LeBron Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δεν διαβασα ολα τα ποστ' date=' αλλα πως συνδέεται το κινητό (k700) με το PC? Υπάρχει κάποιο καλώδιο ? και που το βρίσκουμε / συμπεριλαμβάνεται στην συσκευή ? Αν όχι ποσο κάνει?[/quote'] Πρέπει να αγοράσεις καλώδιο (από οποιοδήποτε κατάστημα). Εγώ αν θυμάμαι καλά το αγόρασα 25 περίπου ευρώ. Ακριβό λίγο αλλά απαραίτητο ;-)
avid Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Παλικαρια μια ερωτηση και εγω για το συγκεκριμενο κινητο.Λοιπον ενα αρχειο ηχου το εκανα convert σε mp3 το εστειλα με bluetooth το παιρνει το αποθηκευει στου ηχους και το αναπαραγει κιολας ...ολα καλα μεχρι εδω αλλα δεν μου δινει δυνατοτητα χρηση ηχου κλησης.Ερωτηση υπαρχει καποιο προγραμματακι free που να μου κανει το mp3 midi γιατι απο οτι καταλαβα μαλλον αυτο φταει η ξερει κανεις τπτ για να το ξεπερασω αυτο??? tnks
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Αν πατήσεις το κεντρικό κουμπί του κινητού προς τα πάνω , σου βγάζει τις κατηγορίες των ήχων. Απλά σε οποιοδήποτε ήχο δεν έχει επιλογή για ήχο κλήσης.Όταν πας μέσα στο μενού κανονικά μπορείς να επιλέξεις οποιοδήποτε ήχο να τον κάνεις ήχο κλήσης.Μήπως δεν το έκανες έτσι?Αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.Και εγώ όλα τα Mp3 με Bluetooth τα έχω περάσει και μπορώ να τα επιλέξω κανονικά
nick_gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 μήπως έχεις Vodafone Live? αν ναί στείλε μου ένα pm, να σου πώ που να κοιτάξεις
ThomasD Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 ARK ego tha sou proteina na pareis ena bluetooth adapter. Ego pira ena me 25 euro, douleuei sta 100 metra kai den exeis oute na sindeeis kalodia oute tipota. Apo ti stigmi pou den exei diafora sta xrimata pisteuo einai kaliteri epilogi kai tha mporeis na to xrisimopoieis kai me alles siskeues.
firewalker Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Έχω το εξής πρόβλημα. Στο κινητό (k700i) έχω περάσει 80 παιχνίδια java που έχουν μέγεθος 6,3 Mbytes. Η ελεύθερη μνήμη του κινητού είναι 23 Mbytes όταν όμως πάω να περάσω και κάποιο άλλο παιχνίδι μου λέει ότι η μνήμη είναι ανεπαρκής. Υπάρχει κάποιου είδος κλειδώματος? Όταν στέλνω π.χ. κάποιο video όλα καλά. Το δέχεται κανονικά.
firewalker Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Μάλλον το τηλέφωνο έχει όριο τις 80 java εφαρμογές. Όταν έσβησα μία εφαρμογή των 65 kbytes (άφησα 79 εφαρμογές στην μνήμη) και πήγα να περάσω δύο που με συνολικό μέγεθος 16 kbytes πέρασα την μία κανονικά (έφτασα τις 80) ενώ την άλλη δεν μου επέτρεπε να την περάσω (μνήμη πλήρης, διαγράψτε μία η περισσότερες εφαρμογές).
Jimmy_BlinD Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Ε; :-? Τι προβλήματα εννοείς; stis kliseis argouse , stin enarki , o fortismos xalaei ... ase ase mallon 8a pao gia k750
LeBron Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Πραγματικά αργεί πολύ στην έναρξη και στις κλήσεις. Επίσης το joystick γίνεται εκνευριστικό μερικές φορές που κολλάει αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν το k750 δε θα έχει τα ίδια προβλήματα :neutral:
oneirobatis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 na rotiso kati asxeto egw? gia update tou firmware mou exo to proto proto r2a nomizo pos mporo na to kano update monos mou? dekta k ta pm
CHRIS_MALL Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Geia sas tsakalia tou diadiktyou! Re paidia den exei poly kairo pou pira to k-700i kai tha ithela na mathw pws mporw na steilw ta sms tou kinitou mou me yperithres sto pc mou! Efxaristw paidia!
nick_gr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 gia na kaneis update xreiazesai mia eidikh vash dedomenwn tou p800, kai ypomonh mesw internet
dionisis30 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 kalispera sas.simera to proi to kinito trelathike.ksafnika arxise na doneite sinexeia, apektise mia leuki othoni kai den ypakoue kanena pliktro.mexri tora to exei kanei 3 fores kai kathe fora to provlima linete me to na bgalo kai na ksana valo ti bataria.simeiono oti to kinito apoktithike prin apo 1 1/2 evdomada.an kserei kaneis ti mporei na ftaiei as mou pei kai emena ....
nick_gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 τηλεφώνησε στην Sony-Eris, και λογικά θα σου προτείνουν αλλαγη-αντικατάσταση, εάν δεν το κάνουν και σου πουν ότι λύνεται με αναβάθμιση, κάνε αναβάθμιση
dionisis30 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 kalimera.basika to piga sto katastima apo to opoio to eixa parei kai mou to kratisan gia epidiorthosi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.