Προς το περιεχόμενο

K700i - FANZONE - ALL FREE

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μήπως μπορεί κανείς να μου πει που θα βρω το Trivial Pursuit για το Κ700;

Το είδα σε ένα φίλο που έχει τη συσκευή vodafone και ζήλεψα.

(μετά έμαθα τα μειονεκτήματά της και ησύχασα).

Αν μπορεί κανεις να βοηθήσει, θά ήμουν υπόχρεος

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.Ειμαι καινουργιος στα κινητα se kai στο site και θελω την βοηθεια σας.Αυριο θα παρω το k700.Ποσες ωρες να το φορτισω??Επισης εχω απο τωρα κατεβασει μερικα themes & games.Πως θα τα περασω στο κινητο??Επισης το κινητο που θα παρω θα ειναι με την τελευται εκδοση firmeware η θα χρειαζετε αναβαθμιση??αν χρειαζετε αξιζει να το παω???

Δημοσ.
Παιδια καλησπερα.Ειμαι καινουργιος στα κινητα se kai στο site και θελω την βοηθεια σας.Αυριο θα παρω το k700.Ποσες ωρες να το φορτισω??Επισης εχω απο τωρα κατεβασει μερικα themes & games.Πως θα τα περασω στο κινητο??Επισης το κινητο που θα παρω θα ειναι με την τελευται εκδοση firmeware η θα χρειαζετε αναβαθμιση??αν χρειαζετε αξιζει να το παω???

gia sou file!!!kalosirthes!!!

ena 8oro tha itan mia xara.gia na perasis pragmatakia sto kin sou prepi na promitheutis kalodio sindesis me PC i mati IR i siskeui bluetooth!!! :-P

to kalitero kata tin gnomi mou ine to bluetooth,tora idika pou epesan ke oi times!!

oso gia tin anabathmisi mono an exis kapoio problima!! :razz: :razz: :razz:

Δημοσ.
exete dei pou8ena kanena videaki star wars?

ti ginete me to star wars?????

den brisko pouthena tipota!!!!exis kanena se alli morfi???

epsaxna na bro ke ola itan mono gia na ta dis ke oxi na ta katebasis!!!! :-x :-x

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...