΑ Java. Αυτά που έχουν παραμείνει μετά από τόσο καιρό στο κινητό μου είναι τα: AirWar Alleste Allied Assault AM3D Ancient Empires II Apache Fighter Arkanoid Asphalt Urban GT BackGammon BattleShips Bomberman BubbleBobble Colin McRae 05 Commando Crash Nitro Kart C2S_A_Dragon2 Darts FIFA 2005 ForsakenFortress Lotus MiniGolf Pman7210 Predator RiverRiders Robocop Siberian Strike Super Real Tennis Tetris Top Gun Trivial Pursuit WarMonster WormsT610 XR-JetSki YETISPORTS4 1945 AirWar 2Fast2Furious 4x4 Extreme Rally Από όλα αυτά τα παιχνίδια όπως είπα σε προηγούμενο post, αυτό που έχω παίξει αμέτρητες φορές είναι το Ancient Empires αλλά και το Top Gun. Ολα τα άλλα δοκίμασέ τα αν θες, εμένα πάντως μου άρεσαν και είναι, πιστεύω, τα καλύτερα από όσα έχω εγκαταστήσει.
ARK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Εγώ το είχα κατεβάσει από την S.E. Τώρα δεν νομίζω να το δίνει. Πάντως είναι μόνο 680kb. Αν θες στείλε μου pm το e-mail σου για να στο στείλω. Ακόμη περιμένω.
Anexann Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Από όλα αυτά τα παιχνίδια όπως είπα σε προηγούμενο post' date=' αυτό που έχω παίξει αμέτρητες φορές είναι το Ancient Empires αλλά και το Top Gun. Ολα τα άλλα δοκίμασέ τα αν θες, εμένα πάντως μου άρεσαν και είναι, πιστεύω, τα καλύτερα από όσα έχω εγκαταστήσει.[/quote'] Επιτέλους τερμάτισα και το Ancient Empires II. Πρέπει να έχει την πιο δύσκολη πίστα που έχω παίξει και στις δυο εκδόσεις του παιχνιδιού. Μου πήρε αρκετές δεκάδες προσπάθειες και στην τελευταία και επιτυχή... 58 κινήσεις! Αρκεί να πω πως επιτέθηκα στον τελευταίο αρχηγό με 4(!) δράκους... Eat that u.... Όποιος θέλει κανένα tip για το πως περνιέται η πίστα (μετά από 20-30 αποτυχίες στη δίνει στα νεύρα) ας με pm.
spor_os Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Ακόμη περιμένω. Επειδή μου το ζητήσατε αρκετοί και δεν είναι δυνατόν να το στέλνω κάθε μέρα το ανέβασα σε ένα server. DRM Packager
ARK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Επειδή μου το ζητήσατε αρκετοί και δεν είναι δυνατόν να το στέλνω κάθε μέρα το ανέβασα σε ένα server.DRM Packager Emena den katevenei apo ayto.
nick_gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 αφού φορτώσει η σελίδα πατάς το "Free", περιμένεις να τελειώσει η αντίστροφη μέτρηση, και κάνεις Save as στο link που θα εμφανιστεί (χωρίς download manager, δεν πρέπει να είσαι πίσω απο proxy, γιατι κάποιος μπορεί ήδη να κατεβάζει)
saxgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Ξέρει κανείς ποιά είναι η τελευταία software έκδοση για το κ700i?
saxgr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Υπάρχει διαφορετική για english και ελληνικά?? δέν το ήξερα, αυτή που υποστηρίζει ελλήνικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.