Προς το περιεχόμενο

K700i - FANZONE - ALL FREE

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

xerete...

vrika se auto to site http://www.9volto.gr ena arxeio pou elege 15 pexnidia gia k700i dwrean. patisa download kai eno elege 1,4 mb katevase mono 600 kb. meta to metetrepsa se jar mias k itan zip kai to estila sto kinito. omos auto to arxeio den emfanizete pou8ena. psaxnv ala de to vrisko se kanena fakelo. ine aksiopisto auto to site...??

kainourio menu mporo na valw dwrean apo kapou? exw vodafone live.... poso kostizei peripou an den to vrw dwrean??

euxaristw polyyyyyyyyyyyyy...!

• Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

xerete...

vrika se auto to site http://www.9volto.gr ena arxeio pou elege 15 pexnidia gia k700i dwrean. patisa download kai eno elege 1,4 mb katevase mono 600 kb. meta to metetrepsa se jar mias k itan zip kai to estila sto kinito. omos auto to arxeio den emfanizete pou8ena. psaxnv ala de to vrisko se kanena fakelo. ine aksiopisto auto to site...??

kainourio menu mporo na valw dwrean apo kapou? exw vodafone live.... poso kostizei peripou an den to vrw dwrean??

euxaristw polyyyyyyyyyyyyy...!

Δημοσ.

katevase pali to arxeio

dwrean anava8mish se live yparxei mesw tou site ths sony eric, alla 8es vash gia na thn kaneis kai an to exeis prosfata agorasmeno prin 6mhnes px den pisteuw na exei nea ekdosh

epishs mporeis na thn kanei se katasthma vodafone live

an 8es na to bgaleis 8a pas apo konta sto 9volto

Δημοσ.

katevase pali to arxeio

dwrean anava8mish se live yparxei mesw tou site ths sony eric, alla 8es vash gia na thn kaneis kai an to exeis prosfata agorasmeno prin 6mhnes px den pisteuw na exei nea ekdosh

epishs mporeis na thn kanei se katasthma vodafone live

an 8es na to bgaleis 8a pas apo konta sto 9volto

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

nai paidia exw katevasei pano apo 150 paixnidia. na rwtisw twra pia kanena kalo programataki ektos apo notepad kai auta me tin wra kserete??? gia na allazeis kanalia px,. an exete tetia programatakia genikotera peite mou pls! thanks.

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό από τα δεκάδες παιχνίδια που έχω (απ)εγκαταστήσει στο K700i μου πολύ λίγα μου έχουν κρατήσει το ενδιαφέρον μου. Τα περισσότερα καλά παιχνίδια είτε τελειώνουν πολύ γρήγορα, είτε κολλάνε ή έχουν διάφορα προβληματάκια στην απεικόνισή τους στην οθόνη του κινητού.

Το παιχνίδι όμως που με έχει αφήσει άναυδο είναι το Ancient Empires. Έχω παίξει και τερματίσει την έκδοση 1.0.4 και την ανανεωμένη 1.0.6 η οποία αν δεν κάνω λάθος είναι και η τελευταία της σειράς 1.

Είδα πριν από λίγα λεπτά ότι έχει κυκλοφορίσει και Ancient Empires II!!! Μπήκα στο site και πραγματικά έπαθα ζημιά. Να ρωτήσω μπας και υπάρχει πουθενά;

Δημοσ.

Παίδες έχω το εξής πρόβλημα με το k700 μου

Εχω καλώδιο που το συνδέω με το pc DCU-11 και μέχρι πρότεινος μια χαρά περνούσα στο τηλέφωνο ότι ήθελα. Απο κάποια στιγμή και μετά όμως, ΔΕΝ κάνει connect το τηλέφψνο με pc.

Eχω ξαναεγκαταστήσει το software, ύπάρχουν οι drivers της usb θύρας του καλωδίου αλλά πάντα μου δείχνει ''Not connected''.

Τι στο καλό έπαθε?

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν χρησιμοποιείς το software της SE αλλά είχα και εγώ ένα παρόποιο πρόβλημα και δε μου εύρισκε το κινητό. Αν το αποσυνδέσεις, ξανακάνεις disable την COM που χρησιμοποιούσες αρχικά και μετά ξανά enable και περιμένεις μερικά δεύτερα θα λυθεί το πρόβλημα.

Πάντως με όλα τα προβληματάκια αυτά έχω καταλήξει να περνάω τα πάντα μέσω IR.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά , έχουμ εκαι λέμε.

Πράγματι υπάρχουν χιλιάδες παιχνίδια για το κ700i μόνο που ελάχιστα μονοπωλούν το ενδιαφέρον των χρηστών. Όσο για το αν χρειάζεστε κα΄ποιο παιχνίδι δείτε σε κάποια απο τα αρκετά links που έχουμε βάλει κατα τη διάρκεια του θέματος. Για τον φίλο που ρώτησε για το φωτισμό του Κ750ι , δυστυχώς δεν γνωρίζω διότι έχω κ700ι . Πάντως μπορεί να ρωτήσει σε Θέμα του Κ750.

Το πρόβλημα με το DCU-11 έχει παρουσιαστεί πολλές φορές.

Διαβάστε τα Troubleshooting της Sony στην ιστοσελίδα της. Πιστεύω με τα ports έχει σχέση , άλλαξε όμως και το Bitrate μήπως κ δεις καμιά βελτίωση. Προτείνω το Κ700ιDATEIMANAGER για αυτές τις δουλειές με μεταφορές αρχείων.

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν χρησιμοποιείς το software της SE αλλά είχα και εγώ ένα παρόποιο πρόβλημα και δε μου εύρισκε το κινητό. Αν το αποσυνδέσεις' date=' ξανακάνεις disable την COM που χρησιμοποιούσες αρχικά και μετά ξανά enable και περιμένεις μερικά δεύτερα θα λυθεί το πρόβλημα.

Πάντως με όλα τα προβληματάκια αυτά έχω καταλήξει να περνάω τα πάντα μέσω IR.[/quote']

Το έκανα και αυτό και δεν λύθηκε το πρόβλημα. Τι είναι το IR?

Δημοσ.
den katalava mporo or den mporo? Exo VODAFONE LIVE.

kai mallon den ginete

Το είδα λίγο αργοπορημένα. Λοιπόν υπάρχει ένα πρόγραμμα που λέγετε DRM Packager (Google it) το οποίο κλειδώνει τα mp3 και έτσι μπορείς στέλνωντας τα στο κινητό σου, να μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις κανονικά (ξυπνητήρι, ήχος κλήσης...). Βεβαιώς δεν θα μπορείς να τα στέλνεις από το κινητό σου όντας κλειδωμένα.

Δημοσ.

Σωστά αν και όπως είπες αργούτσικα,

τέσπα

αυτό που ζητάμε τώρα είναι κάποιο πρόγραμμα που μπορείς να αλλάξεις τα SMS tone. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι , αλλά ποιος ξέρει , ο μόνος τρόπος που μου έχουν πει μόλις εγκαθιστάς το firmware του κινητού, εκεί με κάποιο πρόγραμμα επιλέγεις τα .midi που θες και στα βάζει στη λίστα των ήχων μυνημάτων... κάτι τέτοιο τελωςπάντων. Το θέμα είναι να βρεθεί κάποιο πρόγραμμα που να μην χρειάζεται εγκατάσταση απ την αρχή του firmware...

Όποιος ξέρει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...