Προς το περιεχόμενο

K700i - FANZONE - ALL FREE

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ifrit σε ευχαριστώ για τη σύντομη απάντηση.

Παρ' όλα αυτά, το συγκεκριμένο link το είχα βρει από προηγούμενα posts, και είχα ήδη κατεβάσει το trivial pursuit. Οι briefcases του DidimosGR είναι το απόλυτο σημείο αναφοράς για κάποιον που ψάχνει παιχνίδια για το Κ700 και παρεπιπτόντως θέλω να του εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ! :-D

Όμως, όσον αφορά το συγκεκριμένο αρχείο (Trivial Pursuit.jar) :

1. Η ανάλυση είναι μικρή (128x160) και σε συνδιασμό με τη σχετικά μικρή (αν και απολύτως κορυφαία) οθόνη του κινητού μας κάνει την ανάγνωση του κειμένου κάπως κουραστική.

2. Η αναφερόμενη έκδοση του παιχνιδιού είναι (μάλλον) για κινητά siemens και δεν γίνεται εφικτός ο χειρισμός του με το πληκτρολόγιο του Κ700. Συγκεκριμένα, όταν ρίξεις το ζάρι και σου ζητά να επιλεξεις το τετράγωνο που θέλεις να πας, δεν μπορείς να επιλέξεις παρά μόνο το τετράγωνο που είναι ήδη επιλεγμένο (αυτό είναι το μαγαλύτερο μειονέκτημα, γιατί δυσχαιρένει, αν δεν αποκλείει, την ολοκλήρωση του παιχνιδιού.

3. Η έκδοση για Κ700 έχει πολυ καλύτερο feeling (έτσι το εισέπραξα τουλάχιστον εγώ:))

Για αυτούς τους λόγους επαναφέρω την παράκλησή μου για το Trivial Pursuit στην έκδοση για Κ700. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα με υποχρέωνε.

ΥΓ.1:

Αν κάποιος βρει τρόπο μεταφοράς παιχνιδιών από κινητό σε κινητό να τον πει αμέσως!!!

ΥΓ.2:

Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει με αυτό το παιχνίδι, ειδικά τη στιγμή που υπάρχουν ένα σωρό άλλα και καλύτερα, μα "έφαγα κολλημα" που λενε!!!

• Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ti ginete me to star wars?????

den brisko pouthena tipota!!!!exis kanena se alli morfi???

epsaxna na bro ke ola itan mono gia na ta dis ke oxi na ta katebasis!!!! :-x :-x

Αυτο πρεπει να γινεται επειδη το π...ο το i-mode εχει τα αποκλειστηκα δηκαιωματα.ηλιθιοτητα
Δημοσ.

@ flanelis: gia na metafereis .jar apo kinhto se kinhto, pare to kinhto tou filou sou kai me ir 'h bluetooth vale to .jar pou 8es (afou prwta to peraseis sto pc) sto fakelo "other" tou kinhtou (ton fakelo alla dld) me enan manager opws o fma. apo kei steilto sto diko sou :)

elpizw na voh8hsa

epishs *** OPOIOS EXEI APO I-MODE TA STAR WARS STUFF (O,TIDHPOTE) AS TA ANEVASEI KAPOU!!!!!!! ***

Δημοσ.

Aπ οτι ειδα,στα videos του zedge εχει μερικα STAR WARS...

iFrit,ευχαριστω παρα πολυ!Το zedge δεν ανοιγει προσωρινα!Θα σου πω οταν φτιαξει!

Δημοσ.
ti ginete me to star wars?????

den brisko pouthena tipota!!!!exis kanena se alli morfi???

epsaxna na bro ke ola itan mono gia na ta dis ke oxi na ta katebasis!!!! :-x :-x

exw ayto

kai to trailer pou den mporw na to anevasw sto pathfinder giati einai kati parapanw apo 1mb

gmt to @@ to i-mode

elpizw kapoios na ta vrei

Δημοσ.

re paidia exw dyo problimatakia

1)den dexome mynimata apo kinita pou exoun Q ta dexome meta apo poli wra........mporei kai meres

2)Giati ta mp3 pou bazo sto kinito mou den mporo na ta exw san ixous kliseis??

Opoios mporei as boithisei...............

Δημοσ.
re paidia exw dyo problimatakia

1)den dexome mynimata apo kinita pou exoun Q ta dexome meta apo poli wra........mporei kai meres

2)Giati ta mp3 pou bazo sto kinito mou den mporo na ta exw san ixous kliseis??

Opoios mporei as boithisei...............

gia tin erotisi 2 pigene stin sel. 10 gia to link!!! ;-) ;-)

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΑΝΙ ΣΟΥΠΕΡ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ Themes ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Internet ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ???ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΛΟΔΙΟ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ?ΑΝ ΠΑΡΩ ΚΑΛΟΔΙΟ ΧΡΕΑΖΕΤΕ ΝΑ ΧΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...