Προς το περιεχόμενο

K700i - FANZONE - ALL FREE

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
http://www.getjar.com/products/1074/RemoteDesktopforMobiles

gia rikse mia matia edw!

einai arketa endiaferon

to katebasa to esteila sto k700i alla den mou epeze

perimenw reviews

Τελικά επιβεβαιώθηκε ότι το παραπάνω πρόγραμμα δε δουλεύει μέσω bluetooth!Και μάλιστα από έγκυρη πηγή!Έστειλα ένα email στην εταιρεία που το διαθέτει και δείτε τι μου απάντησε:

Current version of Remote Desktop For Mobiles doesn't support connection through bluetooth. But we plan to support bluetooth in next versions.

In this version you can connect to your PC through GPRS and WLAN.

> Can i use this program to connect to my pc via bluetooth?And if so' date=' how can i do that?

With best regards,

Serg Stepanov

Remote Desktop for Mobiles Support

Email: [email'][email protected][/email]

Web: http://www.desktopmobiles.com

• Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το K700 δεν επιτρέπει στις εφαρμογές java να έχουν πρόσβαση στο bluetooth. Οπότε... Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο firmware που να δίνει αυτή την δυνατότητα.

Δημοσ.

Geia xara. Exw to Sony Ericsson K700i kai exw katebasei apo to internet ston ypologisth kati paixnidakia java gia na ta fortwsw me yperythres sto kinhto.

Me to PC Suite tou CD pou dinei h sony ericsson den blepw pouthena na exei tetoia epilogh.Hxous exw kataferei na metaferw.

To "My phones" eikonidio pou mou bgazei sto desktop exei mono tous ekshs fakelous (Eikones,Hxoi,Video,Themata kai Alla).Leipoun dhladh oi fakeloi "Paixnidia" kai "Efarmoges".Fortwsa ena paixnidaki ston fakelo "Alla", alla meta den mporeis na to metafereis se allo fakelo.

Mhpws mporei na bohthisei kanenas?

Xreiazetai na katebasw kanena allo programma kai an nai pio 'h yparxei tropos me to yparxwn software?

Euxaristw.

Δημοσ.

Θα κάνεις δεξί κλικ στα αρχεία που θέλεις να μεταφέρεις στο κινητό και θα πατήσεις send to --> A nearby computer. Τα υπόλοιπα θα τα κάνει το κινητό μόνο του.

post-9592-129062923678_thumb.jpg

Δημοσ.
yparxei kana programmataki gia na diabazei to k700i pdf arxeia?

μέχρι στιγμής τίποτα.

Εδώ για .txt φάγαμε το ίντερνετ να βρουμε... pdf να περιμένουμε?

Δημοσ.
Θα κάνεις δεξί κλικ στα αρχεία που θέλεις να μεταφέρεις στο κινητό και θα πατήσεις send to --> A nearby computer. Τα υπόλοιπα θα τα κάνει το κινητό μόνο του.

Εμένα γιατί δεν έχει αυτή την επιλογή ο υπολογιστής μου ?

Δημοσ.

Για να φανεί αυτή η επιλογή θα πρέπει να έχει υπέρυθρες στον υπολογιστή σου, να είναι ενεργοποιημένες και στο κινητό σου και να είναι εντός εμβέλειας ( Η θήρα υπέρυθρων του κινητού να κοιτάει αυτή του υπολογιστή ). Όταν η σύνδεση επιτευχθεί θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο κάτω δεξιά.

post-9592-12906292397_thumb.jpg

Δημοσ.

To kalitero gia na kanete update to firmware einai i update service tis sony ericsson...min empisteveste opoiodipote site me peiratika menu kai progs gia to update tou software...an kati paei strava tote ksexaste to mobile sas.... ;-)

Δημοσ.
Για να φανεί αυτή η επιλογή θα πρέπει να έχει υπέρυθρες στον υπολογιστή σου, να είναι ενεργοποιημένες και στο κινητό σου και να είναι εντός εμβέλειας ( Η θήρα υπέρυθρων του κινητού να κοιτάει αυτή του υπολογιστή ). Όταν η σύνδεση επιτευχθεί θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο κάτω δεξιά.

Εγώ έχω καλώδιο που συνδέω τον υπολογιστή με το κινητό.

Τα παιχνίδια πως θα τα εγκαταστήσω?

Δημοσ.

Εγώ έχω καλώδιο που συνδέω τον υπολογιστή με το κινητό.

Τα παιχνίδια πόύ θα τα εγκαταστήσω?

Δημοσ.

Εχω βρει κάποια πολύ καλά παιχνιδάκια απο τα link που δώσατε αλλά δεν ξέρω πως να τα περάσω.

Έχω το ειδικό καλώδιο που το συνδέω στο pc.

πχ θέλω να βάλω το Riverstorm3D αλλά είναι σε μορφή zip τι πρέπει να κάνω?

Δημοσ.

Αλλάζεις την επέκταση που είναι .zip σε .jar . Αν η επέκταση δεν είναι ορατή πας Πίνακα ελέγχου (Control panel) --> Επιλογές φακέλων (Folder options) --> Εμφάνηση (View) και ξετικάρεις την επιλογή απόκρυψε τις επεκτάσεις γνωστών τύπων αρχείων (Hide extensions for known type files).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...